На море в България 2023 г.!

• 85 843
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Здравейте, предложете ми нещо за трима възрастни и дете на 13 ще е тогава, когато ще почиваме, търся нещо с ол инклузив и на първа линия. Имам оферта за Перла бийч Лъкшари, но четох много лоши мнения. Моля за вашите предложения или мнения

# 166
Може ли да ми предложите нешо подходящо за семейство с 2 деца на 2г и 7г.Искаме дс е олинклузив и анимация с предимство. Гледам, гледам и само ми излизст с цени 4 000, което за мен е космическо, благодаря!

# 167
  • Велико Търново
Здравейте! Бих искала да попитам какво означава в букинг на обявите: Управлява се от частен домакин и има ли предпоставка за притеснение?

# 168
  • There I was on a July morning
Означава, че самият собственик отдава имота. Често има и оценка на домакина, съответно можете да се ориентирате дали е свестен.
Другият вариант е управление на имота от фирма, но май само за чужбина съм попадала на такива оферти.

# 169
Може ли да ми предложите нешо подходящо за семейство с 2 деца на 2г и 7г.Искаме дс е олинклузив и анимация с предимство. Гледам, гледам и само ми излизст с цени 4 000, което за мен е космическо, благодаря!
Аз резервирах Тиара Биич- Сл. Бряг. Погледнете го и Вие !!

# 170
Здравейте, предложете ми нещо за трима възрастни и дете на 13 ще е тогава, когато ще почиваме, търся нещо с ол инклузив и на първа линия. Имам оферта за Перла бийч Лъкшари, но четох много лоши мнения. Моля за вашите предложения или мнения
И ние търсим подобна конфигурация с две деца на 16 и 12 години, та сме 3възрастни и едно дете, ако намерим оферта с дете до 13г.

# 171
И ние търсим подобна конфигурация с две деца на 16 и 12 години, та сме 3възрастни и едно дете, ако намерим оферта с дете до 13г.
На първа страница на темата във втория скрит текст има списък с хотели, които лято 2022 г. настаняваха по-големи деца безплатно или с отстъпка. Може да проверите какви са им условията за това лято.

# 172
  • В.Търново
Сънрайз Ол Суит Обзор, но не е точно първа линия.
Приморско дел Сол
Хермес Царево

Нямате много избор.

# 173
  • Русе
Дъщеря ми са компания тинейджъри които не търсят нещо уау и са си харесали хотел Каменец в Несебър. Има ли някой впечатления от минала година?

# 174
  • Велико Търново
Здравейте! Търся мнения за Apartments Del Sol - Sunny Island Complex - Черноморец.

# 175
Сънрайз Ол Суит Обзор, но не е точно първа линия.
Приморско дел Сол
Хермес Царево

Нямате много избор.
Странно чувство за хумор...Laughing

# 176
  • В.Търново
Е, и Приморско дел Сол не е на първа линия , съвсем, но жената няма избор голям. Аз бих отишла в Приморско дел Сол с хиляди компромиси, но това означава , че няма да е скоро.

Сетих се, може и в  Серенити Бей да идат.

# 177
Здравейте прекрасни момичета Hug Миналата година по ваша препоръка бяхме в Маджестик и останахме много доволни Simple Smile
Тази година се чудя дали да сме в БГ, но ако изберем нашето море пак на вас ще разчитам Wink Бях чела отзив в миналогодишната тема за хотел в Обзор, в който са ходили на дискотека или плажно парти и се опитвам да намеря кой е, ако някой се сеща или знае за подобен другаде (не държа да е Обзор, а да има партита Simple Smile ) ще съм много благодарна 🤗

# 178
  • There I was on a July morning
На Дюни има дискотека или парти в 6 дни от седмицата.

# 179
Здравейте, можете ли да ми препоръчате хотел по южно черноморие, който да е "all inclusive", но в пълния смисъл?

Общи условия

Активация на акаунт