Спойлери от реалити предавания - тема 6

• 84 436
  • 752
  •   1
Отговори
# 225
Май няма победител засега? На лайв ли ще го определят победителя?

# 226
  • На морето!
Ванчето нали напуска Фермата по собствено желание, може да си тръгне сама през седмицата, а противният полицай да си отиде на дуел.

# 227
  • Вестерос
Това беше предположение, тъй като първият ми спойлер беше, че напуска тази седмица. Но после дойде, че е Мажена.

# 228
  • София
Данили, значи все пак не си видяла с очите си кой печели, тъй като не са ви допуснали да гледате, и разчиташ на това, което са ти казали хора от продукцията или местни ли? Това не го считам за релевантен спойлер, сори. За жалост, вече не-знам-си-колко отделни хора потвърждават тук за Алекса.
Аз също, оказа се, имам познат в продукцията, но той отказа категорично да говорим за шоуто 😞

# 229
ИВ
Ако наистина финала е без Алекса, много ще се радвам, макар и да не понасям Виктория.

Наскоро прочетох един коментар, естествено няма как да знам истина ли е, но гласеше - Финалната битка е между Фифо и Гого, и вторият губи с 3 секунди разлика. 😅

# 230
  • София
Понеже тези дни някой тук пусна коментар, че собствениците на Нова са сърби, а това определено ми беше убягнало, се поразрових. И да, Юнайтед Груп е собственост на Драган Шолак, който очевидно т.г. си е напазарувал и Саутхемптън.
Та не че един милиардер лично би се занимавал с това, но ако наистина е в ход пускането на сръбска версия на ИВ в същата медийна група, какво по-логично от това настоящият сезон изначално да е замислен като бъдеща реклама - със сръбски победител и силен участник-половинка на бивш сръбски победител в бг Сървайвър.
Не знам дали е така, но ще почакам да видя дали пак ще ме изтрият. Grinning

Последна редакция: сб, 05 ное 2022, 23:41 от Red

# 231
  • Морска приказка
Данили, значи все пак не си видяла с очите си кой печели, тъй като не са ви допуснали да гледате, и разчиташ на това, което са ти казали хора от продукцията или местни ли? Това не го считам за релевантен спойлер, сори. За жалост, вече не-знам-си-колко отделни хора потвърждават тук за Алекса.
Аз също, оказа се, имам познат в продукцията, но той отказа категорично да говорим за шоуто 😞
Ако правилно сте прочели постовете ми щяхте да разберете, че не знам кой е победителя. Знам само кои са последните четирима. Никъде не твърдя кой е победител. В какъв ред ще отпаднат също не пожелах да знам.  Все пак искам да ми е интересно до края.

# 232
ИВ
Ако наистина финала е без Алекса, много ще се радвам, макар и да не понасям Виктория.

Наскоро прочетох един коментар, естествено няма как да знам истина ли е, но гласеше - Финалната битка е между Фифо и Гого, и вторият губи с 3 секунди разлика. 😅
Значи битката ще е надбягване по плажа, Димо ще засича секундите с хронометър.

# 233
  • Вестерос
Ваня Джаферович не е сърбин.

# 234
  • София
Извинете, но победителят логично е сред последните четирима, които смятате, че знаете, нали така.. Пак да питам - значи не сте видели с очите си финалистите/ финалната битка? Това ме интересува.

# 235
Май беше от Хърватия?

# 236
  • София
Да, наистина не е. За всички тези хора чувам за първи път и без това.
Вероятно съм се подвела по една силно емоционална реакция на Жени към някакви песнопения на А.

# 237
ИВ
Няколко пъти се писа и в другата тема, че е имало преиграване на битки. Даже се коментираше разликите в пейзажа. При някои битки зелена растителност, а при други пожълтели листа това в предни сезони. Възможно ли е, заради това да има такова разминаване на спойлерите за финалистите? Всички спойлери да са верни. Просто да са подготвили няколко варианта, в зависимост какви са настроенията на зрителите.
Това би било някаква искрица надежда Алекса и компания да не са на финал, а Гого, Фифо, Жоро да са стигнали финалната битка.
Спомням си Юлиян от Първи сезон, беше споделил, че финалната битка се е играла няколко пъти, докато продуцентите са доволин от резултата.

# 238
Финална четворка от Гого, Георги, Филип и Виктория ще ме зарадва много. Аз и четиримата ги харесвам. Виктория според мен в реалността извън спорта е различна. Просто тук продуцентитИ са напипали дразнител за зрителите и дават това основно от нея, другото не им трябва. Четох например, че си организирали ревю Супергероите, много се забавлявали, ама ето не са го излъчили, щото не е повод за много коментари и не е скандално.

# 239
Бих се радвала Виктория да е на финал. Нямам против Алекса да е победител, както Филип, Генчо, Гого. Не ми допада мисълта да са Лефтеров или Георги. На Георги му беше изграден образ, който не ми е приятен, а Лефтеров ми е под останалите.
На мен ми е чудно как може в СМ да бъдат обиждани хората така, неприятно ми е и за Джеферович. Попадна ми визитката на Ралица - изглежда ужасно на нея, нещо като собствена интерпретация за красота като Звезделина и Веска. Но на фона на останалите Виктория и Ралица ми допадат най-много.
Ако Георги е наистина такъв, то Фейгин е в голяма грешка, според мен.

Общи условия

Активация на акаунт