На море в България 2023 г.!

• 86 206
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Аз пак да питам за мнения относно Мелиа Слънчев бряг - с малко дете сме, интересува ме чистота, храна, плажът реално на какво разстояние е от хотела, достатъчно ли са шезлонгите? Шумно ли е?

# 511
къде да гледам оферти за море,искам да има изхранване ,а не намирам сайт с повече от 5 хотела Sad

# 512
# 513
  • Русе
къде да гледам оферти за море,искам да има изхранване ,а не намирам сайт с повече от 5 хотела Sad
https://visit.bg/za-nas/
Ето линк.

# 514
Здравейте, търся ол инклюзив края на август за 2 или 3нощувки за двама възраатни, но всичко което ми хареса е по около 300 500лв на човек на вечер Joy
Не съм решила къде ще сме тази година,ако някой може да ми помогне с избора ще съм благодарна.

# 515
Здравейте, търся ол инклюзив края на август за 2 или 3нощувки за двама възраатни, но всичко което ми хареса е по около 300 500лв на човек на вечер Joy
Не съм решила къде ще сме тази година,ако някой може да ми помогне с избора ще съм благодарна.
Върнете се 2 поста преди Вашят има посочен сайт, където да разгледате хотели на ОИ, включително с цени за ранно записване и на много по-нормални цени. За август месец обаче не съм сигурна, че ще намерите хотел, който да Ви настани само за 2 - 3 нощувки.

# 516
Изгледала съм визит и олинклюзив.  99% от хотелите искат минимум 5 нощувки... Там ми е проблема, така като отпуската не ми позволява.

# 517
Изгледала съм визит и олинклюзив.  99% от хотелите искат минимум 5 нощувки... Там ми е проблема, така като отпуската не ми позволява.
Вижте този дали Ви устройва. https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-hotel-marina-sands-obzor-24078/ Минимумът е 3 нощувки.

# 518
  • Sofia
Някой ще препоръча ли по-малък хотел бе AI в по-малко и тихо градче? Само със закуска, нещо красиво, удобно и чисто, до морето. Искаме малко спокойствие за 4-5 дни. Не е нужно да е бюджетно, може и с по-висока цена, но да е хубаво.

# 519
  • София
Не мога да препоръчам лично, защото все не стигаме до него, но много ми хвана окото Sea Sense Boutique Hotel. Води се в Созопол, но е на брега, след плаж Харманите, към Буджака. Оценките му в Букинг са доста високи, а снимките чудесни. Има закуска. Има малък басейн, а морето е буквално отпред. Гледам, че се води Bamboo beach.

Ако някой е посещавал лично, моля споделете лични впечатления.

А адски небюджетно са бунгала Вая. Преди време питах за тях, но никой не е ходил. Цените са солени. Насред нищото са, до Иракли, но са луксозни, басейни, градини, морето отпред, екзотика. На мен ми идват твърде скъпи. Нощувките са като на ризорт на Малдивите, буквално. Но със сигурност е спокойно.

# 520
Някой ще препоръча ли по-малък хотел бе AI в по-малко и тихо градче? Само със закуска, нещо красиво, удобно и чисто, до морето. Искаме малко спокойствие за 4-5 дни. Не е нужно да е бюджетно, може и с по-висока цена, но да е хубаво.

И аз търся нещо подобно!
Не знам колко голямо е детето ви,но когато дъщеря ми беше по малка -след много търсете се спрях на Елизабет Дю- Несебър.Никъде нямаше отзиви за него,но аз това търсех - близо до плажа и най-вече да има зеленина около хотела.Вечер беше тихо и спокойно./преди 5-6 години /.

# 521
Здравейте! Писах и в другата тема но да попитам и тук, мислим да сменим тази година дестинацията, и се загледах в Равда, харесах едни апартаменти, близо до южният предполагам плаж. Чета че е било много пренаселено, и искам да попитам как беше миналото лято, руснаци предполагам няма, а украинци?
Към 7-8 юли мислим да ходим 🤔
Все още не сме резервирали нищо, ще се радвам ако предложите нещо което ви е харесало, може и да не е апартамент. Искам обаче да има място за готвене, не смея да се храня по заведенията, защото коремът ми моментално реагира.

# 522
Здравейте! Писах и в другата тема но да попитам и тук, мислим да сменим тази година дестинацията, и се загледах в Равда, харесах едни апартаменти, близо до южният предполагам плаж. Чета че е било много пренаселено, и искам да попитам как беше миналото лято, руснаци предполагам няма, а украинци?
Към 7-8 юли мислим да ходим 🤔
Все още не сме резервирали нищо, ще се радвам ако предложите нещо което ви е харесало, може и да не е апартамент. Искам обаче да има място за готвене, не смея да се храня по заведенията, защото коремът ми моментално реагира.
То апартаменти с удобства със сигурност ще намерите. Ето един такъв комплекс, който съм посещавала доста отдавна, но бях супер доволна. https://apoloncomplex.com/
Обаче лично аз не бих повторила почивка в Равда, заради това, че за мен там просто няма хубав плаж и че е адска навалица.  Ходехме на плаж на Слънчев бряг. Равда се посещава се от деца- лагерници, които врякат и крякат до главата ти. По улиците не можеш да се разминеш, а ако нямате осигурено паркомясто няма и къде да паркирате.

# 523
  • София
Живот и здраве ще ходим края на юни в Константин и Елена. В хотела няма включени шезлонг и чадър на плажа (не е първа линия). Гледам, че най-близкият плаж е Астор Гардън, като там има чадъри за гостите на хотела със същото име. Чудя се дали има платена зона на същия плаж. С бебе и малко дете ще сме и пътуването ще ни е сложно и няма как да носим и чадър с нас.

# 524
Живот и здраве ще ходим края на юни в Константин и Елена. В хотела няма включени шезлонг и чадър на плажа (не е първа линия). Гледам, че най-близкият плаж е Астор Гардън, като там има чадъри за гостите на хотела със същото име. Чудя се дали има платена зона на същия плаж. С бебе и малко дете ще сме и пътуването ще ни е сложно и няма как да носим и чадър с нас.
Между чадърите на Астор Гардън и хотел Сириус има и платена, и свободна зона.

Общи условия

Активация на акаунт