Тълпи от мигранти към Европа - какво ще последва от това? - Тема 3

• 189 161
  • 3 447
  •   1
Отговори
# 3 405
Бръснарници изникнаха много по бул. Мария Луиза, както и по ул. Цар Симеон, където традиционно си имаше арабски магазини. Обаче от 2012 година досега поне 40 български магазинчета по тази улица се превърнаха в арабски обекти. Това може да се провери и в гугъл мапс.

# 3 406
  • Deutschland
При нас в центъра са основно турски магазини, сладкарници, ресторанти, салони за красота, бутици и какво ли не. Дюнерджийници на всяка улица има по кварталите. Неслучайно града е наричан малкия Истанбул. В училищата масово турски учители, а от тази година е въведен и турски език за желаещите деца.
Има доста новодошли от Афганистан и Сомалия, които живеят в приют в квартала. Децата им ходят с по две бисквити на училище, събирахме пари за раници и материали. Хваща ме яд, защото за едни се сипе изобилието, а за други не. Общината поне на децата да помогне, ама карай. Има по-важни гости.

# 3 407
Няма нужда да се помага на целият свят.Винаги ще има бедни, гладни, войни и т.н.Каква е тази глупост точно ЕС да е пристан за всички и не само пристан, а и щедро да ги издържа?На Пиротска има също бербери.Прекалено много за района.Казват, че около НДК в малките улички между Витошка и петте кьошета също имало поне пет берберници.Нямам път натам и не съм го видяла лично.
За мен остава абсолютна загадка, защо поканиха тези диваци в ЕС?Навсякъде жените са пропищяли, че се чувстват застрашени да се движат свободно.Не става дума за късните часове, а посред бял ден.Шокирана съм да разбера, че от 2-3м. в Амстердам се напълнило с агресивни африканци.Държали са провокативно и с жени, и с мъже.Освен това зелената им кметица е обявила за червена зона (опасна) централна част (посока изток) около гарата. Open Mouth Преди 3м. бяхме в този район, не изглеждаше  зле.Ама хайде, ние сме за малко.Живеещите още тогава казваха, че се появили всякакви мена субекти дето не им е там мястото.Проверявали вратите на сградите, дали няма незаключена.Зяпали жени, тръгвали след тях.Полицията знаела, но нищо не предприема.Там има улица с редица хотели един до друг.В петък вечер има задръстване от автомобили с най-вече немски туристи идващи за уикенда.Не е смотано, сбутано място, но типично за нашествениците, тези се бутат в най-красивите и централни части и избутват нормалните хора.Говори се, че се готви голям анти-мигрантски протест на пл.Дам -10 октомври.

# 3 408
Цитат
За мен остава абсолютна загадка, защо поканиха тези диваци в ЕС?
Едната причина със сигурност е подмяна на европейското население. Но отново остава въпросът - защо?

# 3 409
Поради същата причина,поради която наложиха измислената пандемия от китайската настинка. Изолация на хората едни от друга. Кошмарът на политика е хората от народа да се обединят,което неизбежно означава,че те ще станат по-силни от него и ще му наложат волята си. Затова политиците решиха да вкарат тълпи чужденци,които ще разединят хората...
Преди малко гледах видео със заснет негър със синя роба,който извади найлоновите чували с боклук от коша и ги разхвърля по средата на улицата! Това пък защо го направи?

Последна редакция: сб, 27 сеп 2025, 10:26 от deaf

# 3 410
Цитат
За мен остава абсолютна загадка, защо поканиха тези диваци в ЕС?
Едната причина със сигурност е подмяна на европейското население. Но отново остава въпросът - защо?

Евтина работна ръка, която да управляват по-лесно от нас. Също така и вкарване на напрежение между нас и тях, тъй като културите ни са напълно различни.

# 3 411
  • Street of Dreams
Да си отворим нова тема, че тази нещо е бъгната?

# 3 412
От Хр.Ботев до Мария Луиза по Симеон  има точно 27 бръснарници.Лично съм ги броила.Прави ми впечатление,че вече излизат от този участък и обхващат целия център.Вече и на Дондуков има.

# 3 413
София ще заприлича като почти всички европейски столици и по-големи градове.
Тоест, няма да прилича на български град. Но май това не вълнува хората, че няма да се чувстват като в собствения им град, като в собствената им страна.
А това води и до много голяма престъпност и несигурен и неспокоен живот! Не си взимаме поука от това, което се случва в Западна Европа.

Последна редакция: нд, 28 сеп 2025, 23:04 от Alexa10

# 3 414
Ами, да - важното е пришълците да се чувстват като в собствената си страна. Imp
Поне на този етап Европа им предоставя идеална възможност. Развиват се хората
в професията. Кой каза, че ги мързяло да работят?

# 3 415
  • Deutschland
Алекса, на някои софиянци това им харесва. Разни лица, зад които стоят НПО, разни лица, които яхнаха лични трагедии, за да се пише за тях в медиите и да лапат пари пак от НПО и прочее. Те са ок с това София да се превърне в гето, както Париж, Берлин. Важно е да сме европейски настроени, да вървим в крак с модата, да викаме Слава У. и да се бием в гърдите колко невинни и нещастни са разни емигранти от Африка.

# 3 416
Всъщност, тези хора, които работят по въпросните магазинчета, са наистина работливи и не ги виждам като заплаха. Проблемът според  мен идва от онези, които щъкат из целия център, вървят нахакано крещейки по телефоните си и подозирам, че от години не са си мърдали пръста да работят. Основно са от афганистански произход.

От друга страна, по мюсюлманските държави ако има християнско население, гледат да ги държат под 10%, че да не подменят културата им. Май в Европа също трябва да действаме така.

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 08:35 от Solaris

# 3 417
  • София /Абсурдистан
Да кажа какво видях днес по обяд на Пиротска. Бели хора бяхме около десетина души, всичко останало тъмнокожо. Две групи от тях се сбиха незнайно защо. Една група сигани седнаха на пейките да гледат сеир. От някъде пристигна трета тъмнокожа група и се хвърли да бие другите две групи. Сиганите извадиха телефони и започнаха да снимат. Някой извика полиция. Биещите се разпиляха на всички страни. Когато дойде полицията, вече нямаше никой. Започнаха да разпитват продавачите в магазините и в кафето. Това се случва към 14 часа днес. Центърът е заприличал на престъпно гето, да те е страх да ходиш сам. Добре, че рядко ми се налага да ходя там.

# 3 418
  • София
Поради същата причина,поради която наложиха измислената пандемия от китайската настинка. Изолация на хората едни от друга. Кошмарът на политика е хората от народа да се обединят,което неизбежно означава,че те ще станат по-силни от него и ще му наложат волята си. Затова политиците решиха да вкарат тълпи чужденци,които ще разединят хората...
Преди малко гледах видео със заснет негър със синя роба,който извади найлоновите чували с боклук от коша и ги разхвърля по средата на улицата! Това пък защо го направи?

Лафът за китайската настинка ще го ползвам в бъдеще. Благодаря за идеята!

# 3 419
Цитат
Чужденец счупи витрините на седем магазина в София, съобщава "24 часа".

Инцидентът е станал на 28 септември на столичния булевард "Мария Луиза".
https://news.bg/regions/chuzhdenets-schupi-vitrinite-na-sedem-ma … ina-v-sofiya.html

Чужденец. "Мария Луиза". Неустановена самоличност. Често срещаното в Западна Европа, съмнение за "психично разстройство".....

Общи условия

Активация на акаунт