На море в България 2023 г.!

• 86 231
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте!
Търся препоръки за хотел,който допуска настаняване с малки породи кучета. Отваря се възможност за почивка през средата на юли - не съм почивала от години в топ сезона и знам,че ще е лудница навсякъде. Това едно на ръка,но и цените тази година са безумни.
От няколко дни търся къде да запазя,но местата,които приемат с домашен любимец са малко и все неоправдано скъпи. Ако имате наблюдения за хотел, може и с изхранване,ще бъда благодарна да споделите. Следя групите във фейсбук, но там повечето препоръки са за къмпинги.
В Ескада Бийч Ахтопол има възможност за настаняване,но само в приземни стаи без климат, а средата на юли това ме притеснява като опция.

# 376
Здравейте!
Търся препоръки за хотел,който допуска настаняване с малки породи кучета. Отваря се възможност за почивка през средата на юли - не съм почивала от години в топ сезона и знам,че ще е лудница навсякъде. Това едно на ръка,но и цените тази година са безумни.
От няколко дни търся къде да запазя,но местата,които приемат с домашен любимец са малко и все неоправдано скъпи. Ако имате наблюдения за хотел, може и с изхранване,ще бъда благодарна да споделите. Следя групите във фейсбук, но там повечето препоръки са за къмпинги.
В Ескада Бийч Ахтопол има възможност за настаняване,но само в приземни стаи без климат, а средата на юли това ме притеснява като опция.
https://www.hotelparaisoobzor.com/prices/
За тук пише, че приемат малки домашни любимци Моя близка почива миналото лято, сега пак има резервация. Много е доволна.

# 377
  • Русе
Здравейте!
В Албена приемат малки кученца във всички хотели. Миналото лято беше по 20 лева на ден.В хотел Елена на Златните също съм виждала хора с кученца. Във Форест бийч на ММЦ Приморско също имаше, но те са под шапката на Албена, така че е резонно да приемат. От Белла Виста също съм виждала хора с гривни на плажа, че имат с тях домашни любимци, но за там нямам преки наблюдения понеже не сме отсядали в хотела.

# 378
  • Карлово
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-riu-helios-bey-obzor-19517/

Аз на този съм хвърлила око за Септември. До миналато лято беше под шапката на РИУ, а от миналата есен е купен от испанската верига АЛУА за която прочетох доста хубави неща та да видим как ще е.

На косъм съм да запазя от 28-ми август там, ако запазя може да се засечем Wink
Вероятно си забелязала, че хотелът няма включени в цената чадъри и шезлонги.

Да, наистина няма, но ме увериха, че има свободна зона, а аз съм харесала сън-а, че ми е по-бюджетен. Но и паркинга се заплаща. От една агенция така казват, от друга-че не се заплаща. Ти наясно ли си кое е вярното? Simple Smile

# 379
  • Карлово
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-riu-helios-bey-obzor-19517/

Аз на този съм хвърлила око за Септември. До миналато лято беше под шапката на РИУ, а от миналата есен е купен от испанската верига АЛУА за която прочетох доста хубави неща та да видим как ще е.

На косъм съм да запазя от 28-ми август там, ако запазя може да се засечем Wink
Вероятно си забелязала, че хотелът няма включени в цената чадъри и шезлонги.

Тази година ще има и на плажа!

СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА
за НОВИ резервации, направени от 01.04 до 18.04
-20% отстъпка за пристигане в периода 20.05 - 02.06
-15% отстъпка за пристигане в периода 03.06 - 22.06 и 05.09 - 30.09
*Важи при минимум 3 нощувки и се комбинира с Екстрасите!

ЕКСТРАСИ
5=4 за пристигане в периода 20.05 - 28.05 и 17.09 - 30.09
6=5 за пристигане в периода 29.05 - 14.06 и 07.09 - 16.09
*Безплатните нощувки са тези на по-ниската цена!

ALL INCLUSIVE   20.05 - 28.05
17.09 - 30.09   29.05 - 13.06
07.09 - 16.09   14.06 - 03.07
23.08 - 06.09   04.07 - 22.08
Двойна стая парк   66 лв.   97 лв.   129 лв.   160 лв.
Двойна стая частично море   71 лв.   101 лв.   134 лв.   164 лв.
Едноспален апартамент парк   68 лв.   101 лв.   136 лв.   166 лв.
Едноспален апартамент
частично море   73 лв.   105 лв.   140 лв.   171 лв.
Двуспален апартамент парк   66 лв.   97 лв.   127 лв.   155 лв.
Двуспален апартамент
частично море   71 лв.   101 лв.   131 лв.   160 лв.

