Спойлери от реалити предавания - тема 6

• 84 458
  • 752
  •   1
Отговори
# 255
  • Буркина Фасо
Гого не е на финал отпада тази седмица . Има много профили които работят за Игрите и нарочно пускат различни спойлери (грешни)

Като работят за игрите нека им разкажат за всенародната любов към продуцентите. То бива глупости ама тук понякога е като находище.
ама профилите са на продуцентите. те четат и пишат тук. Smiley

# 256
Ако Гого отпадне тази седмица, очаквам темата на ИВ да избухне.

# 257
Бих се радвала Виктория да е на финал. Нямам против Алекса да е победител, както Филип, Генчо, Гого. Не ми допада мисълта да са Лефтеров или Георги. На Георги му беше изграден образ, който не ми е приятен, а Лефтеров ми е под останалите.
На мен ми е чудно как може в СМ да бъдат обиждани хората така, неприятно ми е и за Джеферович. Попадна ми визитката на Ралица - изглежда ужасно на нея, нещо като собствена интерпретация за красота като Звезделина и Веска. Но на фона на останалите Виктория и Ралица ми допадат най-много.
Ако Георги е наистина такъв, то Фейгин е в голяма грешка, според мен.
Който и да е от мъжете само да не е Алекса.

# 258
Ние знаем, че Гого отпада, все пак е питал феновете в профила си дали ще стигне до финал.
Въпреки, че онази потребителка твърди друго, аз не вярвам в това.

# 259
Който и да е от жените, само да не е Джаферович...

# 260
Има и нещо друго, че през предните сезони играчите винаги са се въртяли около победителя. В смисъл все пускат сторита с него, по събирания и общи снимки се бутат до него. Никой не се бута в Алекса. Grinning Всички се въртят около Гого и Фифо. В началото като се събираха постоянно в бара на Жени си мислех, че е възможно и тя да е победител.

На спойлери много не вярвам, единствено взимам предвид тези от сряда. Тази година нарочно има много грешни.

Косата на Гого от епизода в петък ми се вижда по-къса отколкото е на тази снимка. Възможно е и да стига в обединеното племе. Като цяло се чудя за какво да се хвана и аз вече .... На Фифо пък изглежда същата. Както казва Дяволо - УФ
Скрит текст:

Dina64,
Скрит текст:
В основната тема имаше неща, които ме смутиха. Затова и дори не я отварям. Миналата година се забавлявах и ми беше приятно там.
Забелязах, че липсваш, винаги се включваше с хубави мнения, съжалявам, че не ти е приятна вече. Hug

# 261
Днес в пресата статия-Гого победител и хоп снимката на Георги!
Ехе,голям майтап,чалнаха се тези преписвачи!

# 262
Скоро само липсва да съобщят, че Цецо ще го върнат, както содели съфорумка шегичка, или Гайтанов ще излезе от някой остров, обиталище или хотел и ще вземе чека Grinning Мани е в България в момента, но вече не знам спойлер ли е или не. Някой инфо за тази седмица преди нашето място да има?

Последна редакция: пн, 07 ное 2022, 15:27 от karmilla

# 263
ИВ
Информация за тази седмица? Капитаните дали ще имат кражба, време е вече май? Дали ще отпаднат Гого и Мани тази седмица, или е възможно вече Мира и Мирела да са на пангара?
Нямам търпение за нова информация ☺

# 264
Спойлерът за МВР то май ще се сбъдне тази седмица

# 265
фермата

Нали Ваня щяха да я гонят, или сама да напусне? Какво става?

# 266
ИВ
В един сайт, мисля "За жената", бяха публикувани портрети на 4 от участниците. Според мен това беше финалната четворка - Гого, Филип, Джафа и Генчо.

# 267
  • където ми е най-добре
фермата

Нали Ваня щяха да я гонят, или сама да напусне? Какво става?
И аз я чакам да се сети! Има още 3 дни да напусне Smile

# 268
Между другото и на мен ми прави впечатление, че Гого се върти около всички. Факт, че по характер изглежда много готин човек и приятна компания, ама наистина е честа компания при различни групички. Абсолютно заблуждение е това моето, и съм приела че ще си отпадне, ама сега ме накара да се замисля.
Може пък хората да не се въртят с Алекса понеже не стои толкова в България, знам ли?!

Скрит текст:
Има и нещо друго, че през предните сезони играчите винаги са се въртяли около победителя. В смисъл все пускат сторита с него, по събирания и общи снимки се бутат до него. Никой не се бута в Алекса. Grinning Всички се въртят около Гого и Фифо. В началото като се събираха постоянно в бара на Жени си мислех, че е възможно и тя да е победител.

На спойлери много не вярвам, единствено взимам предвид тези от сряда. Тази година нарочно има много грешни.

Косата на Гого от епизода в петък ми се вижда по-къса отколкото е на тази снимка. Възможно е и да стига в обединеното племе. Като цяло се чудя за какво да се хвана и аз вече .... На Фифо пък изглежда същата. Както казва Дяволо - УФ
Скрит текст:

Dina64,
Скрит текст:
В основната тема имаше неща, които ме смутиха. Затова и дори не я отварям. Миналата година се забавлявах и ми беше приятно там.
Забелязах, че липсваш, винаги се включваше с хубави мнения, съжалявам, че не ти е приятна вече. Hug

# 269
Фермата
За Ваня е мистерия - имахме спойлер, че отпада миналата седмица, после се появи, че е Мажена. Други профили тук преди 2-3 седмици също потвърдиха, че Ваня отпада скоро, та наистина не знаем кога отпада. Имаме и спойлер, че МвРтО отпада от Моркова малко след обединението, така че тази седмица не знаем кой ще е на дуел, тъй като и Ваня и Генчо отпадат скоро (сигурно единият тази седмица, другият другата).

Общи условия

Активация на акаунт