Спойлери от реалити предавания - тема 6

• 84 487
  • 752
  •   1
Отговори
# 390
Каквото и да е, лошото чувство остава....

# 391
И от разговора между Алекса и Мирела се подразбра как свършва битката Sad

# 392
Мирела: радвам се, че се изправих срещу фаворита този сезон и поглежда към камерата..

Е няма нужда да ни се натяква отвсякъде, че е той..

# 393
Поздравления за наблюденията за косата на Алекса! Понастоящем в Инстаграм му е друга прическата , интересно с каква прическа ще бъде утре вечер.
Аз лично нямам против Алекса да е победител, няма да ми е ок да бъдат Лефтеров и Георги, останалите момчета ще се радвам да спечелят. Генчо, Алекса, Филип непрекъснато са по битки, Георги показа много, но не го харесвам.

# 394
Прическата е по-къса …
Понеделник къса , вторник дълга , сряда къса .
Редува ги , да не му омръзват на момчето 😄

Ковид , добре дошъл отново 🤗

# 395
  • София
Явно се изискват изключително титанични усилия да си пуснеш за 5 минути синхроните, съпътстващи кадрите, които ще презаснемаш, че да осигуриш кореспондиране на детайлите.
Много професионално, браво. 😆

# 396
Не знаех за преиграването, но и на мен ми стана интересно защо е. Ще се разровя и разбера.
Иначе ясно си личи, при монтажа,че синхроните на Мирела и битката са от различно време. Записа на синхрона е ужасен, и е орязана картината, което е влошило и качеството. Мирела очевадно е гримирана и различна на битката... А Алекса изглежда както беше полседната седмица...
Знам, че Мирела си отпадаше на капитанската от Алекса, затова машинация тук няма, най-вероятно някой некадърник е прецакал записите....

# 397
Да, синхроните на Мирела изглеждаха като снимани с телефон.

# 398
  • София
Не, финалистите от обидиненото племе са в еднакви екипи.
Това изобщо не е вярно. Всички си остават с екипите от последното племе.

# 399
Не, финалистите от обидиненото племе са в еднакви екипи.
Това изобщо не е вярно. Всички си остават с екипите от последното племе.
Да, само им раздават по една лента за глава/ръка в различен цвят.

# 400
Добре като се знае, че Алекса печели, другия финалист е Филип. Третия знае ли се?

# 401
  • Вестерос
Алекса, Виктория тези се знаят със сигурност. Предполага се за Георги и Филип

# 402
Мирела на битката на едното ухо имаше 3 обици, на синхрона 2 😂😂 Една обица като звездичка липсваше ,💁

# 403
  • София
Ето тук пише, че снимката е от презаснемане на битка след финала:
https://bg-mam.ma/p/1497604/45551098
Аз не мисля, че тази снимка е от презаснемането на битката. Просто в поста си Мери в едно изречение с презаснемането е споменала снимката. Но не и че тя е от презаснемането.

Цитат
Та снощи, след като в темата за спамочата разбрах за довечера и презаснетата битка, особено впечатление ми направи и ето тази снимка:

# 404
Нещо, което чух май от Алекса в епизода тази вечер. Искал в резиденцията за да се обръсне, да оправи косата, нещо такова. Реално на презаснетата битка е още по-чорлав, което ще рече, че може би и другата седмица са на стопанството.

Общи условия

Активация на акаунт