Спойлери от реалити предавания - тема 6

• 84 383
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
Лефтеров си тръгва. Колкото до Гого, ще си го гледаме и тази, и следващата, и по-следващата седмица, и на финалната също. Simple Smile

Дано, дано да е вярно! Heart Eyes

# 601
  • Sofia
Скрит текст:
Лефтеров си тръгва. Колкото до Гого, ще си го гледаме и тази, и следващата, и по-следващата седмица, и на финалната също. Simple Smile

Дано, дано да е вярно! Heart Eyes
[/quote]
Лефтерката е изпята песен, това вече е ясно. Даже и ни подготвиха за това. Филип и Гого също са ясни, докато Алексата все още ми е мътен, мнооого мътен!

# 602
Сигурно ли е или е на база предположение

# 603
Някакви предположения за секунданти на Гого и Лефтеров?
Филип ,но на кого и кой още?

# 604
  • София
Този отговор на Ралица ми е чудно какво точно значи. От една страна в днешния епизод Филип ще говори с нея, като по този начин ще ѝ даде шанс да се съюзят срещу Джаферович, от друга страна може би има предвид, че ще си седи с Жени до последно. Все пак и двамата(Фифо и Жени) са от едно и също племе и реално Ралица, с който и да се съюзи, не предава племето си.

# 605
Пейката онемя, баси! Ще трябва да разчитаме на гледане тази седмица. И нова не са ни спойлнали... на къде отива този свят?! Не съм готова психически да гледам без да знам, мрън 😞

# 606
ИВ
А колко седмици остават всъщност предвид световното по футбол? Една седмица до обединеното племе? И една финална седмица?! Или?

Гената го чакам да го отпаднат скоро (най-вероятно на капитанската във вторник, за да спонсорира Жени). До финал е ясно, че не стига (подстриган е на преиграваната след финала битка и доста е качил... чак от неудобство си подръпваше горнището на екипа, а каза, че е свалил 4-5 килограма в ИВ).
Скрит текст:
От тази седмица:

В деня след финала:
Ралица обаче стига според мене до полуфинал (накрая битките се играят по две в един ден, предполагам, че е така и с полуфинала и финала и на преиграваната не е имала време... да отиде на фризьор, затова се виждат черните й корени)
Скрит текст:
Георги може би е на финал или близо до него (няма нова фризура).
Скрит текст:
Тази седмица:

След финала:
Мани не стига до финал (явно си контузва коляното преди да излезе, но раната е имало време да позаздравее до деня след финала).
Скрит текст:
Тази седмица:

Зори е имала време за фризьор.
Скрит текст:
Гого е енигма... Мерих коси, бради, мустаци... 🤣🤣🤣
Скрит текст:
Тази седмица:

След финала:

Последна редакция: сб, 12 ное 2022, 00:22 от Bilyana14.

# 607
Беше добре да сравним и Лефтеров .

Иначе , снимката без Гого ме радва , но пък анонса малко ме притеснява , защото обикновено е подвеждащ , а от излъченото още вчера , сякаш той печели , да не се окаже обратното .
Харесвам и двамата , но бих избрала Гогича .

# 608
  • Бургас
Е, Гого си е с по-дълга коса, сега на битката е доста по-ниска покрай ушите.
Виктория на преиграната битка е с подсилени вежди, с грим, доста различна.

# 609
Виктория ми изглеждаше боядисана, имаше нещо различно в косата ѝ. Мира със сигурност беше подстригана, косата ѝ беше на хубава черта. Затова си мисля, че те двете не са на финал.

# 610
Фермата

Може ли да има грешка със спойлерите?
След като Ванчето още не си е тръгнала да е грешка и за Генчо? Много започнах да го харесвам... Наистина не ми се ще да излезе от тоя сопол

# 611
Фермата
А аз много се надявам да е верен точно тоя спойлер и Генчо да е чао и то от този, който подценяваше и обиждаше. От дамски пич, както май го бяха наричали хахах ако те бие дамски пич, ти какъв трябва да си по тяхната логика?

# 612
Имаше някакъв спойлер, в който се говореше за гуми и тежести. В него ставаше дума за Гого. Някой помни ли?

# 613
Фермата

NoraSimeonova Утре ще видим значи коя от нас ще празнува😃
Дано да съм аз
А Камелия от кого пада?

# 614
Фермата

NoraSimeonova Утре ще видим значи коя от нас ще празнува😃
Дано да съм аз
А Камелия от кого пада?
Камелия е финалист.

Общи условия