Цените са на човек и включват: нощувка на база ALL INCLUSIVE, ползване на външен басейн с чадъри и шезлонги /до изчерпване на свободните места/, ползване на чадъри и шезлонги на плажа /до изчерпване на свободните места/, фитнес, анимация, Wi-Fi, паркинг /до изчерпване на свободните места/, туристическа такса и туристическа застраховка.

Това през коя агенция е?

# 380

Да, наистина няма, но ме увериха, че има свободна зона, а аз съм харесала сън-а, че ми е по-бюджетен. Но и паркинга се заплаща. От една агенция така казват, от друга-че не се заплаща. Ти наясно ли си кое е вярното? Simple Smile
Ако имаш предвид Сънрайз Ол Сутитс Ризорт не мога да ти дам конкретен отговор, защото не почивам в този хотел, но по офертата на Съни турс, паркингът е включен в цената на ОИ.
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-sanrayz-ol-suit-rezort-obzor-19755/

# 381

Ако имаш предвид Сънрайз Ол Сутитс Ризорт не мога да ти дам конкретен отговор, защото не почивам в този хотел, но по офертата на Съни турс, паркингът е включен в цената на ОИ.
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-sanrayz-ol-suit-rezort-obzor-19755/

Миналата година паркингът беше включен в цената и нямахме проблем с намирането на места. Това обаче не компенсира цялостното ми лошо мнение за хотела. Хигиената и храната бяха под всякаква критика. За разстоянието до плажа и липсата на сянка бях предупредена от съфорумците,но не беше приятно за ходене,особено ако е по няколко пъти на ден.

# 382
  • Карлово

Не, имам в предвид този:

https://visit.bg/hoteli/hotel-alua_sun-helios-biych-obzor-437/

# 383
  • There I was on a July morning
PinkYS, не съм отсядала в този хотел, но отзивите в booking от миналата година са, че паркингът се е заплащал.
''................................................
 За тази цена би трябвало да има безплатен паркинг , но трябваше да се заплати допълнително.''
''.......................................
There's no free parking. However, if you continue down the road (100m), you can have parking for 8 BGN per day, which is not that bad.''

Сега е нова верига, нов късмет, нова политика, но след като във Визит нищо не споменават за паркинга, можете да се обадите директно в хотела и да питате. Hands V

# 384
О, при Хелиоса няма места за паркиране. То е на ул. Черноморска(крайбрежната) и е зона, където нон-стоп щъкат паяци. И да  има 2 - 3 места, то това не устройва никой. Чадъри на плажа също нямат.  Направи ми впечатление обаче, че и в двата хотела на веригата в Обзор, децата се таксуват с минимум 50 % от цената на възрастен, което сериозно оскъпява почивката. Да си ги ползват със здраве! Има достъчно други добри хотели с безплатно настаняване на дете, а някъде и на две деца.

# 385
  • Карлово
PinkYS, не съм отсядала в този хотел, но отзивите в booking от миналата година са, че паркингът се е заплащал.
''................................................
 За тази цена би трябвало да има безплатен паркинг , но трябваше да се заплати допълнително.''
''.......................................
There's no free parking. However, if you continue down the road (100m), you can have parking for 8 BGN per day, which is not that bad.''

Сега е нова верига, нов късмет, нова политика, но след като във Визит нищо не споменават за паркинга, можете да се обадите директно в хотела и да питате. Hands V

Търсих актуален телефон за контакт, но не открих, не мога да си обясня защо…

# 386
  • Sofia
Алуа Сън Хелиос, тел. +34 912 186 256.

# 387
tel: 3491218625, ми излезе в почивка.бг https://pochivka.bg/hotel-alua-helios-bey-o20867

# 388
  • Карлово
Алуа Сън Хелиос, тел. +34 912 186 256.

Не е български и затова не смея да звънна

# 389
Този е български tel:+35 955 633 022. От сайта https://www.amrcollection.com/en/resorts-hotels/alua-hotels/contact/

Общи условия

Активация на акаунт