Спойлери от реалити предавания - тема 6

• 84 464
  • 752
  •   1
Отговори
# 435
Като чуя израза "да ме пази", ме навяват разни мисли. И аз разбрах, че Илиян е бил в студиото, но дали е придружавал Мирела или друг - не става ясно. Все повече сюжетът ни води към елиминацията на Гого.

# 436
Гледах Гала днес, обикновенот точно тогава имам среща и не мога да слушам, спирам звука, но днес си гледах цялото интервю с Мирела.
Тя каза, че Джафа и Илиян са й най-близки и той е сега тук с нея. Показаха го как седи отстрани в студиото 😅

# 437
Гледах Гала днес, обикновенот точно тогава имам среща и не мога да слушам, спирам звука, но днес си гледах цялото интервю с Мирела.
Тя каза, че Джафа и Илиян са й най-близки и той е сега тук с нея. Показаха го как седи отстрани в студиото 😅

А Валерко и Лефтеров къде бяха?

# 438
Те вече не са й най-близки....

# 439
  • До сърцето...
Те са бившите й най-близки.
Широко сърце има Мирела Stuck Out Tongue Winking Eye

# 440
Валерко явно след като е преспал с нея още на резиденция, е решил да и бие шута 😂Нормално   вече не му е интересна,то такива девойки  дет се викс са под път и над път😁

# 441
На пейката днес май никой не е ходил, но са се чували разни пикантерии за с*кс в резиденцията между Мирелчето и Валерко.

ВЪЙ

Стига, бре, люди. Радвам се, че не са излъчили нищо от любовният сеанс, дори и звуците(не помня в кое предаване и преди колко години е било, била съм хлапенце още, но в някакво промо  бяха включили "интимни звуци" и аз бях шокирана). Те тия така ламтят за зрелище и цирк, че няма накъде повече. Ако наистина е имало нещо вероятно не са го излъчили заради маминото Валерче.

# 442
На пейката днес май никой не е ходил, но са се чували разни пикантерии за с*кс в резиденцията между Мирелчето и Валерко.
Ако това е истина, нещо което не би ме учудило, ми се изяснява картинката и ми се нарежда пъзела.
Още, когато отпадна Валерката ми беше супер странно и непонятно как се случи.
Първо заяви, че дори не разбрал, че е битка за елиминации, моля?! Smiling Imp
После развоя на самата битка беше странен.
Водеше им дето се вика с две дължини, когато стигна пъзела. В един момент почти го беше наредил, но наобратно. Алекса го нареди след доста опити и  в никакъв случай бързо. Нареденият му пъзел беше точно до Валерката, едно око да беше хвърлил щеше да го нареди, но не! После минаха векове доката Зори с пилешкото си мозъче да сколаса да нареди и тя, а Валерката въздъхва облекчено с думите "най-после всичко свърши"
 Викам си тоя умишлено падна, ама защо го направи, няма логика?!
Ако обаче е имало джиджи биджи то продукцията са наясно 100%, защото и да няма постоянно камери то има микрофони във всички стаи, бани и всякакви други сервизни помещения. Ако беше някой простосмъртен щяхме да се "насладим" на аудио от бурните им страсти с палавата госпожица, но момчето на мама няма как да бъде злепоставено и великодушно им/ни го спестиха. Flushed
Та, ако това е истина, а не просто клюка, родителското тяло е било своевременно уведомено и със същата скорост е предприело съответните действия по спасяването на наивния и невинен наследник от лапите на въртиопашката.
 Майка му е близка с Тупарев дори беше участвала в негов ВИП сезон. Вероятно на Валерко му е било наредено да отпадне на мига. Сигурно от суета е победил категорично във физическата част от битката, а после нервно е изчакал другите да наредят пъзела. Скандалът е бил потушен в зародиш и името на фамилията спасено. Направо, като сценарий за филм. Smiling Imp
Това разбира се са свободни съчинения, но колко логично звучи?!!!!
п.п. Дали?! Не знам, но твърде възможно.
Ти да видиш ! Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 09 ное 2022, 20:05 от sineva 1

# 443
Май щяло да стане ясно още тази вечер и Лефтеров да го потвърди.

# 444
Затова е по интересно да се чете тук, отколкото във фейсбук или дори да се гледа шоуто Joy

# 445
Sineva, смятам, че почти на 99 % си права. Ясно личеше желанието на Валери да отпадне и още тогава заподозрях дългата ръка на майката, но не мислех, че са стигнали до кекс Simple Smile

# 446
Ех,този кекс!

# 447
Днес Мирела при Гала каза, че Лефтеров вероятно сам се е досетил, че има нещо между нея и Валери. С Валери имали само два такива разговора и те и двата са излъчени, освен това нямало и присъстващи от племето. Само Джааферович я усещала, че има симпатии към Валерката. Но колко е вярно..

# 448
Днес Мирела при Гала каза, че Лефтеров вероятно сам се е досетил, че има нещо между нея и Валери. С Валери имали само два такива разговора и те и двата са излъчени, освен това нямало и присъстващи от племето. Само Джааферович я усещала, че има симпатии към Валерката. Но колко е вярно..
Аха. А горкият мармот е се сдоби с мазоли от толкова шоколади за загъване.

# 449
Коя мама ще е щастлива с такава снаха? Валерковата мама не си е поплюла и бързо е решила олимпийски въпроса.
Все се питам защо Гого отпада толкова рано? Дългата ръка на сценаристите си личи. Не вярвам за честни двубои. Много стана, за да вярвам в мармота и аз.

Общи условия

Активация на акаунт