Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса? - Тема 2

• 322 152
  • 5 089
  •   1
Отговори
# 5 085
Хрема имам,но носа не ми тече,запушен ми е доста.Вечер се събуждам едвам преглъщам.Темп я меря защото ме втрисаше тези дни.А главоболието не минава и от хапчета.

# 5 086
Пий много течности. Също може да пробваш с противоалергично, отбъбва лигавицата. То главоболието е от запушения нос. Неприятно е много.

# 5 087
Последваща температура в хода на вече започнало боледуване си е за тест за бактерии, не за Ковид. Поне в нас така следим. Инсче има и противна Т 37.1, с която ме е втрисало сякаш съм с 39. Ковид не е най- страшния вирус. Мисля последно време си плъзнаха " качествено" и всички останали.

# 5 088
Хрема имам,но носа не ми тече,запушен ми е доста.Вечер се събуждам едвам преглъщам.Темп я меря защото ме втрисаше тези дни.А главоболието не минава и от хапчета.

Опитай с антихистамин, главоболието от ваксините срещу ковид, минаваше от тях. Това ми каза ЛЛ.

# 5 089
Купи си спрей с морска вода за промиване на носа, много помага. Аз се давих няколко дни в кошмарна кашлица, докато не установих, че секретните се стичат от носа в гърлото. Със спрея получих голямо облекчение.

Общи условия

Активация на акаунт