Спойлери от реалити предавания - тема 6

• 84 331
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
Ф
Имаше спойлер че Камелия бие Аксения. Явно след обединението Камелия ще има шанс да се бие с Акси.

# 106
В някоя от темите имаше снимка от тикток лайв в края на юли, мисля че me_for_president я беше качила. Там се виждаше оредяло червено племе, та според мен Зорница и Мира не достигат обединението. Според някои "спойлери",  Гого също не е там, така че снимката е направена най-вероятно малко след отпадането на Александра.

# 107
Още в самото начало се говореше ,че Аксения е на финал.  Обясниха ми го така - останали 3 - Аксения и още 2. Трябвало да си избере една от двете за дуел ,едната била слаба ,другата пи-силна и тя избрала по-силната и отпаднала. Но сега като знам ,че тези 2 сигурно са Камелия и Валерия ,разбирам че не е избрала Валерия ,защото й е приятелка ,а Камелия ,че нали си имат конфликт. Но определено Аксения се представя много добре . От Поморие съм ,но не я познавам лично.

# 108
ф
Веселка също е в финалната 6тица. Значи от нея да е отпаднала.

# 109
  • София
ИВ
Ами не, всъщност наистина нищо в тая снимка не се връзва.
Първо, то им личи, че са след връщането от някъде (битка например). Първо, всички са с екипи! Потни са, Фифо и Мира са с раници. Като че ли са в резиденцията, но същевременно са заедно двете племена. Може да е някакво друго място. Примерно на медицински прегледи. Но пък защо са заедно - нали им забранявали да се събират и говорят отделните племена помежду си ?!?
От друга страна, ако наистина това е приятелят на Зори - чий го крепи там? Да не говорим, че и телефон не трябва да имат, но  може да не е телефон всъщност, а фотоапарат .... Приятелят на Зори е най-очеизвадното в случая...
От още по-друга страна - ако е след предаването - е как са всичките с екипи, че и знамената са там?!? Надали всички накуп са отпаднали, че и да са им дали знамената за спомен....

Сетих се и нещо друго - може да е някаква награда на Зори от капитанска. Среща с любимия. И някакси да са успели тайно да се фотнат с неговия телефон.... Което пък отново не обяснява двете племена на едно място.

Сори, че отново оспамих, но ме човърка много и мен тази снимка. Предишните на Еми имат що годе логични обяснения, защото поне им личи че са в реала.... и просто различните компании се снимат на различни места... Но тази снимка е много ама мноооого странна....

# 110
ИВ
Първо, то им личи, че са след връщането от някъде (битка например). Първо, всички са с екипи! Потни са, Фифо и Мира са с раници. Като че ли са в резиденцията, но същевременно са заедно двете племена. Може да е някакво друго място. Примерно на медицински прегледи. Но пък защо са заедно - нали им забранявали да се събират и говорят отделните племена помежду си ?!?
От друга страна, ако наистина това е приятелят на Зори - чий го крепи там? Да не говорим, че и телефон не трябва да имат, но  може да не е телефон всъщност, а фотоапарат .... Приятелят на Зори е най-очеизвадното в случая...
От още по-друга страна - ако е след предаването - е как са всичките с екипи, че и знамената са там?!? Надали всички накуп са отпаднали, че и да са им дали знамената за спомен....

Сетих се и нещо друго - може да е някаква награда на Зори от капитанска. Среща с любимия. И някакси да са успели тайно да се фотнат с неговия телефон.... Което пък отново не обяснява двете племена на едно място.

Сори, че отново оспамих, но ме човърка много и мен тази снимка. Предишните на Еми имат що годе логични обяснения, защото поне им личи че са в реала.... и просто различните компании се снимат на различни места... Но тази снимка е много ама мноооого странна....
ИВ

Тази снимка най вероятно е от обединеното,нали тогава всички вече са в резиденцията,но пък ако тази снимка беше някаква ключова,едвали щях да я постнат

# 111
Ама къде е Алекса?
Може би отвън с Джаферович...

# 112
ИВ
И аз си помислих, че снимката е от обединението, но ето я и Зори в същия кюп:

Отзад се виждат жълтите:

Момчето не ми прилича на гаджето на Зори...
Едит: поправям се. 😊 Приличат си.

А Георги наистина има брат, питах го. 🤣

Последна редакция: пт, 04 ное 2022, 14:09 от Bilyana14.

# 113
Ето го момчето, на меН ми прилича на момчето зад Зори на снимката пред чието лице има нечия ръка:
https://www.instagram.com/p/CXreF8Yr3qA/
https://www.instagram.com/p/ChLAakprRI8/

Последна редакция: пт, 04 ное 2022, 15:31 от karmilla

# 114
ИВ
Поправям се - приличат си и още как:

Оффф, освен пак да са преигравали нещо... 🤣🤣🤣

# 115
На последната снимка, пичът сякаш го е гнус от целувката на Зори 🤣🤣

# 116
  • Вестерос
Още в самото начало се говореше ,че Аксения е на финал.  Обясниха ми го така - останали 3 - Аксения и още 2. Трябвало да си избере една от двете за дуел ,едната била слаба ,другата пи-силна и тя избрала по-силната и отпаднала. Но сега като знам ,че тези 2 сигурно са Камелия и Валерия ,разбирам че не е избрала Валерия ,защото й е приятелка ,а Камелия ,че нали си имат конфликт. Но определено Аксения се представя много добре . От Поморие съм ,но не я познавам лично.
Moже би стига до финала, но на финал са три жени-Валерия, Камелия и Веселка.

Значи тази вечер е това с Гечо. Не ми е било вярно, че се случва на дуел, докато гледат. А в игра преди дуел излиза...

# 117
  • София
ИВ
И кво, това ли е обединеното племе Dizzy Face
Не че се оплаквам, ама какво стана със спойлерите JoyJoyJoy
И кво прави зорин там?

На последната снимка, пичът сякаш го е гнус от целувката на Зори 🤣🤣
Ми не бе, виж че така навсякъде си гледа.... като копи-пейстнат е. Даже не ми трябваха няколко снимки, веднага го познах че е той.

# 118
  • София
  ИВ
Сега остава на Зори приятеля  да е част от продукцията

# 119
  ИВ
Сега остава на Зори приятеля  да е част от продукцията

ахаха,само това оставаше 😂
Снимката НЕ е от обединеното племе,защото по никой начин не обяснява що дири гаджето на Зорница там,също и тя и Мира.
На мен ми бяха казали-следващите отпаднали са Мани и Фейгин 🙄,и аз мислех,че отпадат и двете тази седмица,което от това което знаем е невъзможно. Най-вероятно едната днес,а другата следващата седмица.

Общи условия

Активация на акаунт