Отпадането на Гого си личи от всякъде. Ралица така му се кара, че не е сменил Мирела (трябва да я пазят Мирела - от какво не знам), целият съвет се въртя около това, защо са допуснали свещената крава на жълтите да си отиде. Кой е виновен? После всички въпроси водеха до това - кой не е ходил на елиминация? Ама защо трябва да е ходил Гого на елиминация? Хората не са искали да го номинират, защото са го харесвали и е бил ценен за отборите. Момчето е скромно и не може да им го каже в лицето на тези малоумници. Защото е освен можещ, така е и харесван. В прав текст - не по начина на свещената Мирела да е пазена от мъжете (много ми е забавно това), така и от Евгения. Ралица ми е паднала в очите - абсолютен конформист.
Имах резерви за Гого като най-добър в сезона. Сега ще си призная, че мисля момчето за най-добре представил се. Няма издънки, харесван от играчите и ценен от тях, изключително добър състезател. Да, има нужда от катализатор в игрите, но пък се раздава в колектива, стига да има такъв. Жалко, че продукцията го прецаква така. Но да се научи, че трябва да бъде и по-напорист. Млад е, много е млад, но пред него е всичко.