На море в България 2023 г.!

• 86 286
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
  • Sofia
Този комплекс е по-надолу към Елените, затова няма хубав плаж. Около централния плаж и пристанището има комплекси до хубавите плажове. Както бях писала горе, ние отсядахме във Вега Вилидж, който е хубав, с басейни, точно до плажа. До него има поне още няколко подобни комплекси (отсядаме в частен апартамент, затова не мога да посоча точен апартамент в комплекса, но може да се потърси из комплексите до плажа).

# 256
във влас къде са уличките с прилични заведения, закуски и т.н.
ако може локация в гугъл мапс плс

# 257
във влас къде са уличките с прилични заведения, закуски и т.н.
ако може локация в гугъл мапс плс
За мен най - приличните заведения са на самия плаж, най много ми харесаха закуските  след супермаркет Диамант по посока Елените. Намират се на пътя който разделя Свети Влас на стара и нова част. Има прилични заведения и по уличките между този път и морския бряг. Добро място за забавление е и яхтеното пристанище. В старата част по главната улица също има добре изглеждащи заведения но нямам впечатление от тях. Градчето не е голямо и с една две пешаходни разходки ще придобиете представа. През лятото паркирането е проблем затова препоръчвам движение пеш или с велосипед.

# 258
  • Sofia
Влас е малко място и да, покрай пристанището са хубави ресторанти, а нагоре си е една уличка с доста заведения, имаа и шаблонни палачинки, дюнери и т.н С две думи от доста скъпо, до евтино може да се намери.
Не сме ходили от няколко години, но иначе обичайно вечеряхме в Джани на Слънчев бряг, който (поне навремето) беше чудесен ресторант с вкусна храна, елегантен, но с прилични цени, сега не знам има ли го и как е. Единственият му недостатък беше опашката от чакащи за места.

# 259
Наскоро бяхме в Casa de Fiore в Кранево. Много ми хареса и мисля, че лятото ще е още по-хубаво.

Миналото лято е отворен и базата е нова, големи просторни стаи, хубави тераси с озеленяване. Храната беше много вкусна, с голям избор на морски продукти.
Спа центърът много ми допадна, има голям избор от процедури (плюс сауни, парна баня, малък басейн с топла солена вода, горещ басейн в градината) и много добри масажисти и козметици.

Плажът е на 2 минути от изхода на хотела и хубав, почти като на Албена.

# 260
И аз съм резервирала Casa de Fiore, но и Алгара. И сега се чудя - цените са едни  и същи, но в Алгара е ОИ и много мои познати са с отлични впечатления. Следя тук за мнения за двата хотела.

# 261
И аз съм резервирала Casa de Fiore, но и Алгара. И сега се чудя - цените са едни  и същи, но в Алгара е ОИ и много мои познати са с отлични впечатления. Следя тук за мнения за двата хотела.
Ако сумата за определен брой дни в двата хотела е еднаква, на практика цената в Casa de Fiore е доста по-висока, защото освен, че е само закуска и вечеря, питиетата се плащат допълнително.

Иначе, моето впечатление от хотела отпреди седмица е, че храната е все така хубава, както миналата пролет като го отвориха, но имам забележки относно почистването на стаите и баните. Не беше на нужното ниво за такава категория хотел и това в слаб сезон. Не знам ако тази тенденция се запази, какво ще е нивото по отношение на хигиената през сезона, когато хотелът е пълен :/

Последна редакция: чт, 16 фев 2023, 10:52 от Mur

# 262
Така е, затова отбелязах, че предимството е ОИ за Алгара. Но водещо в случая не е съвсем бюджета, той е ориентировъчен, по-скоро мненията.

# 263
Здравейте, някой със скорошни отзиви за Кремиковци- Китен?

# 264
Може ли някой да даде актуално мнение за хотел Evrika beach /Еврика/ в Слънчев бряг? Видях стари мнения, които са почти изцяло положителни, но няма нови. Няколко години бяхме на Дюни, но ни се иска да сменим.

# 265
  • тук-там
Може ли някой да даде актуално мнение за хотел Evrika beach /Еврика/ в Слънчев бряг? Видях стари мнения, които са почти изцяло положителни, но няма нови. Няколко години бяхме на Дюни, но ни се иска да сменим.

Миналото лято бяхме там с дете на 2,5г. Единствената ми забележка беше студената вода в детския басейн.
Плажът е страхотен с включени чадъри и шезлонги. Храната също. Забавления за деца навън. Вътрешния кът не беше ок. За цената си беше супер. Паркинг също имаше включен със свободни места.

Настаниха ни на трети етаж без асансьор - въпреки, че помолих за по-ниско, заради детето.  Делукс крилото мисля, че ще е ок, но цената беше доста по-висока.

Сега проверих, че за средата на юли 5 нощувки са над 2000 лв. Миналата година платих 1520.

Последна редакция: пн, 20 фев 2023, 15:56 от Wild_rabbit

# 266
Здравейте! Включвам се в темата, за да следя за идеи и препоръки.
С мъжа ми и детето (1,6 г. през лятото) искаме тази година да почиваме на Северното Черноморие. Колебая се за ол инклузив… Засега нищо не съм харесала, така че ще чета.

# 267
Здравейте! Има ли някой отзиви за хотел Хермес - Царево?

# 268
Освен Дюни, има ли хотел с добър ол инклузив, някакви пързалки (съвсем елементарни) и читав плаж?

# 269
Здравейте! Има ли някой отзиви за хотел Хермес - Царево?
Ние ходим в Хермес няколко години вече. На нас ни харесва. Плажът е на късмет, понякога е добре, понякога не става за къпане и има камъни. Може да се ходи на Нестинарка или Арапя. Като обслужване нямам забележки, но ние не сме много претенциозни. Храна има целодневно, анимацията е много добра. Това е мястото на което наистина съм си починала без да мисля какво ще правят децата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт