Спойлери от реалити предавания - тема 6

• 84 373
  • 752
  •   1
Отговори
# 180
  • Морска приказка
На финала на ИВ остават 3 мъже и една жена. Като гледам продуцентите как се стремят да изградят ореол на жертвоготовността на въпросната "дама", няма да се учудя и тя да е победител за мое голямо съжаление. Всеки един от другите трима заслужава да е на финал за мен лично.

# 181
  • Sofia
Това, което знам е, че Филип стига до финал. Дали го печели или не, не знам. А тези, които знаят не са много словоохотливи.

# 182
  • Вестерос
Победителят ви е Алекса, не знам от колко човека трябва да се каже

# 183
  • Морска приказка
Алекса не е на финал Wink

# 184
Тифани, победителят го знаем.
Знаем, че Филип стига до финал.
Въпросът е Гого до къде стига!? Тази седмица ли отпада?

# 185
  • Вестерос
Иска ви се да не е на финал...

# 186
  • Морска приказка
Иска ви се да не е на финал...
Фифо, Гого, Георги и Виктория. Изберете си вие Simple Smile

# 187
Алекса не е на финал Wink
Това ако е истина ще черпя, па макар и виртуално.
А сега кажи дали е истина, защото от 100 места се каза че Алеко е победителя.

# 188
Колкото и да ми се иска, категорично отказвам да повярвам, че Алекса не е на финал и че не е победител.
Има winner's edit, макар и несполучлив като се гледа отзвука в социалните мрежи.
Получава огромни предимства за няма нищо.
Отделно от това и думите на Елица, от които се усети, че си е продала влизането срещу неговата победа.

По другите спойлери се очертава Гого да отпада скоро, така че ще видите, че това инфо не е вярно.

# 189
  • Морска приказка
Колкото и да ми се иска, категорично отказвам да повярвам, че Алекса не е на финал и че не е победител.
Има winner's edit, макар и несполучлив като се гледа отзвука в социалните мрежи.
Отделно от това и думите на Елица, от които се усети, че си е продала влизането срещу неговата победа.

По другите спойлери се очертава Гого да отпада скоро, така че ще видите, че това инфо не е вярно.
Времето ще покаже Simple Smile. Аз знам какво съм видяла със собствените си очи, а не вярвам на социалните манипулации по мрежата. Но винаги трябва да си има човек едно на ум. Надявам се силно моята информация да е вярна.

# 190

Времето ще покаже Simple Smile. Аз знам какво съм видяла със собствените си очи, а не вярвам на социалните манипулации по мрежата. Но винаги трябва да си има човек едно на ум. Надявам се силно моята информация да е вярна.
По-вярно от очите не би трябвало да има Simple Smile

# 191

Чакай ,че ми стана интересно.Сподели какво точно си видяла ,че си сигурна в твоята информация,и моля без фейсбук и инстаграм.Защото до тук доста хора потвърдиха Алекса  някой от тях бих казала с възможност за доста точна информация.

# 192
Гледала си финала ли

# 193
  • Морска приказка
Гледала си финала ли
Финала не позволяваха да се гледа. Помолиха докато свършат снимките да не минаваме от там. Но поне видяхме и се снимахме с реквизитите от една от последните битки. За финалистите не мога да компрометирам от къде знам имената, за да не злепоставя човека от когото имам информацията. Просто видях снимки.

# 194
  • Вестерос
Ок, ама и другите се появиха и то отдавна и казаха също, че знаят кой печели и е Алексата.

Общи условия

Активация на акаунт