Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса? - Тема 2

• 316 701
  • 5 003
  •   2
Отговори
# 4 995
Колко дни ви боля гърлото с последния вариант? Боледувала съм и преди, но по-леко. На третия ден най-сетне ми спряха мускулните болки и температурата падна под 38гр. Обаче се появи този гърлобол, от който не мога да заспя. Боли само като преглъщам, но имам чувството,  че го правя на всеки 30сек. Смуча тантум верде без ефект.

# 4 996
Не ме е боляло. Но уточнявам, че нямам сливици. Само ми драскаше и усещах сухота. 2 - 3 дни.

# 4 997
И при мен от Ковид не ме боли силно гърло, но от други вируси и бактерии да. Много ми помага Грануфорин, даже вече е на една година и онзи ден пръсках, защото се разкашлях, а последното разкашляне ме доведе до 2 антибиотика. За два дена спря кашлицата, не подозирах, че и за нея може да подейства.

# 4 998
  • Бургас
Аз и двата пъти (доказано) карах Ковид с адски болки в гърлото. По същия начин както го описвате. Имах и бели налепи. Може би около 3-4 дни. Каквото и да смучете все тая. Няма да помогне, нито да ви облекчи. Минава си, когато тялото ви се справи с болестта.

# 4 999
Аз се мазах с Гранофурин, но ЛЛ каза, че няма смисъл. И го спрях.

# 5 000
На мен гърлото ми минаваше само от Парацетамол.
Нищо за гърло не действаше, но Парацетамол-а облекчаваше веднага.

# 5 001
  • Бургас
Да, парацетамола донякъде облекчава болката, но не лекува проблема. Аз пиех вечерта за да мога да заспя.

# 5 002
Аз бях с налепи, бели и адска болка. УНГ ми изписа Орофар и на 3-ден бях добре.

# 5 003
Да, парацетамола донякъде облекчава болката, но не лекува проблема. Аз пиех вечерта за да мога да заспя.
Ами то при този тип вирусни заболявания е баш симптоматично лечението. Почивка, обезболяващи, температуропонижаващи при нужда. Вече при по-специални случаи се вземат и други мерки.

Общи условия

Активация на акаунт