На море в България 2023 г.!

• 86 155
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
  • Sofia
С коя агенция резервирате Гранд хотел Поморие? Гледах, гледах, накрая май ще ви послушам Simple Smile

ПП. Чудя се има ли хубави ресторантчета наоколо? Не искам да се ангажирам с вечеря, мисля само закуска да взема, за да можем да се разхождаме вечер и да си харесваме ресторантче на място, но всъщност Поморие става ли за разходки? Има ли хубави заведения, така че една вечер да си на едно място, после на друго?

# 556
Поморие лично на мен много ми харесва за разходка.С много хубава крайбрежна алея.Така и не намерих обаче хубаво място за вечеря.

# 557
  • Sofia
Има много добри заведения - едно от тях е любимото ми Свети Никола (пресечка на ул. Крайбрежна, като вървиш от станцията на Софарма нагоре). Много вкусна храна, но трябва резервация.

# 558
  • София
Не ви ли духа малко в повече в Поморие? 4 години съм ходила (заради да сме с познати и детето да има с кой да играе) и такъв ветрилник не съм виждала. За плаж само в новия град, а вечер в старото си Поморие е истински ветрилник. Не знам защото съм с две деца ли, обаче аз повече в Поморие  не стъпвам. Не искам да се заричвам, но така го виждам близкото бъдеще.

Последна редакция: пн, 05 юни 2023, 11:34 от kroki_kk

# 559
С коя агенция резервирате Гранд хотел Поморие? Гледах, гледах, накрая май ще ви послушам Simple Smile

ПП. Чудя се има ли хубави ресторантчета наоколо? Не искам да се ангажирам с вечеря, мисля само закуска да взема, за да можем да се разхождаме вечер и да си харесваме ресторантче на място, но всъщност Поморие става ли за разходки? Има ли хубави заведения, така че една вечер да си на едно място, после на друго?

Аз резервирах с букинг, с някакви промоции и кешбек. Не ползвам агенции, обикновено гледам всички оферти на пазара и избирам най-евтината. Там се случи най-добре, мисля, че беше last minute.

Мен ако питате в Поморие няма хубави заведения, ама никак. Седим си, вечеряме в хотела и после се разхождаме. Ако хванете добра цена на вечерята не я пропускайте.  Не знам какви са офертите в момента.  Пък ако някой препоръча заведение ще е полезно, защото наистина не знам, хем съм обикаляла.

Абсурд, няма никакъв мухъл в баните, нищо не е захабено, поддържат го хотела. Това, което е като недостатък за някои е, че няма детски забавления, както например в Аква Парадайз. Но моето дете шляпа из басейна и после ходи по центъра.

Да кажа и за Аква Парадайз Несебър - хваля го (за почивка с деца). Но няма места за лятото вече. Безплатен достъп до аквапарка, анимация.... Неприятното са многото чуждестранни туристи, които се блъскат на вечеря и няма достатъчно маси.

За плаж - не знам дали духа, не съм ходила на плаж. За плаж предпочитам Кранево или Албена Simple Smile Ама тук се пита за южното черноморие. Там ходя в Созопол или в Поморие често, на Слънчака не искам да стъпвам вече (след 1 опит) Simple Smile

Последна редакция: пн, 05 юни 2023, 10:03 от ~iddi~

# 560
  • Sofia
Детски забавления не търся, моите са големи. Спорт, разходки, това е.
И аз четох, че е доста ветровито, но какво да направя, моят мъж иска нещо различно от Созопол, Несебър, Влас, Сл.бряг. Търсенето на хубав хотел с басейн и хубав плаж извън тези места се оказа трудна задача. Дано юли случим на безветрие и слънце Simple Smile

# 561
  • София
И аз четох, че е доста ветровито, но какво да направя, моят мъж иска нещо различно от Созопол, Несебър, Влас, Сл.бряг. Търсенето на хубав хотел с басейн и хубав плаж извън тези места се оказа трудна задача. Дано юли случим на безветрие и слънце Simple Smile
На мен преди време така ми го обасниха - Поморие е полуостров, виж на картата как е врязан във водата - винагииииии духа. Не духа на плажа в Новия град, който се води южен. Но пък гадното, е че ако се спи с старото Поморие, трябва с кола на плаж или обратното.

