Спойлери от реалити предавания - тема 6

• 84 528
  • 752
  •   1
Отговори
# 300
Значи, бРъжи някой по-кадърен от мен да помогне на zaedno да качи снимката, Grinning че ще се изям от любопитство!

# 301
Снимките на ИВ приключват някъде около 15ти август. Малко под седмица преди това семействата на финалистите записват поздравителни клипчета, които може и да се излъчат, кой знае.
На 14.08 е преигравана "утрешната" битка?
Това нещо не се връзва. Освен ако продукцията не борави със странни похвати и след финала е презаснела едно-друго, че суровият материал с нещо не е бил ОК.
Да, това ни е странно още от 16-17 август, когато потребителката го сподели. Но не пречи да са презаснемани кадри, телевизия е, всичко се случва.
Ако е бил Алекса, а не Георги, значи теорията, че Георги е на финал и затова са снимали чак на 14-ти, отпада. И си стига "далеч", без да е на финал, както ни се спусна първоначално като инфо. Май първите спойлери са най-верни, а ние се оплитаме тук в надежди и догадки да е нещо различно.

# 302
ф

Евгени е първи дуелист
Ако наистина последва съвета на Нина и избере Влад, това ще е най-епичната загуба за сезона, чак нямам търпение.

# 303
  • Euskal Herria
Значи, бРъжи някой по-кадърен от мен да помогне на zaedno да качи снимката, Grinning че ще се изям от любопитство!
Най-лесното - праща си го в месинджър (на себе си), после отваря снимката и копира линка тук. Ако публикацията е ограничена, с десен бутон - отваря се в нов прозорец снимката и след това се качва тук.

# 304
Фермата
Дам, аз сега гледам ипизода от днес, на няколко пъти Ваня плака и се оплакваше, че не е нормално това, да бърка 100 часа тенджери, да спи с мухите и тн.
Подготвят ни.

# 305
  • София
Хора, нали знаете как се работи със скрийншотове, било то през телефон или компютър? Те винаги са малки като размер и могат да се качат навсякъде.

# 306
ИВ
Мисля, че вече на всички трябва да ни е пределно ясно кой си тръгва утре 😂 Наистина имам чувството, че и продуцентите да пишат тук, че Алекса печели, пак няма да повярвате. Пък и със сигурност не биха го “злепоставили” да отпадне от жена, особено пък Мирела.

# 307
ИВ
Мисля, че вече на всички трябва да ни е пределно ясно кой си тръгва утре 😂 Наистина имам чувството, че и продуцентите да пишат тук, че Алекса печели, пак няма да повярвате. Пък и със сигурност не биха го “злепоставили” да отпадне от жена, особено пък Мирела.
Той със сигурност ще е победителя с най-отрицателен рейтинг досега..

# 308
.

Последна редакция: вт, 08 ное 2022, 00:37 от zaedno

# 309
ИВ
Дреме му на него😆Нали си е взел чека с 100 хиляди ,па нека го хейтят.Така като гледам и сега не му пука особено,та едва ли ще се трогне и на финала 😄Сръбска му работа😁

# 310
  • Брюксел / София
На размазаната снимка според мен е Алекса: по-нисък е от Жорката и по-трътлест: “къси кракА, голЕмо дупе” Wink

# 311
.

Последна редакция: вт, 08 ное 2022, 00:38 от zaedno

# 312
ИВ
Дреме му на него😆Нали си е взел чека с 100 хиляди ,па нека го хейтят.Така като гледам и сега не му пука особено,та едва ли ще се трогне и на финала 😄Сръбска му работа😁
Аз чакам да се потвърди на 100%, че той е спечелил и спирам да гледам Joy Joy

# 313
За мен си е баш Георги това, но пък изглежда е същата игра. Няма обаче смисъл да са презаснемали играта с различен капитан, така че предпочитам да се доверя на логиката си, а не на очите си.

# 314
Ф
Ванчето е много зле тя, но може и да си тръгне без да изиграе дуел даже. Така няма да си развали "имиджа" тази която е била 4 пъти на арената 😆😆. Това беше грешка да влиза пак , на нейно място трябваше друг да е.

Значи очаквам Камелия да има 2 или 3 дуела спечелени при положение че тя, Вал и Веселка са на финала.

Щом Радо отпада служебно , а Генчо от Моркова, Калин би трябвало да отпадне от Яни или Чадвар. Финци той сигурно отпада или от Калин или Иван. Моркова който и да го дръпне ще отпадне.

Така си мисля че ще стане за финала.

Общи условия

Активация на акаунт