На море в България 2023 г.!

• 86 162
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
  • Sofia
Гледах го, но как е плажът там, хубав ли е, със златен пясък? Не искам кофти плаж, иначе самият хотел добре изглежда.

# 541
За моят вкус е хубав. Ситен пясък, без рески промени в дълбочината тип Обзор
2020 последно почивахме там.

Плажът е добре уреден

# 542
Здравейте,
Някой знае ли освен Wave друг хотел с дневен пакет т. Е. Ползване без нощувка? Благодаря!

# 543
Здравейте,
Някой знае ли освен Wave друг хотел с дневен пакет т. Е. Ползване без нощувка? Благодаря!
Преди години Дюни имаха такъв пакет, тази година нямам идея.

# 544
  • София
Здравейте,
Преди години Дюни имаха такъв пакет, тази година нямам идея.

Риу Хелиос Бей(сега не знам как се казва) в Обзор преди години предлагаше, както и комплекс Ривиера до Златните.

# 545
  • Sofia
Ривиера предлага (инфо от миналата година)

# 546
Здравейте,
До преди години Риу Хелиос Бей имаше ОИ пакет без нощувка, но сега са с нови собственици (Alua Helios Bay (Алуа Хелиос Бей) и може би следва да се попита дали ще предлагат такава услуга.

NBM, може да разгледаш тези двата в Обзор. https://pochivka.bg/hotel-sirena-palas-o35351
https://visit.bg/hoteli/obzor-biych-rizort-776/
Или пък този на плаж Нестинарка до Царево. http://primea.bg/

# 547
Аз най-накрая избрах Grinning
Арсена Несебър
Някой с пресни отзиви има ли? Така като не съм го посещавала от близо 6 7 години.

# 548
Моля за мнение за хотел Зефир-Слънчев бряг?
Много ли се ходи по дюните до морето?
Трудно ни е ходенето до плажа по пясъчните дюни
Благодаря предварително на отзовалите се
[/quo

Много го хвалят иначе този хотел,трябва да пресечеш един главен булевард ако не се лъжа и по дюните се ходи -да,не много но се ходи към 5 мин в зависимост от темпото и от коя страна ще минеш,но хотела е с доста положителни коментари Simple Smile

# 549
Хубав ли е този гранд хотел Поморие? Аз го гледах него, но има доста негативни коментари, най-вече за лоша поддръжка и амортизирани стаи. Има ли нещо такова?

Това е въпрос на гледна точка. Това е бивш соц хотел. Основните разлики между бившите соц хотели и новите изникнали после са в това, че тези... старите хотели,  са с големи стаи, на топ локация, с широки ресторанти и спа центрове. Не мога да кажа, че е с последна мода мебели, но е чисто и просторно. Баните са широки, с вана и душ кабина, с голяма мивка (рядко се среща това на други места). Удобството си е удобство. Спа центърът е наистина спа. Има солен басейн, солна стая, турска баня, сауна, кайт пътека, ледена стая, външен басейн с нормална вода, джакузита...  всичко. А храната в ресторанта е като в луксозен ресторант, а не просто отбий номер с евтини продукти. За това ми харесва. Не съм видяла неподдържани стаи, просто мебелите не са нови.
Но пък съм ходила и на много места, където стаите са уж нови, а всичко останало е ... бляк. Дори и за прехваления Уейв имаше оплаквания, че е със студени басейни.

# 550
Благодаря много iddi за споделените впечатления. Всъщност стаите на снимките идглеждат добре, даже далеч не соц, върпосът е да не са мърляви, лекьосани, изпокъсани, банята с мухъл и подобни. И другото важно е храната, за която се радвам, че имаш добри впечатления. Иначе аз на море спа-та и басейни не използвам, така че там и да не е много добре положението няма проблем.

# 551
  • София
Някой има ли вече информация за Синеморец - дали са открили сезона? Има ли спасители и на кои плажове?

# 552
На Уейв в басейните водата постоянно се върти за пречистване и затова е студена в дни, когато не е много горещо или има малко повече облаци.

# 553
А какво ви е мнението за Маджестик или Мелиа в Слънчев бряг ? Благодаря предварително

# 554
  • В.Търново
За Маджестик през последните 2-3 години в темата има много добри отзиви.

Общи условия

Активация на акаунт