Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса? - Тема 2

• 316 752
  • 5 003
  •   1
Отговори
# 2 625
Когато боледувах през пролетта на 2021 кръвното ми играеше между много високи 157/95 до много ниски 67/40 стойности, като понякога се променяше през 2-3 мин. от високо към ниско и обратно. Преди това цял живот бях с ниско кръвно, с което не се чувствах добре. Тези скоци в кръвното продължиха и няколко месеца след оздравяването. Не знам това дали е свързано с конкретния щам на вируса или с организма на конкретния човек.

# 2 626
Аз знам, че не е обективно меренето едно след друго на кръвното. Трябва да има интервал. Самият апарат има нужда от малко време.

# 2 627
При повечето остри състояния (кризообразни) кръвното се покачва. Не е "специалитет" на коронавируса. Симптоматични медикаменти или действащи по физически начин средства (крака в топла вода) овладяват това покачване.

# 2 628
Пак съм аз…..Имам повръщане и някакви тъмни жилки между кафяво и жълто.Дали е от Авиарон а?

# 2 629
  • Пловдив
Пак съм аз…..Имам повръщане и някакви тъмни жилки между кафяво и жълто.Дали е от Авиарон а?

Чела съм, че  Авирон-а може да причини стомашен дискомфорт. Сега погледнах листовката, не е описано обаче в нея това. Може и да е от вируса. Преди няколко дена Ива Христва каза, че при някои хора има повръщане.

# 2 630

Чела съм, че  Авирон-а може да причини стомашен дискомфорт. Сега погледнах листовката, не е описано обаче в нея това. Може и да е от вируса. Преди няколко дена Ива Христва каза, че при някои хора има повръщане.
Да,аз питам за оцветяването на повръщането-като тъмно кафяво-жълто имаше дали е от Авиарон?

# 2 631
Не вярвам да е от Авирона. От него може да имате тъмни изпражнения.

# 2 632
Ако го е пила скоро и няма друго в стомаха, като нищо...

# 2 633
  • пустинята Гоби
Ако не сте яли храна с жълто-кафяв цвят, може и от Авирона да е.

# 2 634
И аз мисля, че е от Авирона.
Ако много се напъвате и кървави жилки може да има.

# 2 635
И аз мисля, че е от Авирона.
Ако много се напъвате и кървави жилки може да има.
Не Кървави,а като цвят на риванол, на клеева тинктура,както е цвета на изпражнененията.Тъмно кафяво с някъв тъмно жълт оттенък.На детето като съм му давала и е повръщал е имал същото,но неговото беше саше разтворимо,а моето хапче,не знам Сали това има значение.

# 2 636
  • София
В момента има ли задължителна изолация за контакти на Ковид?

# 2 637
  • Пловдив
В момента има ли задължителна изолация за контакти на Ковид?

Задължителната отпадна. Днес прочетох, че по предложение на Кунчев, здравният министър е издал препоръка за самоизолация на положителните.

# 2 638
  • София
Много противоречива информация в нет по въпроса. На офиц. Сайт за Ковид не пише
 И сега ако едното ми дете е с Ковид, доказан с домашен тест, то другото да го пускам ли на училище утре?

# 2 639
Не е задължително, но би било добре да не го пускате.
Ако знаем, че някой си пуска контактното дете в училище, няма да ни е много приятно

Общи условия

Активация на акаунт