Спойлери от реалити предавания - тема 6

• 84 481
  • 752
  •   1
Отговори
# 420
Генчо наистина ли е казал, че е победил ‘реалния’ победител? От къде тръгва този слух?
Защото за отпадането на Гого от Генчо имаше само един псевдо спойлер от нов потребител, който за момента за оказа изцяло недостоверен.
Вече не ми се струва толкова немислимо Гого да напредне още в играта предвид отпадането на Мирела , пускането на въпроси дали ще стигне финал, близостта с всички играчи от жълтите , както и забележката на Ковид, че не е казвал, че Гого няма да достигне финал .

# 421
  • София
ИВ
Скрит текст:
Не, не е заради това. Любо, Вайс,
Джери, Милен и приятели са мятали пиратки по време на териториалната битка, а не на капитанската.
Скрит текст:
Явно просто са имали някакъв технически проблем в деня, в който са снимали капитанската и първата номинационна битка, затова и двете са преиграни по-късно.
Между другото, аз все си мисля, че това с пиратките е бъзик. Любо го пусна като стори, показвайки зад тях някакви полицаи. Арестувани пък съвсем не мисля, че са били...

# 422
ИВ

Илиян е пуснал стори от студиото на Нова. (предполагам?)
Може би е отишъл с Мани да ѝ прави компания 😁
Някой да е видял/чул нещо на нашето място?

Последна редакция: ср, 09 ное 2022, 11:27 от Petkova93

# 423
Знае ли се нещо за напускащия тази седмица?

# 424
Пейката тази седмица мълчи 😁

# 425
Пейката тази седмица мълчи 😁
А, покрива, комина, някоя тръба нещо.

# 426
  • София
Може би с Мирела е отишъл, Мани май не е в БГ, а с Мирела са доста близки, пускат сторита от нейния апартамент тези дни.

# 427
  • Варна
Мирела беше при Гала и дадоха Илиян, че е дошъл с нея.

# 428
Генчо ,като е казал че е победил " реалния победител" ,да не е имал предвид Фифо? Още в началото имаше някакъв слух , че Фифо не стига до финал и че е бил прецакан от Продукцията. Незнам колко е верен , ама да не би да е на битка с Гената. А после на Алекса ще му е по лесно да бие Гого в някоя силова игра особено ,ако има и точност.

# 429
Генчо ,като е казал че е победил " реалния победител" ,да не е имал предвид Фифо? Още в началото имаше някакъв слух , че Фифо не стига до финал и че е бил прецакан от Продукцията. Незнам колко е верен , ама да не би да е на битка с Гената. А после на Алекса ще му е по лесно да бие Гого в някоя силова игра особено ,ако има и точност.
Мисля, че Генчо на много пъти е посочвал Гого за свой фаворит.

# 430
Ама казал ли е наистина такова нещо Генчо ?Simple Smile)

# 431
  • На морето!
Каза в лайф.
Мисля, че Генчо на много пъти е посочвал Гого за свой фаворит.
За Гого е слухът, за Фифо се твърди, че е на финал.

# 432
ИВ

Илиян е пуснал стори от студиото на Нова. (предполагам?)
Може би е отишъл с Мани да ѝ прави компания 😁
Някой да е видял/чул нещо на нашето място?

Беше с Мирела...Гала го каза

# 433
На пейката днес май никой не е ходил, но са се чували разни пикантерии за с*кс в резиденцията между Мирелчето и Валерко.

# 434
А така … после някои се вайкат защо Лефтеров не бил я защитил .

Поли , надявам се утре да се чуе нещо за следващия гост 😬

Общи условия

Активация на акаунт