Спойлери от реалити предавания - тема 6

• 84 406
  • 752
  •   1
Отговори
# 495
И на мен ми направи впечатление ,че Вики е много ухилена , а Джаф не искаше да я поглежда. От мен едно питие за Вики голяяямооо.😁
Друго ,което видях е Гената с нова прическа, значи няма финал за него.😁 Ралица и бяха поникнали корените , сигурно е постояла доста в игрите. Мани ми беше една такава размазана и след снимката на плажа с лепенката ,почти съм сигурна ,че до финалните битки не е стигнала.Лефтеров и той беше на тази снимка.😁  Гого беше с много дълга коса и много весел, което ми дава надежда , че е стигнал до финал.А дано де.😃 За Жорето и Фифо незнам, едни и същи ми се виждаха, сега пак ще изгледам епизода следяйки за издайнически неща.😁😁😁
ГОГО ОТПАДА ПЕТЪК ОТ ГЕНАТА

# 496
ИВ
Сигурна ли е информацията, че Гого отпада в петък?

# 497
Фермата
Нямахме ли спойлер, че тъпото Ванче ще си ходи тази седмица? И някой дали знае кога ще се изнася лицемерната бъзла Нина?

# 498
ИВ

ДА

# 499
Ф

И аз да питам дали Ваня ще се изнася, че не се търпи.

# 500
Капитанската и номинационната са в един ден,имало е технически проблем и се налага да се презапишат със СЪЩИЯ резултат.

След като на един ден се играят игрите, Джеферович на капитанска неможеше да играе, а на номинационната игра!? Нещо... двоен стандарт!?

# 501
  • Буркина Фасо
Капитанската и номинационната са в един ден,имало е технически проблем и се налага да се презапишат със СЪЩИЯ резултат.

След като на един ден се играят игрите, Джеферович на капитанска неможеше да играе, а на номинационната игра!? Нещо... двоен стандарт!?

облекчила се е преди номинационната Smiley

# 502
  • Вестерос
Нали са презаснети. На първата може да й е било още лошо, ама да е участвала.

# 503
  • София
ИВ

ДА
Smirk

Ф

И аз да питам дали Ваня ще се изнася, че не се търпи.
Май още тази седмица. Тя не е за там, станала е още по-лабилна.

# 504
Фермата
Аз отново да питам дали някой има сигурен спойлер кога си тръгва Аксения, че заради нея спрях да гледам. 🙈😂 Попадна ми промото за днес - още си е там. 😑😁

# 505
  • Вестерос
Щом не е писано, значи няма.. Колкото и да се пита

# 506
Жалко. Сигурно ще остане до самия финал. Дано поне Камелия я отстрани. Това ще е един епичен дуел.

# 507
  • София
Жалко. Сигурно ще остане до самия финал. Дано поне Камелия я отстрани. Това ще е един епичен дуел.
Камелия е във финалната 6-ца, за мое огромно съжаление, така че Аксения със сигурност си заминава преди Камелия.

# 508
Не харесвам и нея, но тя поне не се прави на много добричка. При нея е ясна работата.

# 509
Забелязан ли е вече Гого някъде около интервюта?

Общи условия

Активация на акаунт