Спойлери от реалити предавания - тема 6

• 84 403
  • 752
  •   1
Отговори
# 525
Във фейсбук и навсякъде са много сигурни, че Гого отпада утре.ще е голям майтап да е вярно, но да не е от Генчо.

# 526
Дотук със спойлера за Гого, отпадащ от Генчо Sad

Май оная мацка ще познае, че Гого е в топ 4. А дано, а дано. Дано бе. Много се надявам.
Дано, дано. Тая пейка онемя бе.

# 527
Ф

Камелия печели Мис Ферма Grinning
Ама тя е грозновата, кой гласува, мъжете ли?

# 528
Пак се доказва, че първият спойлер е най-верен Grinning Явно Мани ще си ходи утре.

# 529
  • Вестерос
Дано да отпадне Гогото ви Grinning

# 530
Да приемем ли, че който номинират тази вечер срещу Гого, отпада (тоест Мани)?
Още веднага като видях онзи “спойлер”, на човек регистриран и пуснал спойлера в един и същ ден, а след това повече не се появи, знаех, че спойлера е лъжа.

# 531
Във фейсбук и навсякъде са много сигурни, че Гого отпада утре.ще е голям майтап да е вярно, но да не е от Генчо.

Гого в един лайф каза, че има контузия от тежка битка, която още лекува. Това ме настройва положително.

# 532
Във фейсбук бях чела още преди време, че Илиян стига до финал. Така че сами си правете сметка колко са верни нещата 😅

# 533
От контузия ли ще отпадне Гого утре ? Thinking

# 534
Да не стане само, че Гого отпада от Мани Wink
Не зная, ама покрай всичко писано тук, супер сигурна твърдях, че зная кои са на номинации, че дори и кой отпада Relaxed Сега ММ пак ме бъзика, че "много знам".

# 535
Ще ме боли много повече ако Гого отпадне от Мани, отколкото ако отпадне от Генчо Cry
Дано се върне Гогича утре, има надежда Joy

# 536
А може би не е изключен и вариант Гого да падне другата седмица от Генчо?

Но ... да, ако Гого наистина падне тая седмица, от който и да е от жълтите, пак ще е малко шокиращо.

# 537
Дано да отпадне Гогото ви Grinning
Въй светотатство. Да ви отпадне цялата ферма, Даноооо
Joy

# 538
  • На морето!
Според мен тази седмица Мани отпада от Гого, а следващата Гого от Генчо.
В крайна сметка спойлерът беше, че Гого отпада от Генчо, а не в коя седмица, не знам защо така реагирате. Явно е, че Гого и Мани ще са на елиминации всеки път до отпадане

# 539
Според мен тази седмица Мани отпада от Гого, а следващата Гого от Генчо.
Което пак не отговаря на спойлера иначе. Че първо Гого си тръгва срещу Генчо, а след него е Мани… Само един сигурен спойлер май имаме и той е, че Алекса е победител…

Общи условия

Активация на акаунт