Спойлери от реалити предавания - тема 6

• 84 366
  • 752
  •   1
Отговори
# 150
  • На морето!
За съжаление май така се очертава.

# 151
Тия ще ни уморят с тоя дълъг епизод. Е, ето че спойлерът със снимките на Фейгин се оказа верен. Надценихме я доста, че няма да се издаде така тъпо хахах

# 152
Нали тази седмица трябваше да е Мани, следващата Гого. Имам чувството че продуцентите на игрите пишат тук различни фалшиви подсказки а се получава друго.

# 153
  • Вестерос
Просто спойлерите, които се пишат са съчинения по снимки Simple Smile

# 154
Нали тази седмица трябваше да е Мани, следващата Гого. Имам чувството че продуцентите на игрите пишат тук различни фалшиви подсказки а се получава друго.
ММ сега ми каза, че бил чел някъде, че Гого е аут другата седмица! Преди това ще го очернят хубаво, защото като гледах промото Жълтите са на Стопанството, а Гого е начело.
Логично ми е него да номинират.

# 155
  • София
Фейгин май ни е пращала специални поздрави с тези снимки 😉
Не ми се вярва да номинират Гого, като я има все още Мани. Но от друга страна - останалите жени се наговарят да гласуват за него при капитан Жени или Мирела, Фифо и Лефтеров гласуват за Мани... И ето ти. 😕

П.С.Сега, като останаха само Генчо и Жоро, може пък и да му дадат капитанството, скоро не е имало капитанска елиминация, така че нищо чудно да си направят тази сметка и тогава би се случила вероятно капитанска между него и Мирела. Гадая си, нали..

Последна редакция: сб, 05 ное 2022, 00:03 от Соренда

# 156
Поздравления още един път за детективите и информаторите. В този сезон на ИВ не сме имали пълна изненада досега, винаги всичко се разбира най-късно в сряда. Simple Smile

За другата седмица - Мани има грошове, а и не е изключено Жълтите да не паднат. Може да си е взела по-дълъг отпуск от работа Simple Smile

Последна редакция: сб, 05 ное 2022, 00:10 от Clouded Mind

# 157
Фермата
Аз само да се запиша да кажа. Честито Яни! А дано де. 😁 Отначалото съм си за него. И Веселка ми хареса , ама нейния сезон не съм го гледала и не знам колко са ми правилни впечатленията.
Аз по принцип си нямах кой знае какво хубаво мнение за Валерия още от нейния сезон. Там чисто си мина метър до финала заради футболистчето, а накрая и Елена и даде победата в дуела. Ама сега пък съвсем, голяма глезла се оказа. Тя ако пътува в обществен транспорт ,няма да спре да реве.😁 Те там я някой я настъпи , друг я бутне...ами то чудо ще стане просто. Не че Гечо е много бял и добър ,ама тя прекали.  Голям човек на ред ще го учи. Че и Продукцията вика да помагала. И после пак рев. Много съм разочарована от нея.

# 158
Отиде и я прасна по рамото.
Прасна я крещейки "Ти си ненормална, ма"
Сега Вал виновна, че не си е затраела и че е казала истината.
В Бг сме "битият бит, е.ания е.ан"
Вал как си позволява да надига глас, като в Библията да подложи и другото рамо, та белким Гечо миряса.

# 159
  • Вестерос
Преекспонираш нещата както тук, така и в другата тема.

# 160
повечето неща, които се пишат тук НЕ са спойлери , а свободни съчинения 🤷♀

# 161
Само диванчего е сигурно! Ама вече като ги пускат през покрива трябва и там да пуснем съгледвач 🤣 И да! Ходят за събуди се, а не хри Гала! Сежа гледам интервюто и е със същите дрехи на покрива!

Последна редакция: сб, 05 ное 2022, 10:31 от karmilla

# 162
  • Вестерос
Ф

Мажена отпада. Веселка е фермер на всички другата седмица. Ратаи са Евгени и Ваня.
Най-вероятно Ваня е на дуел и отпада.

# 163
Като гледах промото за понеделник ми хрумна, че май май Георги е искал да се откаже и психолога го е разубедил да не го прави.

# 164
Като гледах промото за понеделник ми хрумна, че май май Георги е искал да се откаже и психолога го е разубедил да не го прави.

Мисля, че въпросния беше Генчо.

Общи условия

Активация на акаунт