Спойлери от реалити предавания - тема 6

• 84 349
  • 752
  •   1
Отговори
# 120
Значи сега Фейгин,следващата Мани!

# 121
Фермата
Веселка ще ни донесе ли благата вест, като дръпне Мажена довечера?!
За Гечо и Вал, дано нещата се виждат добре, че при едно съмнение какво е станало Гечо ще стане жертва, а Вал ще изгуби зрителския вот.

# 122
  • София
Ще трябва да я дръпне. Даже и без скрупули. Мажена вече две седмици седи и шие - миналата седмица пердета, тази седмица - калъфи за шезлонгите. Не се е преуморила.
А Веселка ратайстваше, участва в груповата битка - със сигурност е ужасно уморена и далече от най-добрата си форма.
Така че - една добре отпочинала и поседяла Мажена срещу една уморена Веселка ми изглежда много честен двубой.

# 123
Ще трябва да я дръпне. Даже и без скрупули. Мажена вече две седмици седи и шие - миналата седмица пердета, тази седмица - калъфи за шезлонгите. Не се е преуморила.
А Веселка ратайстваше, участва в груповата битка - със сигурност е ужасно уморена и далече от най-добрата си форма.
Така че - една добре отпочинала и поседяла Мажена срещу една уморена Веселка ми изглежда много честен двубой.
Даже реши да отвори и алманаха.😀 2 месеца спа…

# 124
Дали има вероятност днес Мани да подари играта на Фейгин и да отпадне тя. И така спойлерът за отпадането на Мани и прибирането на Мани в България да съвпадат. И тя да отпадне днес.

# 125
Минавам само да кажа, че ми стана смешно как не следя темите за ИВ много, много и пак успях веднага да се сетя за коя “неприятна” дама става въпрос, която дава прекалено висок тон. И в двете теми е пълна анархия, спами се излишно и не се спазват правилата им и затова и аз ще се изтипосам. Верни спойлери няма тази година, жалко.

# 126
Минавам само да кажа, че ми стана смешно как не следя темите за ИВ много, много и пак успях веднага да се сетя за коя “неприятна” дама става въпрос, която дава прекалено висок тон. И в двете теми е пълна анархия, спами се излишно и не се спазват правилата им и затова и аз ще се изтипосам. Верни спойлери няма тази година, жалко.

Ееее как да няма ? Има ,Дон Алесио от Сръбско е шампион по заслуги Sweat Smile

# 127
Мен пък ей тази снимка от лятото много ме озадачи...

Като другата, където са Мани и Мирела, без Гого.. Още повече.
Мислите, че тук са в хотела, в който ги задържат след отпадането им? Фейгин отпада, Гого, после Мирела и Георги, а да речем Валери е там заради Мирела, нали се пишеше, че са заедно след игрите (вече може и да не са)

# 128
Съвсем съчинения по картинка стана Simple Smile Подозирам, че са ги събирали след края на снимките, за да снимат ПР материали или да презаснемат някакви кадри. Така са се сближили и хората, които виждаме да постват заедно, но никога не са играли в тандем.

# 129
Мале, дано няма директна елиминация, че Филип отиде и той😔😔

# 130
  • Вестерос
След ситуацията във Фермата, може да честитим на Яни победата Grinning Валерия няма шанс за вота вече.

# 131
Някой видя ли Георги да яде нещо в днешния епизод? Ей, уморихте го от глад това момче, или е много влюбен и затова не се храни!
Вижте цвета на растителноста зад играчите, при преиграните битки тя е в различен кафеникав цвят! Не точно кафеникав, по-скоро жълтеникав цвят.

# 132
След ситуацията във Фермата, може да честитим на Яни победата Grinning Валерия няма шанс за вота вече.
Не знам дали беше твое мнението, че е било "раздута история". Наистина е така, доста преекспонираха нещата. Не съм фен на Гечо, но не мога да кажа, че това заслужава такива крайни мерки като дисквалификация. Валерия изгуби и моя вот!

# 133
  • На морето!
Гечо постоянно крещи на жените, нарежда им и се държи страшно грубо. С мъжете е внимателен. Това беше само капката, която преля чашата, въпреки че не си представям как в офиса някой колега ще дойде и ще ме шибне така, защото нещо не правя по неговите представи.
Някаква жена във ФБ дори е написала, че това не било удар, ако наистина я бил ударил щяла да падне на земята 🤐

# 134
  • Вестерос
Koвид писа, че е раздута историята

Общи условия

Активация на акаунт