На море в България 2023 г.!

• 86 288
  • 737
  •   2
Отговори
# 210
През лятото та 2021г.  почивахме два път в Тиара Бийч през юли и септември. Плажът наистина е спокоен. Не сме ползвали платените чадъри, носим си собствен. За паркинг плащаме по 15 лева на ден. Има два паркинга в близост до хотела.

# 211
fatalina, значи от туроператора ме лъжат..в предния ми пост написах какви цени ми дадоха за комплект чадър и т.н., както и паркинга. Ще взема да звънна и в хотела, хехе. НО ако е както казвате още 350 лв..не знам струва ли си? Номера в бг туризма..не че и в Турция не лъжат, пък и в Гърция имаше ужасен баир..но никой не го описва в коментарите. Както и да е, ще помисля още. Плажа ако си струва, ще запазя.
Плажът на Слънчев бряг е най-прекрасният по Черноморието.
Ето тук може да прочетеш какво точно влиза в ОИ в Тиара, както и мнения за хотела. https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-tiara-biych-slanchev-briag-23276/
Тук пък е официалната информация за цените на чадъри и шезлонги по Черноморието, в частност на плажа на СБ. https://www.tourism.government.bg/bg/beaches

Като кликнеш на синьото балонче на картата ясно се вижда цената на чадър - 10лв. и цена на шезлонг 10 лв.х2=20лв., или общо 30 лв. за комплект.
При желание на свободната зона може да се плажува безплатно със собствен чадър.

Последна редакция: сб, 28 яну 2023, 21:36 от fatalina

# 212
Здравейте!Някой ако има мнение за Апартаменти Оазис Бийч Камчия,моля да сподели 🙂!

# 213
  • Русе
Здравейте,

Някой от вас да е почивал извън сезон в Алуа Хелиос Бей /бивш РИУ Хелиос Бей/ в Обзор?
Може ли да споделите дали вътрешния басейн е достатъчно топъл или е по-скоро хладък? Същото питане имам за Сол Несебър хотелите.

# 214
  • Русе
Здравейте,

Някой от вас да е почивал извън сезон в Алуа Хелиос Бей /бивш РИУ Хелиос Бей/ в Обзор?
Може ли да споделите дали вътрешния басейн е достатъчно топъл или е по-скоро хладък? Същото питане имам за Сол Несебър хотелите.
Ние бяхме миналата година в началото на май в  РИУ Хелиос Бей /тогава/, но се настанихме в първия работен ден за сезона и басейна не беше много топъл. Бяхме само за две нощувки, така че впечатленията ми не са много миродавни, а и аз ползвах басйна само първия ден. Много зависи и от новата верига Алуа на какви градуси ще го подгрява.

# 215
  • Русе
Благодаря. Точно за началото на май гледам.

# 216
Здравейте, след голямо чудене и избиране почти сме се спряло на Сол луна бей-Обзор. Ако зависеше от мен , никога няма да отида в Обзор , въпреки че никога не съм ходила- втълпила съм си, че плажът е ужасен и това е . Та-как е морето там, наистина ли става рязко и бързо дълбоко или да тая някакви надежди все пак Simple Smile

# 217
  • Сф
Polikseni, точно там плажа е приличен. Поне ние като бяхме преди 3 години някъде. Точно до него има някакъв къмпинг, не си спомням името, но моята приятелка е ходила като дете там и също има спомени за не чак толкова дълбоко море. Не се притеснявай толкова за морето там, пред Сол Луна. Моето дете беше на 12 и половина и и беше добре , много се кефеше на вълните даже. За здрав човек е ок. Аз обаче влезох спокойно само 2 дни, като нямаше вълни , защото съм със заболявяне и нестабилна. Та си лежах на плиткото. Simple Smile Има си спасители ,гледат ,  всичко е ок. Е, няма общо с плаж Перла или Златна рибка, но е поносимо мисля.
Не, не ставаше рязко дълбоко пред хотела. Но може би зависи от вълнението. Абе щом аз се навих. ..ще се справите Simple Smile Хотела е супер! Всъщност годината на КВ ходихме ..значи 2020 вероятно...не толкова отдавна. Паркинга се плащаше допълнително, а хотела е извън града, посока Варна , да знаеш. Риуто е в града, но там имат проблеми с паркирането видях, а и тук по темите ако не бъркам казваха че е по- дълбоко в морето 😬, нищо че е на централния плаж.

# 218
Може ли да ми предложите нешо подходящо за семейство с 2 деца на 2г и 7г.Искаме дс е олинклузив и анимация с предимство. Гледам, гледам и само ми излизст с цени 4 000, което за мен е космическо, благодаря!
Аз резервирах Тиара Биич- Сл. Бряг. Погледнете го и Вие !!

Погледнах и ми хареса. Пратих запитване. Само ме притеснява на плажа как стоят нещата? Имате ли инфо дали ще може да се доредим до чадър и шезлонг в нормално време..т.е. към 9 ч Simple Smile Периода ми е 1-8 юли..ако има значение.
За пръв път ще бъда гост на хотела и не мога да бъда обективна. Моята информация е , че плажа е много спокоен, а паркинга бил 12 лв на ден.

Ние бяхме миналата година, но не в Тиара. Минавахме покрай него и опр2ни хареса. Чадър си носихме, какъв е смисъла да идеш на плаж и да не полепнеш целия в пясък 🤪🙈🙂

# 219
Здравейте,
Някой с отзиви за Мелия Слънчев бряг от миналата година? С дете на 4 години сме и ми е важно плажът да е хубав (басейните въобще не ме интересуват) и храната да е ок за малко дете (да има супи, някакви готвени подходящи неща...). Чета отзиви, че е ок, но все още се чудя. Последните 3 години сме в Мирамар само заради детето, добрата храна и плажа, но вече наистина ми се ходи някъде другаде... Приемам и препоръки за други хотели в Слънчев бряг или Несебър, със собствен плаж по възможност, хубав, пясъчен, и добра храна... четох и за Сол Несебър Палас, но май плажът не бил особено близо и особено добър. Въобще, търся еквивалента на Мирамар на юг Simple Smile

# 220
Вижте на Слънчев бряг Маджестик, Гранд Виктория и Хелена парк. Всички са с шезлонги и чадъри включени в инклузива.

# 221
Някои отсядали ли са в хотел "Анел" в Созопол? Има още един такъв хотел "Анел" в София зад Католическата църква в центъра. Изглежда много шик и снобарски в добрия смисъл на думата. Но е безлюден.

# 222
Здравейте, някой да има отзиви за Дюни, Холидей Вилидж, защото чета доста негативни коментари за хигиената и all inclusiv-a  като цяло?

# 223
  • here and now
Има тема за Дюни. И много мнения има, може и да попитате там.

# 224
  • Русе
Здравейте!Някой ако има мнение за Апартаменти Оазис Бийч Камчия,моля да сподели 🙂!
Самия комплекс не сме посещавали, но сме минавали покрай него. Намира се на една поляна, насред нищото, по пътя за влизане в Камчия. До плажс само с кола. Най близкия е Романтика, на няколко километра и пътя беше ужасен.

Общи условия

Активация на акаунт