На море в България 2023 г.!

• 86 186
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
датите август са с по-различна цена, ако правилно виждам Simple Smile

# 481
Едно бързо питане за хотел Нева-Китен,нещо май не е за ходене ,но да питам все пак,жената го е харесала и чела че има само положителни отзиви,но като прочетох в гугъл се хванх за главата,та някой ходил с преки впечатления?

# 482
  • тук-там
датите август са с по-различна цена, ако правилно виждам Simple Smile

Точно за август са тези цени. За другите месеци е по-евтино. Даже е с безплатна отмяна до 7 дни преди началото.

# 483
  • There I was on a July morning
Здравейте!
Бихте ли ми препоръчали къде е хубаво да се почива лятото с бебе под годинка и двама тийнейджъри? Хем да е спокойно за бебето , хем да не е скучно за каката и баткото. 🤪
Дюни и Албена.

# 484
Здравейте ! Отзиви за хотел Сол Луна Бей Обзор имате ли ? Излизат ми предимно стари мнения и не знам дали нещо не се е променило от тогава. Благодаря предварително 🙂

# 485
Едно бързо питане за хотел Нева-Китен,нещо май не е за ходене ,но да питам все пак,жената го е харесала и чела че има само положителни отзиви,но като прочетох в гугъл се хванх за главата,та някой ходил с преки впечатления?

Делукс стайте бяха прилични, алкохолът от all incl. Приличен, нооо храната да не кажа ужастна , но еднообразна, безсвкусна, следобедната закуска от all incl. Една й съща филийка с малко масълце и резенче колбас. Сладолед почти нямаше. В заключение, хотелът става или поне делукс стайте, персоналът се стараеше. Огрмен минус за мен храната. Държа да отбележа,че не капризнича от към храна.

ПП: Все пак трябва да се има предвид, че хотелът е 2 или 3 звезди.

Последна редакция: нд, 21 май 2023, 23:23 от Aaaaaaaaaa1

# 486
Здравейте,резервирала съм в края на юли на две места в Слънчев бряг и се колебая между двата хотела

Единият е Парк-хотел „Континентал“
а вторият интересно няма никакви отзиви за него.
Пише,че е изцяло реновиран миналата година
това е
https://www.booking.com/hotel/bg/perla-all-inclusive.bg.html
Намира се до хотел Карлово
Снимките на хотела ми се виждат като от списание и малко се притеснявам

Но най-голямото ми притеснение е да не е близо до лунапарк
Миналата година беше истински кошмар,защото хотела беше почти  в двора на лунапарка
Благодаря предварително,ако имате някакви впечатления

# 487
Някой посещавал ли е Империал палас в Слънчев бряг? Имаме едно петдневно събитие там, нямаме избор за хотел, а виждам по мнения, че е ужасен. Grinning Просто бих искала да знам какво ме очаква, особено откъм храна. Виждам го донякъде от мненията, но личното мнение по темата си е друго.

# 488
  • София
Някой посещавал ли е Империал палас в Слънчев бряг? Имаме едно петдневно събитие там, нямаме избор за хотел, а виждам по мнения, че е ужасен. Grinning Просто бих искала да знам какво ме очаква, особено откъм храна. Виждам го донякъде от мненията, но личното мнение по темата си е друго.

Бягай далече от хотела! Преди 2 години бяхме там и беше отвратително. В Гугъл и ние сме оставили много негативен коментар. Никога повече няма да стъпим там

Последна редакция: пт, 26 май 2023, 15:27 от stassyjud

# 489
За съжаление аз нямам избор, иначе виждам, че е много зле, четейки коментари. Поне няма да сме в сезон. Единственият ни вариант е да си платим нощувките и да платим на друго място, за да не спим там, но няма смисъл.

# 490
  • София
И понеже сме в темата за море в България, може ли да споделите ако знаете, хубави хотели ол инклузив по южното черноморие за 3в+1д на 10 години до към 2000-2500 лв за 7 нощувки, като периодът е или 17.07 или 24.07

# 491
stassyjud, почти невъзможно ми се струва да се вместите в бюджета, тази конфигурация ,за 7 нощи, че и да е хубав ол инкл.
Sad

# 492
Хубав в тази цена много трудно. Ние направихме компромисно решение тази година и запазихме Китен хотел Ариана. Въпреки, че се води само 3 звезди, от къде цена качество това беше най-доброто което намерихме. За 2в + 1д +1 бебе, цената за 7 нощувки е 1700лв периода 9-16 Юли

# 493
  • София
Благодаря за отговорите. И ние направихме компромис и запазихме хотел в Китен само със закуска 6 нощувки от 24.07-30.07, 1200 лв за 3в+1д. И живот и здраве ще може и началото на септември да се направи още едно море, но може би ще бъде в Гърция.

# 494
Благодаря за отговорите. И ние направихме компромис и запазихме хотел в Китен само със закуска 6 нощувки от 24.07-30.07, 1200 лв за 3в+1д. И живот и здраве ще може и началото на септември да се направи още едно море, но може би ще бъде в Гърция.
В кой хотел запазихте?

Общи условия

Активация на акаунт