Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса? - Тема 2

• 316 688
  • 5 003
  •   2
Отговори
# 2 610
  • Пловдив
Ще отивам за тест...
С дъщеря ми сме болни от няколко дни. Тя първа се разболя - ужасни секрети в носоглътката и дразнене в гърлото. Не сме мерили температура.
Обаче аз се чувствам много зле днес - пък съм само с обилна хрема и секрети в носоглътката, които ме карат да прокашлям.............  Сутринта нямах глас.

Тествайте се, но да знаете, че в момента е пълно с всякакви вируси и може изобщо да не е ковид. Успех, дано да не е ковид и бързо оздравяване.

Последна редакция: сб, 25 ное 2023, 09:44 от marzeliva

# 2 611
Днес бях на зъболекар и след слагането на упойките ме предупреди, че може да усещам носа си запушен, но то не е реално така.
Та се сетих, че това е много чест симптом при КОВИД, усещане за запушен нос, без хрема. Което означава, че се засягат нервите. То и липсата на обоняние пак е неврологично.

# 2 612
  • София
Четох, че са необходими между 6 и 8 седмици за възстановяването на нервите и връщане на обонянието. Аз все още едва усещам миризми за съжаление

Последна редакция: пт, 24 ное 2023, 17:45 от Yellow_girl

# 2 613
7 ден от първи симптом и 5 от пол тест.Зверска,раздираща болка в гърлото,без глас,хрема,задна,предла,задръстен нос,направо ужас

# 2 614
7 ден от първи симптом и 5 от пол тест.Зверска,раздираща болка в гърлото,без глас,хрема,задна,предла,задръстен нос,направо ужас
Аз бях по същия начин като теб.
Пиех марна вода.Храни които да не дразнят гърлото като прегръщам.
Кисело мляко.
Пих Авирон рапид по схема. Антибиотик пих.
Витамини също пих и Аспирин протект .
Така се възстанових.
Много ме болеше гърлото .
Глас нямах.Висока температура над 39 градуса на няколко пъти.
Да не говорим за носа Много дълго ми беше запушен.
Днес мина 1 месец от както карах ковид остана една кашлица.
И моя мъж го изкара при него остана Виене на свят.
Но се надявам да мине и това.
Бързо възстановяване ти желая.

# 2 615
  • Пловдив
Танче, ти нали писа тогава, че не било ковид при теб? ЛЛ бил/а казал/а, че не е.

# 2 616
  • София
Когато карах Ковид ми падна гласа и сякаш беше ларингитен тогава пих ксизал и мислех, че проблема е приключил,.... но не. Всеки път когато се разболявам гласа ми пада или се променя някак. Сега бях болна бронхит и пак беше паднал. Бях на пулмолог и ми пусна да изследвам хламидия и микоплазама IgG.Търсеше явно причина,но се оказа,че нямам проблем . И гърдите-гръдния кош ме болят и не намират причина нито кардиолози,нито пулмолози.Знам само, че  Ковид е провокирал защото тогава много ме болеше и тежест чувствах.

# 2 617
  • Пловдив
мм, ти кога си карала? Сигурно е бил от първите варианти?

# 2 618
  • София
Ами не знам кой беше, януари 2021г. Едва се движех.

# 2 619
Танче, ти нали писа тогава, че не било ковид при теб? ЛЛ бил/а казал/а, че не е.
Уж не е било така е.
Във рамус предлагат пакет рамус мега.
Във този пакет е включен тест за антитела срещу ковид.
И резултатите бяха високи 11320 от 7
И явно доказва, че съм карала ковид.
Тоест имам високи стойности за антитела срещу ковид.
Това е вторият път които съм карала ковид.
Първия път януари 2021 г.
2 месеца след като родих.

# 2 620
  • София
Положителен тест за Ковид и уж не било Ковид.
Пък после - Ковид било Rolling Eyes

# 2 621
Положителен тест за Ковид и уж не било Ковид.
Пък после - Ковид било Rolling Eyes
Виж за мен е важното ,че ми мина каквото ще да е било ковид или не.
За мен е важно да съм здрава за да си гледам момченцето .
Във вкъщи всички сме добре.
Няма болни .
Единствено  малкия има бактерия във носа която лекуваме.
Моята кашлица затихва.
Нито ми се спори какво е било и така нататък.
Дано дойде малко студ ,че да умрат вирусите  и бактериите.

# 2 622
Бях с положителен тест преди около месец и го изкарах почти без никакви симптоми и проблеми. Обаче какъв вирус ни удари тия дни... ММ брутално разстройство и повръщане, треска, отпадналост и т.н. След него започнах и аз и два дни бях много зле. Главата, температура, гадене, отпадналост, безсилие. Без кашлица и хрема, нито гърло. Взимах аспирин, после Грипекс и разни витамини и добавки. И това си беше за два дни. Е, не би трябвало да е Ковид толкова скоро, не се тествах, то и не можех да излизам.

# 2 623
  • пустинята Гоби
Има ентеровирус в момента, около мен доста хора го изкараха.

Всички имаме дечица за гледане и е важно да се здрави. Затова малко адекватност не е излишна.

# 2 624
Здравейте!Някой докато е с ковид сега последните щамове да е вдигал рязко кръвното за 2,3 мин.Призля ми -мерих 135 на 90,след 1 мин 115на 80.Аз съм хипотоничка и затова това кръвно ме изплаши и действително не се чувствах добре.Сега още ми е зле,макар да ми е вече ниско.

Общи условия

Активация на акаунт