Спойлери от реалити предавания - тема 6

• 84 485
  • 752
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Това, което имаше предвид, е, че освен днешната капитанска битка, презаснемане е имало и на номинационната битка. И това е снимка от тогава вероятно.

# 406
  • София
Хмм, може би наистина има логика.... което би обяснило гаджето на Зори.

А между другото, понеже видях, че в другата тема пак стана разправия, някоя добра душа дали може да каже какво точно е станало по линията Мирела-Лефтеров-Михаела.
Да, спомена се за някакъв флирт, но така че аз го приех просто за хипотеза.
Та, може би не е за тази тема и може би е много клюкарско, но и на мен ми дойде до гуша вече трети месец да чета че станало нещо там и уж всеки знае какво е станало, ама никой не ще да казва....

# 407
предварително да се подскаже на Алекса каква е битката или да му се даде пъзел, който е редил.

Това го оставям тук, ще разберете после защо.
Не следих внимателно битката днес, защото актьорската игра беше слаба, но доколкото чувах от Димо, четейки темата, Алексата се справяше добре на топчетата. Да не го играе този елемент за трети път. 👀🙃

# 408
  • София
Доколкото разбрах идеята на Ковид с този пост е да ни подскаже как Алекса е “спечелил” на финала… Явно когато му дойде времето, ще си цитира цитата 😉

# 409
И аз това имах предвид, Кали. На финалите (без първи сезон) все последния компонент беше топче, което да вкараш някъде (🤪) - змейове, змии. Тъй че този компонент от преиграваната капитанска битка може да се окаже финален и на финала. Т.е. Алекса го е играл 3 пъти: на оригиналната капитанска, на финала и на преиграваната капитанска.

# 410
Хмм, може би наистина има логика.... което би обяснило гаджето на Зори.

А между другото, понеже видях, че в другата тема пак стана разправия, някоя добра душа дали може да каже какво точно е станало по линията Мирела-Лефтеров-Михаела.
Да, спомена се за някакъв флирт, но така че аз го приех просто за хипотеза.
Та, може би не е за тази тема и може би е много клюкарско, но и на мен ми дойде до гуша вече трети месец да чета че станало нещо там и уж всеки знае какво е станало, ама никой не ще да казва....
Доколкото разбрах от Надкаст-ът с Мишето. Мирелка е намесила приятеля и в някакъв разговор. Предполагам ,че или се познават от близко( Мирелка и приятеля на Мишето ) или някакъв флирт е имало или някаква клюка. И Мишето е издивяла, не е искала да се месят хората ,които са отвън във взаимоотношенията им. Затова се е стигнало до говоренето и с Чакалчето. Няма нищо общо с Лефтеров , освен ако Мишето не е нападнала в отговор Мирелка затова , че залита по Валери , докато Лефтеров е там. Доколкото разбрах Джаф е била на страната на Мирела , а Ралица на Мишето. И съответно се стигна до номинацията на Михаела. И после жените не сме злопаметни.😁

# 411
  • Sofia
Ковид, много се радвам, когато пишеш, защото си един от малкото със спойлери, но честно, като ти видя снимката, искам да те фрасна JoyJoyJoy

И в мен напират някакви такива чувства. Grin

Ама,ето,и Ковид не е знаел за презаснемането.
Значи можем да се надяваме и финалът да е преигран. Mr. Green
Ми 'що пък не,още малко да помечтаем. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 412
Да, как ли ще се остави някой спечелил 100 000 лв. да му ги измъкнат под носа с преигран финал

# 413
  • Cофия
Вчера ми попадна сатитя, не мога да я открия сега,  че по време на заснемането на битката от вчера е имало участници от Сезон 2, които са били на строежите зад арената и са хвърляли пиратки. Дошла е полиция, дори са били арестувани. Имаше снимки от инстаграм профила на единия стар участник, как ги извеждат от строежа с полиция....
Та може заради това да е презаснемана битката...

# 414
ИВ
Не, не е заради това. Любо, Вайс, Джери, Милен и приятели са мятали пиратки по време на териториалната битка, а не на капитанската.
Явно просто са имали някакъв технически проблем в деня, в който са снимали капитанската и първата номинационна битка, затова и двете са преиграни по-късно.

# 415
  • София
Да, имаше статия някъде, че даже били арестувани. Много ми е странно как им е хрумнало да се държат толкова детински. И като протест на нещо ли е била тази проява.

# 416
Замислих се над груповата снимка от предполагаемото презаснемане. Едната групичка равнопоставени (отпаднали) са се снимали заедно. Победителят май се е разграничил от тях и нищят победната стратегия вън. Тоест вън са Алекса, Вики и Джаферович. От тях е и победителя-Алекса.

# 417
След подсказката на Ковид гледайте как на финала предпоследния компонент ще е точно тази конструкция с топчето и Алекса ще е наравно с Генчо примерно и защото ще го е правил 3 пъти ще го изпревари и ще го бие. След това са започнали да говорят помежду си и Мирела като е разказала каква е била битката на Генчо му е станало ясно и обидно и затова сега говори, че е победил истинския достоен победител (Гого) и не харесват Алекса другите.

# 418
Пак много се съдържат. Супер обидно е всичко, и за участниците, и за зрителите.  Евала на Джеферович, че се е готвила за пъзелите, но не и че скатава от останалото.  А за Слипчо, ами евала за физическата подготовка, но всичко останало...сега се замислих, двамата заедно биха направили един перфектно подготвен участник ( но изключително изключително неприятен)

# 419
Към колко часа е днес пейката, тавана, комина или който и да е там предател

Общи условия

Активация на акаунт