Спойлери от реалити предавания - тема 6

• 84 301
  • 752
  •   1
Отговори
# 720
Alucard, Лично на мен Дяволо ми е платил много пари, за да му преотстъпя правото да прави най-хубавите теми във форума. На други знам, че плаща в кафе. С Бенгън спечели битката в двубой пред народния театър. Вече се играе като пиесата "Двамата веронци".

# 721
Ами темите му на външен вид са издокарани, да, но анкетите му, които би следвало да обективно да отразяват възгледите на хората, на моменти са доста субективни (опциите за отговори в тях). Също когато преразказва нечие интервю или отговори на въпроси на участник от Фермата в Инстаграм, понякога си спестява разни "подробности". Но да кажем, че това е просто субективното му мнение като потребител и фен.

# 722
  • Вестерос
Хайде без да търсим кусури.

Като ти е интересно връщай се назад да търсиш първите теми. Simple Smile

# 723
Явно ще трябва да се поровя. Simple Smile

# 724
  • Стара Загора
Ами темите му на външен вид са издокарани, да, но анкетите му, които би следвало да обективно да отразяват възгледите на хората, на моменти са доста субективни (опциите за отговори в тях). Също когато преразказва нечие интервю или отговори на въпроси на участник от Фермата в Инстаграм, понякога си спестява разни "подробности". Но да кажем, че това е просто субективното му мнение като потребител и фен.
Ако това ти се струва субективно трябва да видиш темите на ИВ от минали години, където освен субективните анкети, авторката на темите обиждаше потребители с различно мнение. Така че тази година е чудесно според мен.

# 725
Относно анкети, корици, информация в първи пост и т.н. много пъти е казвал, че е пуснал еди какъв си въпрос, по предложение на някой потребител. За оформлението на темите влага огрооомно старание, относно преразказване на интервюта и лайфове - ще каже това, което му е направило впечатление на него. Ако на друг потребител му е направило друго впечатление, да се включи и той да допълни. В момента разводняваме темата, включително и аз, с глупости.

# 726
Моето критика е единствено на базата на последните теми на Фермата. Темата за Сървайвър си я води добре. Игри на волята не гледам и съответно не чета темата. Но се радвам да  прочета, че я е подобрил в това отношение. Simple Smile

# 727
Според мен Дяволо се справя отлично. По отношение на преразказването на интервюта и подобни това става по наше искане.Не всеки има време или желание да изгледа целия материал.Това ни спестява време. Няма как да не е субективно.Пиши това, което него го впечатлило. Ако някой не му харесва сбития му преразказ може сам да изгледа въпросното интервю. За анкетите мисля, че са доста обективни и отразяват настроенията в темата в дадения момент.
Няма как някой, нещо на всички да хареса това е ясно. Но мнозинството от списващите сме повече от доволни. Не съм обръщала внимание, защото пиша от скоро, кой е водил преди темата, но Дяволо се справя повече от добре.Имаме късмет, че води темата за Фермата и въобще се е нагърбил при положение, че води и други теми.

Последна редакция: пн, 14 ное 2022, 10:13 от sineva 1

# 728
Дяволчето - най-добрият и старателен автор на теми!

Гегата все пак си е в Алексата 🤣. Подкарал е с нея Генчо и Георги, а жените му чинно вървят след него 🤪:

Последна редакция: пн, 14 ное 2022, 10:15 от Bilyana14.

# 729
Копия, знамена, геги... тежковъоръжени червените!

# 730
Много интересно, сега си върнах да видя. На промото се видяха Алекса, Виктория, Джаферович, Мани, Ралица, Гого. Ралица(водещата) казва: “Това е краят на една епоха. Тези, които оцелеят няма да се наричат непобедими и безстрашни, а финалисти.” Това или е от битката тази вечер и просто им казват какво ги очаква или пак е гаф на Нова. Но по-скоро ме навява на мисълта, че това промо е от номинационната битка, която ще бъде в четвъртък.
Даваха сега едно промо, че няма да Има вече непобедими и безстрашни и който оцелее стига до финал. Не разбрах обаче защо го пускат днес, като днес уж е битката за територия.

# 731
ИВ
Странно ми е, че Филип не е в това промо.
--------------------
В тази тема често се споменава за преигравани битки след игрите. Какви са те и какво ги е наложило? И как се отразява резултата от тях, щом  са след игрите?

# 732
ИВ
В тази тема често се споменава за преигравани битки след игрите. Какви са те и какво ги е наложило.

Ми върни се и прочети. 💁
То пък постоянно идва някой и да му се дроби информация. Аман вече.

# 733
Има ли го някъде качено промото или само по тв?

# 734
Мога да го снимам и да се опитам да го кача.
Има ли го някъде качено промото или само по тв?

Общи условия

Активация на акаунт