Снимки – спомени от близко и далечно минало - 2

• 335 290
  • 7 493
  •   1
Отговори
# 225
Рецептата на Морените беше променена някъде преди 15 години или малко повече. Помня, защото ме бяха поканили на тестване, а аз казах, че предишната е по-вкусна, и една леля от маркетинга или нещо подобно щеше да припадне от неудоволствие.

# 226
  • Deutschland/HE
Прези 25години ортодонката ми препоръча да си мия две седмици събите с Поморин преди да ми сложи брекети. В пастата за зъби Поморин по него време нямало флуор.

# 227
Едната ми баба ползваше само паста Поморин и имаше здрави зъби до смъртта си. Не знам дали сегашната е със същия състав

# 228
Имаше преди години едни бисквити "Слънчев Бряг". С ММ си говорихме, че и двамата много сме ги харесвали като деца, но така и не ги намираме по големите вериги магазини. Някой знае ли, произвеждат ли се още?

# 229
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
не мога да си спомня такива бисквити...
"златна есен" си спомням, но сега не е същата Sad
и детска закуска с човечетата помня...

# 230
Онези бяха кръгли без глазура.
Сега има едни на Навона с фъстъчен крем:
https://cdncloudcart.com/16398/products/images/44315/biskviti-s- … 00.png?1598871860
Онези бяха същите, със същия дизайн, но единични без крем. Много ми харесваше, че са лееко солени на вкус.

# 231
  • В Космоса
Аз се сетих за бисквити Слънце, даже им усетих вкуса.

# 232
Аз се сетих за бисквити Слънце, даже им усетих вкуса.

кръгли, маслени, хрупкави и топящи се...
с дупка и без дупка. купувахме ги в "комплект" бисквитката без дупка се маже със смес от масло и пудра захар, слага се малко червено сладко в средата и се притиска бисквитката с дупка отгоре...

# 233
  • София
А смачкан локум между две обикновени бисквити? Накапах се😂😂😂

# 234
Кебапчетата бяха различни. И особено бозата, днешната е някаква вариация, подобна на онази, ама не е същата. Май онази беше от просо, а днешната е една такава препечно сладка и не става резлива като едновремешната.

# 235
  • на брега на морето
и детска закуска с човечетата помня...

# 236
подсетихте ме за нещо, което ме караше да се усмихна сутрин - парапетът на една детска градинка.
не намерих по-добра снимка.

# 237
  • София
Аз пък се сетих за моята Нокия(която износвах след сина ми),преди 15-тина години.Изтупвам покривка от прозореца(7.етаж) и нещо изхвръква и пада долу на плочките.Слизам долу и събирам Нокията на парчета.Синът ми я сглоби и работи още две години! Е как да не е железна!

# 238
  • Бургас
Помня опаковката със снимката на едни камъни  
Това ме подсети за едни вафли "Побити камъни,, май се казваха.

Ей,за тези стана въпрос преди 1-2 вечери.

# 239
Примерът с Нокия-та изби рибата! Преди "10-ти" беше невъзможно да ти прокарат телефон,но той моля ви се ми дава за пример "фалиралата" Нокия!

Общи условия

Активация на акаунт