Спойлери от реалити предавания - тема 6

• 84 343
  • 752
  •   1
Отговори
# 135
Някой видя ли Георги да яде нещо в днешния епизод? Ей, уморихте го от глад това момче, или е много влюбен и затова не се храни!
Вижте цвета на растителноста зад играчите, при преиграните битки тя е в различен кафеникав цвят! Не точно кафеникав, по-скоро жълтеникав цвят.
Да, току що смятам, че го видях как си чопли носа и сетне дегустира...
🥲

# 136
Когато Тифани каза за изгонването си представях какво ли не, пък то...
Яни и без това си ми е супер любимец. Поне ми се реши дилемата за кого от двамата съм на финала.

# 137
  • Вестерос
То и аз си представях какво ли не, чак не вярвах, че може да има такова нещо между тях

# 138
  • София
Валерия си остава куха лейка, ако ще да участва в още пет Ферми. Явно Яни печели.

# 139
Като разбрах, че е изгонен по време на дуел заради такова нещо и че Валерия е замесена, си помислих, че много са крещели и е ударил несъзнателен шамар на Валерия, а то какво било....Joy

Последна редакция: пт, 04 ное 2022, 22:57 от Nikolv99

# 140
Някой видя ли Георги да яде нещо в днешния епизод? Ей, уморихте го от глад това момче, или е много влюбен и затова не се храни!
Вижте цвета на растителноста зад играчите, при преиграните битки тя е в различен кафеникав цвят! Не точно кафеникав, по-скоро жълтеникав цвят.
Да, току що смятам, че го видях как си чопли носа и сетне дегустира...
🥲
Замезва само.
Това са нерви от либоф!

Последна редакция: пт, 04 ное 2022, 22:38 от Анди!

# 141
Фермата
Какво точно се е случило,за да се стигне до дисквалификация?Дадоха ли го в кадър?Не гледам ,но ми стана интересно.

# 142
  • Вестерос
Отиде и я прасна по рамото.

# 143
Отиде и я прасна по рамото.
Е,щом я е прснал...

# 144
фермата
Както и предполагах, яко раздута история. Понеже не бях на ситуацията и разбрах от тук и от там за Гечо, а го познавам лично и знам що за пич е... Си викам невъзможно е, тука има нещо не както трябва , е да има правим от мухата слон за да вдигнем рейтинга.
По-избухливият и нервен Гечо, който виждате този сезон се дължи на липсата на цигари , нищо повече....

# 145
  • Вестерос
Сосче, чак някакъв удар за мен не беше.

Ковид, я кажи за Ванчето другата седмица ли отпада, защото имах два спойлера за нея и Мажена, че отпадат тази седмица?

# 146
Тъкмо и аз идвах да питам за Ваня - нали се въртеше нещо, че и тя си тръгва…

# 147
  • От липите до сините камъни
Ваня като я гледам как обикаля като цветарка едва ли ще си тръгне по собствено желание.

# 148
Гечо просто беше наказан за цялостното си поведение и отношение, не само за това удряне.
Малко напънато ми се стори от продукцията, нагласено.
Иначе съм абсолютно съгласна, че такъв човек и поведение не трябва да са там, и се радвам, че го изгониха.
Жалко, че не го направиха и миналия сезон за няколко човека, ама..

# 149
Като че ли Фейгин е била придружител на Мани за интервюто. Май ще падне Мани на този пъзел.

Общи условия

Активация на акаунт