На море в България 2023 г.!

• 86 280
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
Считам цитираното изречение за тотално неуместно, а личните ви виждания са си ваши и не могат да се налагат като последна и неотменна инстанция.

# 241
  • Sofia
Нищо не разбирам от вашето мнение. Не знам какъв провал е Дюни, дори по соц време беше лукс. А последния път, когато бяхме преди 5-6 години, едва намерих свободен апартамент там месеци предварително.
Разбира се, не е гаранция, че на някой друг ще му хареса, затова аргументираме мненията с това какво конкретно ни е харесало, така всеки преценява дали търси същото.
А вие, за да сте полезен, препоръчайте вашите хубави места Simple Smile

# 242
Хайде малко по-сериозно, моля!
Какво значи това? Честно. Не разбирам. Моля да коментирате и постовете на NBM и atallaya. Аз имам няколко познати семейства, на които Влас им харесва достатъчно много, че да купят ваканционни имоти там. Ще споделя, че това са семейства с доходи над средните и обиколили доста места в България, Гърция и въобще по света.
Значи, че  "На мен ми харесва", означава само, че харесва на написалия тези думи и по никой начин не означава, че и на някой друг ще хареса. Затова - по-сериозно! Едно време, след построяването на Слънчака и неговия успех, са търсили и други места за построяване на подобен курорт. Следва Албена с успех много под очаквания и накрая идва провала, наречен "Вилно селище Дюни". На никой не му е хрумнало да разширява Слънчака към Свити Влас. А сега всяко село край брега стана курорт.

Какво отношение има това към темата?

# 243
Като стана дума,тези хотели между Слънчака и Свети Влас,стават ли? И най-вече плажа там. Доколкото се вижда от колата,плажовете там са каменисти. Но може пък да е приятно каменисто.

# 244
  • София
Албена с успех под очаквания?
Дюни - провал?

Да кажеш на Коста дел кроко провал е едно, но утвърдени и популярни курорти с чудесни природни дадености да са провал... 🙄

# 245
  • Sofia
Leo, може ли малко повече за провала Дюни? Не се заяждам, като екскурзоводско чедо израсло по някогашните ни топ курорти ми стана интересно. Благодаря предварително!

# 246
Човекът иска просто да привлече внимание към собствената си особа. Нито има желание да е полезен, нито може да сподели някаква конкретика (това като извод от редица негови постове). Така че "игнор" на изказването му, би било най-смислено
.

# 247
От вчера сме в Гранд хотел Поморие.
За пореден и последен път.

Спрямо предни години всичко върви назад.
Студено спа, студен спрямо предни години солен басейн.
На рецепция настаняват избирателно.
Дребни номерца с наличността в мини бара.

Храната е приемлива, но .....

Най много ни дразни, че пускат външни лица в спа-то.
Днес си имаме и роми, и руснаци, и украинци и бай Ганьовци ....

# 248
  • Sofia
Жалко, беше прекрасен и любим мой хотел.

# 249
"Дюни" май беше затворен комплекс,поне до "10-ти".

# 250
Моля за мнение за плажа в Ахелой?И за хубави места за хранене? Благодаря предварително!

# 251
Аз пък точно си търся апартамент във Влас ,да е близо до плаж и да има басейн . Може и в Слънчев бряг , но в спокойна част .  Не искам големи хотели и ол инклузиви вече .

# 252
Аз пък точно си търся апартамент във Влас ,да е близо до плаж и да има басейн . Може и в Слънчев бряг , но в спокойна част .  Не искам големи хотели и ол инклузиви вече .
Виж в Booking.com ако е за почивка. Ако търсиш за покупка в alo.bg.

# 253
Да доуточня за ГХП.

Минуси
- бавно настаняване
- още по-бавно, чак дразнещо освобождаване. Неприемливо за хотел от такъв калибър, да чакаш 30+ минути
- дребни номерца на камериерките с мини бара, дали техни номера, дали така ги карат. Имаше доста ядосани гости на тази тема.
- студено СПА, излизаш от басейн, сауна , трябва да ти е топло на шезлонга, не да се увиваш с халата като Тутанкамон
- по-студен солен басейн спрямо предни посещения
- допускане на външни лица в спа-то
- недостатъчно шезлонги

Има и положителни неща:
- са сметка на СПА-то, стаите са с ръчен контрол на температурата, чисти са, удобни матраци и възглавници, всички са с гледка море, заради архитектурата на хотела.
- храната е добра, поне аз не открих имитиращи продукти
- масажите средна хубост, но това е строго индивидуално

п.с. който отива за първи път ще го хареса, но който знае, какво е било .....

# 254
Виж този дали ще ти хареса. https://gardenofeden.bg/bg/
Синът ми го посети преди 3 години и много му беше харесало. Моя колежка също две години подред ходят там и са доволни. В ресторантите е скъпичко.  Плажът е малък, тесен и чадърите не стигат за почиващите в комплекса, но в комплекса има много басейн, където може също да се прави плаж.

Общи условия

Активация на акаунт