Призоваваха за по-големи присъди за трафик.Не разбрах дали единият от виновниците,или за друг трафикант,дали му присъда 5м.Това преди.Пей сърце.От този курс са изкарали 100 хил.евро!Трябва да им се изземе цялото имущество в полза на държавата и да ги затворят за десетки години и да работят,пак в полза на държавата.Ако има доживотни присъди за трафик мисля,че много желаещи за лесна печалба,ще се замислят.На кандидатите за сладък,безметежен живот в ЕС,не им дойде акъла.Или просто успеваемостта да стигнат до ЕС е по-голяма от жертвите и те не се отказват,и продължават.Отделно като знам какви са тук болничните грижи.....и затова се ядосвам.Линейките хвърчали за местопрестъплението.Значи ако е имало спешни случаи по това време се е наложило да чакат.И ние без вина виновни.Освен това за всякакви такива престъпници,които преминават границата,се полагат максимални мед.грижи,за разлика от нас местните.Отделно,че си доплащаме за щяло и нещяло.Имам личен опит от преди 10дни.Уж по здр.каса в префърцунената Софиямед,а всички доплащахме без оглед на диагноза и възраст.
Препоръчани теми