Спойлери от реалити предавания - тема 6

• 84 452
  • 752
  •   1
Отговори
# 240
ИВ
От ФБ прочетено
На финала Алекса,Филип ,Георги.

Някой писал ,че Гената печели ,ама не вярвам, нали тук се писа че отпадал на пъзел от Жени.

# 241
Тази година жена печели формата, жената в Тик Ток, която разкри победителя миналата година, още на 16-ти август качи клип в тик ток и каза, че Жена печели предаването.. Преди дори да бяха почнали игрите, не знам от къде ви хрумват Алекса, Филип Георги и т.н., че са спечелили Simple Smile

# 242
Зори печели .Вместо 100 хилки наградата е мозъчна трансплантация в Турция 😎

# 243
Айде да идва този финал та са видим. Всеки ден нов победител. Даже чух че ще върнат Цецо и ще го направят победител за да го компенсират за стреса на който бе изложен заради ръста си. Stuck Out Tongue Winking Eye
Най вероятно верен е първият спойлер за Алекса, колкото и да ме е яд.

# 244
Абе ,и аз бях казала още в началото на сезона, че Джаферович ще спечели играта.
Водещите всеки път се възхищават, какви силни са жените особено Жени.

# 245
Тази година жена печели формата, жената в Тик Ток, която разкри победителя миналата година, още на 16-ти август качи клип в тик ток и каза, че Жена печели предаването.. Преди дори да бяха почнали игрите, не знам от къде ви хрумват Алекса, Филип Георги и т.н., че са спечелили Simple Smile
От продукцията ли сте Joy

Имам чувстото, че ги е яд, че победителят беше разкрит и пускат всякакви неща в момента от различни акаунти Joy

# 246
Айде ще си говорим пак началото на Декември.. Като толкова ви се струва странно.. Simple Smile

# 247
  • Морска приказка
В Царево също се говори за жена победител, надявам се да не е истина.

# 248
Гого не е на финал отпада тази седмица . Има много профили които работят за Игрите и нарочно пускат различни спойлери (грешни)

# 249
Тая жена, ако за Джаки става дума, е абсолютна позьорка, която се държи все едно има вътрешно инфо за всичко, а чете какво пишат жълтите медии. Тогава пишеха за Джаферович, затова така е казала.
По повод това, че в Царево говорели за жена победител - Алекса звучи като женско име, ако си спомняте Тикток акаунта, който преди началото на сезона пускаше "спойлери" (водещ Рачков Simple Smile ), беше писал, че Алекса е някакво русо момиче, което би трябвало да е била Илина или Ралица, с жълт екип беше.
Аз съм склонна да повярвам на друг победител, различен от Алекса, ако продукцията е решила с цел damage control да го промени и да са презаснемали битки. Но не мисля, че са го направили.

# 250
Гого не е на финал отпада тази седмица . Има много профили които работят за Игрите и нарочно пускат различни спойлери (грешни)
От кого ?

# 251
  • София
В Царево също се говори за жена победител, надявам се да не е истина.
Само не Женя. Scream

# 252
Както чета тук, че се спряга Виктория за финал, може ли да имаме голямата изненада? Това ще е .....

# 253
  • София
Оригиналният колумбийски формат на същия принцип ли първо се снима, монтира и излъчва след това (предвид известни разлики в климата)?
Защото в настоящия бг вариант не виждам как не би изтекла информация. То не е възможно.
И да, звучи логично в онлайн пространството да са се разшетали "помощници" на продукцията, всяващи лека дезинформация.
Иначе мисля, че е твърде наивно да се смята, че биха сменили победителя поради някакви публични анти-настроения. Каквото и да стане сега, следващия път зрителите ще си гледат предаването и още как. Хората забравят твърде бързо.

# 254

Като работят за игрите нека им разкажат за всенародната любов към продуцентите. То бива глупости ама тук понякога е като находище.

Общи условия

Активация на акаунт