На море в България 2023 г.!

• 86 168
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Равда е категорично не за мен, тесен малък плаж, хората са едни върху други, няма места за паркиране, далеч от почивка е като усещане.

# 526
Търся хотел на юг от Варна с хубав ОИ. Нещо като Дюни, но да не е Дюни. Може и half board да е в краен случай. Всички хотели, които прегледах имат разнопосочни ревюта в интернет и се обърках.

# 527
  • here and now
Търся хотел на юг от Варна с хубав ОИ. Нещо като Дюни, но да не е Дюни. Може и half board да е в краен случай. Всички хотели, които прегледах имат разнопосочни ревюта в интернет и се обърках.
Wave е с много хубав ОИ, но плажа не е особено добър.

# 528
Мирамар Обзор

# 529
Благодаря за предложенията. Този Wave е супер, ама май е малко в нищото. Обзор ми е омръзнал леко, ама като гледам може в крайна сметка пак там да си отидем Grinning

# 530
  • here and now
Точно си е в нищото, като Дюни. Просторно е, има анимация. Аз, лично два пъти съм го посещавала и пак бих, но детето избра Гърция.

# 531
  • Sofia
И аз търся хотел и вече се отчайвам Simple Smile
Някой ще препоръча ли красив, не-много-голям хотел, на хубав плаж, със закуска и басейн? Да е по южното черноморие, БЕЗ Несебър,Слънчев бряг, Влас и Созопол (че все там ходим). И да не е в нищото.
През септември сме в голям АИ в Турция и за Българското море искаме нещо по-спокойно, но да е чисто и красиво.

# 532
Хубав е Уейв, хареса ни на нас. Плажът не е лош, просто е типично Поморийски - черен и е тесен.

# 533
  • Сф
И аз търся хотел и вече се отчайвам Simple Smile
Някой ще препоръча ли красив, не-много-голям хотел, на хубав плаж, със закуска и басейн? Да е по южното черноморие, БЕЗ Несебър,Слънчев бряг, Влас и Созопол (че все там ходим). И да не е в нищото.
През септември сме в голям АИ в Турция и за Българското море искаме нещо по-спокойно, но да е чисто и красиво.
Втори път те чета, щях да ти препоръчам Влас, но виждам, че не е опция. Ти си задраскала красивите места, тогава ти остава да гледаш по Поморие, Приморско. Не знам какъв ще е този малък хотел, с басейн. Предполагам приличен басейн търсите. Първо уточни мястото и плажовете наоколо. Щом и да не е в нищото едва ли ще слезете по- надолу от Приморско, Китен. За кой период освен това говориш? Не мога да схвана какво точно търсиш, много общо питаш.

# 534
На Сарафово има семейни хотелчета с басейни. В центъра. И плажа е хубав. Хем и Бургас ви е на една ръка разстояние.

# 535
Мисля, че може да погледнете в Равда или Черноморец, например. Цените са сносни и има много места за настаняване с басейнчета. хубаво лято!

# 536
Отворете airbnb и си задайте апартамент с басейн около някой курорт и ще ви излязат различни комплекси, колкото искате.

# 537
NBM , Гранд хотел Поморие не ти ли допада?

Ако не трябваше да се съобразявам с финансовата част щях все там да си почивам Grinning

# 538
NBM , Гранд хотел Поморие не ти ли допада?

Ако не трябваше да се съобразявам с финансовата част щях все там да си почивам Grinning

И аз така. С включена вечеря обаче. Simple Smile

# 539
Хубав ли е този гранд хотел Поморие? Аз го гледах него, но има доста негативни коментари, най-вече за лоша поддръжка и амортизирани стаи. Има ли нещо такова?

Общи условия

Активация на акаунт