# 562
През лятото бриза е по цялото Черноморие, та не само в Поморие е ветровито...

# 563
  • Русе
Погледнете Алуа Хелиос Бей в Обзор и Форест Бийч в Приморско /плаж ММЦ/.

# 564
  • Сливен
Включвам се за Поморие-писала съм миналата година в темата за Поморие 2022г,ако някой иска ,може да прочете там.Ходихме 2018,2021 и миналата 2022г.,като става дума само за ДВАМА ВЪЗРАСТНИ.Сутрин ставахме по-късно,пиехме кафе и след това се приготвяхме за плаж,като минавахме да си вземем закуски от Закусвалня ПРИЯТЕЛИ.От 10:30 до към 16:30 бяхме на плаж,като на обяд си вземахме по още 1 закуска-на нас така ни харесваше,пък и всички ресторанти порай плажа бяха пълни на 100%.Прибирахме се да се изкъпем и отпочинем ,и после сядахме на някой ресторант/заведение.Аз лично съм доволна от ресторантите-Омар/и двата ресторанта/,тези със "живата музика",другите които са на Крайбрежна .Но наистина най-много ми хареса ресторанта,до х-ел Библиотеката-става дума за самото заведение на ъгъла,със дървените чинове и маси/ако е греша,качих и снимки на храната в Гугъл мапс/,а не за ТОКАЛИЕВ.Позната ми каза,че на х-л ТОКАЛИЕВ храната също е била много хубава.Миналата година потребителка от форума ме пита за х-л Библиотеката,след което четох нейно мнение,че не всичко е било Ок.Може би ние просто за втори път извадихме късмет и всичко беше наред със стаята и престоя ни.Пак повтарям-става дума за Двама възрастни,които "не сме много махнаджии" Grinning Уважавам всяко друго мнение и знам,че ще има хора,на които престоя не е бил като нашият,но все пак реших да споделя.На нас ние близо морето -150км и сме там Wink .

# 565
Не ви ли духа малко в повече в Поморие? 4 години съм ходила (заради да сме с познати и детето да има с кой да играе) и такъв ветрилник не съм виждала. За плаж само в новия град, а вечер в старото си Поморие е истински ветрилник. Не знам защото съм с две деца ли, обаче аз повече в Поморие  не стъпвам. Не искам да се заричвам, но така го виждам близкото бъдеще.
В новият град плажа е спокоен и не духа толкова.Тази година Холандското селище Най-вероятно няма да отвори въобще и плажът ще е спокоен.Аз не харесвам плажа към Софарма.

# 566
  • Sofia
Гранд хотел Поморие в новия град ли е? Не мога да се ориентирам на картата?

# 567
Гранд хотел Поморие в новия град ли е? Не мога да се ориентирам на картата?
В старата част

# 568
Здравейте,  моля ако някой е ходил в Созопол да сподели как са цените шезлонг, чадър за новия сезон

# 569
В Поморие сме ходили 6-7-8 години подред. В следобедните часове излиза вятър на плажа и по крайбрежната, но не мисля че е кой знае какво. Дори разхлажда през лятото. В заведения сме ходили различни и проблеми не сме имали. Токалиев и приятно, вкусно храна и евтино. след центъра има страхотна пицария, след пешеходната алея, ресторант Омар и други. Цените са нормални за сезона. За хотели не зная защото резервираме апартамент. Случвало се е и да готвим или да хапваме пица на парче или дюнери, палачинки. На мен градът много ми харесва. Има изградена инфраструктура, магазини всякакви, педиатри ако сте с деца. Любимият ми град , ако трябва да избирам за по- дълъг престой Simple Smile

Последна редакция: вт, 06 юни 2023, 08:01 от Katnis

Общи условия

Активация на акаунт