Спойлери от реалити предавания - тема 6

• 84 395
  • 752
  •   1
Отговори
# 510
ИВ
Отпадането на Гого си личи от всякъде. Ралица така му се кара, че не е сменил Мирела (трябва да я пазят Мирела - от какво не знам), целият съвет се въртя около това, защо са допуснали свещената крава на жълтите да си отиде. Кой е виновен? После всички въпроси водеха до това - кой не е ходил на елиминация? Ама защо трябва да е ходил Гого на елиминация? Хората не са искали да го номинират, защото са го харесвали и е бил ценен за отборите. Момчето е скромно и не може да им го каже в лицето на тези малоумници. Защото е освен можещ, така е и харесван. В прав текст - не по начина на свещената Мирела да е пазена от мъжете (много ми е забавно това), така и от Евгения. Ралица ми е паднала в очите - абсолютен конформист.
Имах резерви за Гого като най-добър в сезона. Сега ще си призная, че мисля момчето за най-добре представил се. Няма издънки, харесван от играчите и ценен от тях, изключително добър състезател. Да, има нужда от катализатор в игрите, но пък се раздава в колектива, стига да има такъв. Жалко, че продукцията го прецаква така. Но да се научи, че трябва да бъде и по-напорист. Млад е, много е млад, но пред него е всичко.

# 511
Фермата
Аз отново да питам дали някой има сигурен спойлер кога си тръгва Аксения, че заради нея спрях да гледам. 🙈😂 Попадна ми промото за днес - още си е там. 😑😁

Аксения остава до край. Няколко дни преди финала отпада на битка.

# 512
  • София
ИВ
Отпадането на Гого си личи от всякъде. Ралица така му се кара, че не е сменил Мирела (трябва да я пазят Мирела - от какво не знам), целият съвет се въртя около това, защо са допуснали свещената крава на жълтите да си отиде. Кой е виновен?
Скрит текст:
После всички въпроси водеха до това - кой не е ходил на елиминация? Ама защо трябва да е ходил Гого на елиминация? Хората не са искали да го номинират, защото са го харесвали и е бил ценен за отборите. Момчето е скромно и не може да им го каже в лицето на тези малоумници. Защото е освен можещ, така е и харесван. В прав текст - не по начина на свещената Мирела да е пазена от мъжете (много ми е забавно това), така и от Евгения. Ралица ми е паднала в очите - абсолютен конформист.
Имах резерви за Гого като най-добър в сезона. Сега ще си призная, че мисля момчето за най-добре представил се. Няма издънки, харесван от играчите и ценен от тях, изключително добър състезател. Да, има нужда от катализатор в игрите, но пък се раздава в колектива, стига да има такъв. Жалко, че продукцията го прецаква така. Но да се научи, че трябва да бъде и по-напорист. Млад е, много е млад, но пред него е всичко.
Аз не знам защо влизат там с мисълта, че някой ще ги пази. Мирела като не е убедена във възможностите си, да си стои вкъщи. Никой не е длъжен да е кавалер, джентълмен или изкупителна жертва на друг. Лошото е, че Гого си тръгва.

# 513
  • София
Вярно ли Алекса ще спечели ИВ. Направо срам, нагласено, нагласено..

# 514
Нагласено е, разбира се. Тук или в другата тема прочетох, че Евгения им е била изборът за победител, но контузията ѝ е я спряла и в това има огромна логика. Като са видели, че няма да стане с жена, са решили да коронясат Повелителя на жените (но само на думи) - Алекса. Все пак 4 сезона не са печелени от жени, а основно дамите са аудитория на телевизионните предавания, трябва да имат стимул да гледат и да се записват за кастинги.

Ето и друг пример колко е нагласено - от подкастите знам, че във втората част капитанската битка се снима на сутринта, а на обяд е номинационната, но го правят да изглежда сякаш са в два различни дни. Ами как така Джаферова е болна и неспособна да се състезава на сутринта, но само след няколко часа тя има възможност да играе и отново да бъде капитан? Ще ми е интересно да чуя мислите на Неделчо и Туджаров по темата, но знам, че нищо няма да кажат, защото това тотално ще противоречи на тезата им, че не е нагласено.
И да, може техният сезон да си е бил свободен от сценарий, намесите бяха само по отношение на Паулина и Мани, но никой от финалистите не стигна до финала по лесния път (дори и Поли). Обаче в този сезон е просто нелепо.

Извинявам се за лирическото отклонение, нямам спойлери. Но пък довечера, ако Червените паднат и изпратят Генчо, ще знаем развоя на събитията.

Последна редакция: чт, 10 ное 2022, 18:47 от Clouded Mind

# 515
Вярно ли Алекса ще спечели ИВ. Направо срам, нагласено, нагласено..
Така се говори от доста време И то от хора,които пускат верни спойлери. Така, че това е положението за съжаление

# 516
  • София
Аз мисля, че Алекса е  първия избор за финалист, Евгения е била втори. В началото отделиха толкова много време на сърбина, още тогава се опитаха да му сложат ореол. Жени я знаем, за нея не е необходимо представяне. Въпреки сценария  и бутането на фаворита, винаги може нещо да се обърка и Алекса да отпадне, и тогава да изгрее звездата на Джаферович.
Ако Елица  не беше успяла да създаде коалиция която да остави на Алекса, той можеше да е все на елиминации и въпреки бутането да вземе да отпадне.

# 517
Аз мисля, че Алекса е  първия избор за финалист, Евгения е била втори. В началото отделиха толкова много време на сърбина, още тогава се опитаха да му сложат ореол. Жени я знаем, за нея не е необходимо представяне. Въпреки сценария  и бутането на фаворита, винаги може нещо да се обърка и Алекса да отпадне, и тогава да изгрее звездата на Джаферович.
Ако Елица  не беше успяла да създаде коалиция която да остави на Алекса, той можеше да е все на елиминации и въпреки бутането да вземе да отпадне.

Единия го вкарват при резерви, ако влезе ,влезе ,все тая им е. Тя и затова Елица се спука да реве, едно са се разбрали , друго правят. А другата я вкарват директно със цялата и свита в най- добре физически подготвеното племе без нито едно слабо звено и с по-голям брой на жени в него. Кой ли им е първия избор ??? 🤔🤔🤔

# 518
Дотук със спойлера за Гого, отпадащ от Генчо Sad

# 519
И сега какво? Май няма да отпада Гого утре?

# 520

Май оная мацка ще познае, че Гого е в топ 4. А дано, а дано. Дано бе. Много се надявам.

# 521
  • Вестерос
Ф

Камелия печели Мис Ферма Grinning

# 522
  • Пловдив
Явно ще е Мани, отпаднала от Гого. Интересно . Значи може и другите спойлери да не са верни. Дано.

# 523

Май оная мацка ще познае, че Гого е в топ 4. А дано, а дано. Дано бе. Много се надявам.
Но пък жълтите явно ще отпадат като круши !!

# 524
И сега Гого няма да отпада от Генчо.И кой тогава -Мани ли ще пада?

Общи условия

Активация на акаунт