Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса? - Тема 2

• 324 436
  • 5 089
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Колко време след прекаран Ковид е нормално да се чувства обща отпадналост, желание за лежане/ сън, и сухота в устата + напукани устни? Изследванията са ок. Изписан е Тибанол.
И колко време след прекарана ковид инфекция може да даваш положителен тест?

# 721
Няма категоричен отговор на тези въпроси. При всеки е различно.

# 722
Точно така, при всеки е различно. Дори тези, които са го изкарали леко не са застраховани, че дълго няма да има последствия.

Пийте много минерали и витамини.
Най-вече от групата на витамин В комплекс- Невробекс е добър.
Отделно В12, ама този който се слага под езика, за да се усвои по-голям процент, че тия, които се пият малко се усвояват.
Бирена мая е мултивитамини от естествен произход, които се усвояват добре от организма и са по-добър вариант от синтетичните витамини.
Спирулина водораслите също са богати на витамини, но имат и голямо количество желязо, което лесно се усвоява.
Някакви имуностимулатори, за да укрепне организма - Стаматин или някой друг.

Ние пихме Невробекс около две седмици, В12- 2 месеца, Спирулина около месец, Бирена мая няколко месеца. Билковия продукт Стаматин два месеца профилактична доза. Нямахме последици, но го направихме, за да се възстанови и укрепне организма. ММ пи и аспирин протект два месеца.

И най-важното спокойствие и силна храна.

# 723
  • София
Привет, някой от сегашните варианти на Омикрон да протича И с конюктивит?
мерси!
Не знам дали мога да го нарека конюктивит, но поради ужасно обилната хрема една от първите сутрини се събудих с подпухнало око на страната на която бях спала. Съответната ноздра запушена, ухото заглъхнало и окото почти затворено. С напредване на деня като станах и поизчистих секретите за 2-3 часа спадна. Но не съм имала слепване и секрети от окото.

# 724
При всички форми на Ковид може да се развие конюктивит, не е задължително, но е възможно, както и при всички щамове на грипа.
 Защото заразяването става по въздушно капков път или чрез контакт. Често си пипаме очите и пренасяме вируса там, затова се развива конюктивит.

# 725
  • София
Ковидът може да "удари" навсякъде- ухо, око, дроб, вени .... къде ли не. Пуснайте по едни изследвания след боледуване, да видите накъде се движат нещата.
И пак казвам, тестване, тестване, тестване, за да се знае какво се лекува. В последно време малко се тестват хората и си ходят кашлящи, кихащи и със сополи навсякъде без маски. Безотговорна работа. Отделно, че се самолекуват. Влиза в аптеката: "дай ми нещо за нос, за кашлица ..... и айде, чао!" Има много други вируси, но има и ковид. Ходенето насам-натам болен и сеещ зараза е отвратително.

# 726
Може, да. Мой колега го кара за 3, или 4 път. Сега има проблем с чернодробните ензими, ще влиза в болница за подробни изследвания. Всеки път с пневмония. Няма ваксини.

# 727
Къде пък на Тръмп му изписаха аспирин? Тоя аспирин само в Бг се препоръчва. За пръв път чувам на някой в Щатите да са му препоръчали аспирин. Освен ако не е ходил на бг доктор. Те са единствените които предписват антибиотик от ден първи и аспирин.

# 728
  • София
Последният щам "удря" доста често във вените, според докторите, наблюдавайте се и ако има нужда, ще се пие, каквото изписват докторите. Тези мантри не пийте АБ, аспирин и т.н., са доста опасни. Пийте това, което преценят докторите ви, и дано са читави докторите.

# 729
Така е. Аз съм с оперирана вена от 2021. Питах сто пъти и личната и кардиоложката.  И двете ми казаха в никакъв случай. Колеги, познати с ковид, на никой не са препоръчали аспирин.

# 730
Къде пък на Тръмп му изписаха аспирин? Тоя аспирин само в Бг се препоръчва. За пръв път чувам на някой в Щатите да са му препоръчали аспирин. Освен ако не е ходил на бг доктор. Те са единствените които предписват антибиотик от ден първи и аспирин.
Къде се изписва и къде не, не знам, но публикуваха протокала на лечението му и имаше аспирин в него. В нета го имаше целия протокол. По спомен дори Мелатонин имаше, което ме учуди, защото е при безсъние.

https://www.dnes.bg/usa/2020/10/06/s-kakvo-be-lekuvan-donald-try … kova-byrzo.465115

п.п. Не бих си позволила да напиша нещо, ако не съм го проверила. Не ми се рови да намеря точните дози по дни и това го имаше в нета. От Белият дом публикуваха протокола на лечението му веднага щом се разболя от Ковид.

# 731
  • София
Така е. Аз съм с оперирана вена от 2021. Питах сто пъти и личната и кардиоложката.  И двете ми казаха в никакъв случай. Колеги, познати с ковид, на никой не са препоръчали аспирин.
Сега по-скоро се насочват към Нат@спин и подобни, аспиринът сякаш го избягват, но е важно при някакво неразположение от този тип, да се търси лекар, и евентуално лечение, ако се налага.

sineva 1, ковид сериозно влияе на психиката според докторите и вероятно на съня. Може би затова мелатонин, знам ли.

# 732
Сега по-скоро се насочват към Нат@спин и подобни, аспиринът сякаш го избягват, но е важно при някакво неразположение от този тип, да се търси лекар, и евентуално лечение, ако се налага.

sineva 1, ковид сериозно влияе на психиката според докторите и вероятно на съня. Може би затова мелатонин, знам ли.
Да НатАспин  е добра хранителна добавка при повишен риск от тромби. Ние също го пихме, както и другия продукт на същата фирма  НатАспин H. Вторият продукт го изписват по-често при Ковид, но няма голяма разлика между двата продукта.
Но на Тръмп са изписали аспирин, факт. За мелатонина и аз направих същата връзка, но не е само това. Хормонът помагал не само при Ковид, но и при други белодробни заболявания. Макар връзката, причината да не е установена. Просто се изненадах, защото знам че се използва при безсъние. Статия по въпроса.

https://www.bgonair.bg/a/163-lyubopitno/206681-melatoninat-podob … -sreshtu-kovid-19

Последна редакция: вт, 21 фев 2023, 17:53 от sineva 1

# 733
  • София
Скрит текст:

Да НатАспин  е добра хранителна добавка при повишен риск от тромби. Ние също го пихме, както и другия продукт на същата фирма  НатАспин H. Вторият продукт го изписват по-често при Ковид, но няма голяма разлика между двата продукта.
Но на Тръмп са изписали аспирин, факт.
За мелатонина и аз направих същата връзка, но не е само това. Хормонът помагал не само при Ковид, но и при други белодробни заболявания. Макар връзката, причината да не е установена. Просто се изненадах, защото знам че се използва при безсъние. Статия по въпроса.

https://www.bgonair.bg/a/163-lyubopitno/206681-melatoninat-podob … -sreshtu-kovid-19
Интересна информация. Все още проучват вируса и неговите проявление. Hands Plus1

п.с. сега погледнах кутийката, Натаспин Н е изписан от доктор.

# 734
Мелатонинът и антистенокардинът индуцират производство на интерферон.

Общи условия

Активация на акаунт