Спойлери от реалити предавания - тема 6

• 84 375
  • 752
  •   1
Отговори
# 195
Няма по-голям спойлер от онзи коментар на Елица в деня след приключване на снимките- как мечтите се сбъдвали за двама или нещо подобно. Беше много очевадно.

# 196
Понеже не искам сърбина за победител ще повярвам на това, че Фифо, Гого и Георги са финалистите. И ще стискам палци да е истина.🙏🤞

# 197
  • Морска приказка
Ок, ама и другите се появиха и то отдавна и казаха също, че знаят кой печели и е Алексата.
Не искам да споря. Просто споделям каква информация имам. Всеки е свободен да вярва на каквото реши. И аз се надявам на изненада за мен, но това е което знам.

# 198
Иска ви се да не е на финал...
Фифо, Гого, Георги и Виктория. Изберете си вие Simple Smile

Само дето вместо Гого е Алекса. Иначе всичко друго се навързва Simple Smile

# 199
Гледала си финала ли
Финала не позволяваха да се гледа. Помолиха докато свършат снимките да не минаваме от там. Но поне видяхме и се снимахме с реквизитите от една от последните битки. За финалистите не мога да компрометирам от къде знам имената, за да не злепоставя човека от когото имам информацията. Просто видях снимки.
Дано този който ти е казал да не те е излъгал. Силно се надявам твоят спойлер да е верен и Алекса да е аут.

# 200
Гледала си финала ли
Финала не позволяваха да се гледа. Помолиха докато свършат снимките да не минаваме от там. Но поне видяхме и се снимахме с реквизитите от една от последните битки. За финалистите не мога да компрометирам от къде знам имената, за да не злепоставя човека от когото имам информацията. Просто видях снимки.

В крайна сметка всичко е за предпочитане пред Алексата и Виктория.Щеше да е хубаво да е Филип или Гого,но в крайна сметка  ако е и Жорката няма лошо.Няма да е най -заслужилия по спортни качеста,но поне е свястно и готино момче.

# 201
Иска ви се да не е на финал...
Фифо, Гого, Георги и Виктория. Изберете си вие Simple Smile

Много искам Гого на финал, ама много. И тези 3-мата го заслужават, без Виктория. Просто след един спойлер, че отпада и потвърждение на Алекса в един лайф... Не мога да го повярвам.

# 202
Може ли да е победител жена тази година?

# 203
В последното стори Гого е пуснал въпрос- Ще стигна ли до финал? 95 % са ‘да’ естествено, аз бях от другите 5:))
Но е тъпо да не стига до финал и да пуска такъв въпрос.

# 204
В последното стори Гого е пуснал въпрос- Ще стигна ли до финал? 95 % са ‘да’ естествено, аз бях от другите 5:))
И аз гласувах с Не.... Беше трудно при положение, че съм му голяма фенка и го обожавам.
Другото, което е е странно, че точно тази седмица задава този въпрос... Което говори много... Или пък нищо.
Уффф той беше пуснал подобно стори в Играта с кръста... Колко щял да издържи? И ги би всичките. И пак нищо.
До Мацката, която има инфо... Моля те: Да или не за Гого на финал и друго няма да питам.

# 205
Виктория жена ли е... мутра

# 206

Подготвя аудиторията си за следващата седмица, или по-следващата Joy

П.С. И аз не мога да повярвам, че Гого е на финал след всички спойлери. И тамън вече съм се подготвила, че отпада скоро и бааааам, пак се появява някой с информация, че стига до легендарния финал и айде пак набирам Joy

# 207
Всеки ден чета различни разсъждения за едно и също нещо. Не стига, че толкова хора потвърдиха (включително и аз), че Алекса е победител, все още има хора които спорят по тая тема. Нимоа вече

# 208
Не знам за Вики от какъв пол е но Джаферович със сигурност е жена. Доказала го е след като има деца.

# 209
Може ли да е победител жена тази година?
Само това не....

Общи условия

Активация на акаунт