Спойлери от реалити предавания - тема 6

• 84 401
  • 752
  •   1
Отговори
# 210
  • Буркина Фасо
Не знам за Вики от какъв пол е но Джаферович със сигурност е жена. Доказала го е след като има деца.
браво бре ...
той и Азис има дете. истинска жена е rotfImbo

# 211
Фермата
Знаем ли кога Радо ще бъде изгонен ? Защо си мисля, че ще е в следващите 2 седмици, тъй като едва ли ще издържи 2 седмици на половин дажба храна и сигурно ще наруши забраната и ще го изгонят Joy.

# 212
  • Вестерос
Уж 2 седмици преди финала. Според мен сега ще мрънкоти две седмици без много ядене, после сигурно ще се отпусне в ядене и пиене и ще изхвърчи след това

# 213
ИВ
Ей сега ще дойде Ковид да ни избъзика, че се връзваме на всеки прелетял в темата. 🤪

# 214
Всеки ден чета различни разсъждения за едно и също нещо. Не стига, че толкова хора потвърдиха (включително и аз), че Алекса е победител, все още има хора които спорят по тая тема. Нимоа вече

А твоето инфо откъде е?
След толкова догадки и "информатори"  ще повярвам, че Алекса е победител само когато го видя да държи чека. Дотогава се надявам да спечели достоен участник.

# 215
  • София
Ама аз отдавна писах, че изобщо не ми се връзва Алекса победител с тоя анти-едит. И със сигурност са пуснали умишлена партенка ...
Но с тея спойлери от хиляда места... то вече човек не знае на какво да вярва....

# 216
ИВ
Много ми се иска да вярвам , че Гого , Фифо и Жорето са на финал. Това ще е грандиозен финал. Ама като знам Продукцията и какви бяха последните три финала , дълбоко се съмнявам , че и тримата най- добри са стигнали до финал. За Георги имаше спойлер , че отпадал малко преди финала и съм по склонна да вярвам на това. ( приятелка на брат му беше писала и каза момичето , че за другите нищо незнае, защо да лъже). За Вики без Алекса незнам как ще стигне финал. То не, че много силни жени останаха ,ама...  Само за Фифо и Гого нямаше никакви спойлери още отначалото. Сега се спекулира уж , че Гого ще отпадне скоро . Дано това да не истина.И наистина и двамата с Фифо да са на финал. Тогава със сигурност Продукцията ще удари в тавана рейтинга си.

# 217
Всеки ден чета различни разсъждения за едно и също нещо. Не стига, че толкова хора потвърдиха (включително и аз), че Алекса е победител, все още има хора които спорят по тая тема. Нимоа вече

А твоето инфо откъде е?
След толкова догадки и "информатори"  ще повярвам, че Алекса е победител само когато го видя да държи чека. Дотогава се надявам да спечели достоен участник.

Каза ми го момче от Царево, там се знаело, че е Алекса. Бях разпитала насам-натам и тези, които знаеха също ми казаха, че е той. Факт, че 100% верни спойлери тази година няма, но поне този мисля, че е.

# 218
  • Вестерос
Аз ви бях писала преди седмици, че моите спойлери за Фермата са от човек, който знае, че Алекса е победител. За сега за Фермата само за Ваня не се потвърди, че тази седмица отпада.

Ковид също ви каза за Алекса отдавна.. а неговите са също верни до сега.

# 219
ИВ
Тъй като от три места дойде инфото, че Георги е на финал и завършва втори, се усъмних дали Жорето има брат. 🤣 И му писах, а той почти веднага ми отговори, че има.

# 220
Иска ви се да не е на финал...
Фифо, Гого, Георги и Виктория. Изберете си вие Simple Smile
Сега ще ме караш отново да почна да го гледам!😁

# 221
Силно се надявам победителя да е Филип или Гого един от двамата да е

# 222
Имам чувството, че дори Алекса да победи на финала и да го видите с чека, пак няма да повярвате Joy , но това чувство ми е напълно познато - миналата година за Фермата въобще до самия край не исках да повярвам, че Мартина и Кирил стигат до финал, а тук се пишеше от месеци, и накрая така стана. Все пак се надявам Алекса да не печели, не гледам предаването, но май въобще не го харесвате Sweat Smile .

# 223
Значии, аз бях писал спойлера за брата на Георги и пак повтарям той твърди, че Георги не стига до финал, а отпада малко преди него. Гаранция- Франция 100% верен спойлер. Каза ми и още други неща, но както казах - няма да казвам друго, харесва ми да чета тук и да гледам предположенията Grinning

# 224
Да не му навлечете проблеми като пишете имена

Общи условия

Активация на акаунт