На море в България 2023 г.!

• 85 705
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Преди време бях питала за мнение за Ахелой?Има ли някой с поглед върху обстановката?В Шато Ахелой ще сме,но имам време да откажа резервацията,ако размисля.

# 601
Едно бързо мнение за х-л Оазис Дел Маре 4*,жената е намерила някъв ласминет за началото на юли 3+1 за 2200лв.,добра цена ли е за този хотел?
Знам къде се намира и локацията до морето и басейните е добре според мен,мнения?

# 602
Адвенчър, какво ти е мнението за Астория Златни Пясъци? Имам интерес и бих прочела мнения и на други съфорумци!

# 603
Ще споделя Heart Ние сме чак август, но няма да забравя Simple Smile

# 604
  • Бургас
Преди време бях питала за мнение за Ахелой?Има ли някой с поглед върху обстановката?В Шато Ахелой ще сме,но имам време да откажа резервацията,ако размисля.
Не искам да звуча хейтърски, но Ахелой е последното място, където бих избрала да почивам. Плажната ивица, доколкото я има, не струва, а и в селото /добре де, град вече/ няма нищо интересно.

# 605
  • Great Britain
Абсолютно нищо особено няма в Ахелой. За каква обстановка точно питаш?

# 606
Толкова ли е зле?Има много хотели,комплекси,частни квартири.Вярно,че е непопулярна дестинация,но чак пък толкова 😳
Всъщност,мисля че питам на неправилното място!

# 607
  • Great Britain
Толкова ли е зле?Има много хотели,комплекси,частни квартири.Вярно,че е непопулярна дестинация,но чак пък толкова 😳
Ти какво точно търсиш?

# 608
Ти какво точно търсиш?
Реално мнение,от началото на сезона или от миналата година,да речем.На някой, който е бил там.Аз резервация си имам, просто ми е интересно и любопитно каква е обстановката сега.Четох мнения,новини,в групи за Ахелой разглеждах,но ми се иска да прочета нещо актуално.От толкова много потребители на форума,все някой ще се включи

# 609
  • Great Britain
Ти какво точно търсиш?
Реално мнение,от началото на сезона или от миналата година,да речем.На някой, който е бил там.Аз резервация си имам, просто ми е интересно и любопитно каква е обстановката сега.Четох мнения,новини,в групи за Ахелой разглеждах,но ми се иска да прочета нещо актуално.От толкова много потребители на форума,все някой ще се включи
Сезона тепърва започва. Обстановката е море на село.

# 610
  • Бургас
Какво неправилно място? От Бургас съм, познавам района. Обикаляла съм достатъчно южното черноморие, защото плажът в Бургас никога не съм го предпочитала. Ахелой не струва, това е. Ааа, и често вони от свинарника ужасно.
Ето, да подкрепя и с "официални данни" https://beaches.bg/destination/%D0%BE%D0%B1%D1%89%D0%B8%D0%BD%D0 … 0%BB%D0%BE%D0%B9/

Последна редакция: пн, 12 юни 2023, 09:01 от rosi81

# 611
Грифид е хубав, предполагам ще ви хареса. Ние сме ходили няколко пъти в съседния Грифид Метропол, единствено не ми харесва паркирането. Ужасна работа и е способно да ти съсипе почивката.

# 612
  • София
Здравейте. Решихме тази година на Слънчев бряг да ходим. С две деца сме, но не ме притеснява. Казаха ми, че Слънчев бряг има и тихи хотели - лудницата била в центъра. Та търся хотел на плажа или мнооогооо близо до плажа, може и само апартамент да не е хотел. Но да не е и много отдалечен от центъра. Децата искат лунапарка да посещаваме. Бюджет - само за апартамен до 220лв. на вечер или ол инклузив с цена до 350лв.

Последна редакция: пн, 12 юни 2023, 12:33 от kroki_kk

# 613
  • В.Търново
За съжаление е точно така за Ахелой.

kroki_kk , трудно е вече да се намери на вечер 350лв за ол инклузив  в пик сезон. Sad

Последна редакция: пн, 12 юни 2023, 12:37 от Русалка_1

# 614
  • София
Здравейте. Решихме тази година на Слънчев бряг да ходим. С две деца сме, но не ме притеснява. Казаха ми, че Слънчев бряг има и тихи хотели - лудницата била в центъра. Та търся хотел на плажа или мнооогооо близо до плажа, може и само апартамент да не е хотел. Но да не е и много отдалечен от центъра. Децата искат лунапарка да посещаваме. Бюджет точно определен нямам. За апартамен само до 220лв. на вечер или ол инклузив с цена до 350лв.
Ние ще бъдем в този края на август: https://kotva-bg.com/bg/. Не сме ходили досега, отзивите са смесени, има и негативни. Устройваше ни цената, а и децата искат пързалки.

Общи условия

Активация на акаунт