Спойлери от реалити предавания - тема 6

• 84 511
  • 752
  •   1
Отговори
# 360
ИВ
Говори се, че имало и жена във финалната тройка, дали е вярно не знам..

# 361
Хахаха
Пак гаф на Нова … току що обявиха, че утре ще им гостува поредната отпаднала от ИВ … Мирела някоя си Simple Smile
Ахаха не стига,че сезона е здраво пр***ан,ми и от Нова допринасят за тоталното дъно.

# 362
ИВ

Най-вероятно Гого или Мани ще е на ако не са те ще е някой друг жълт сигурно.
"Най-вероятно Гого или Мани ще е на ако" ...
може и на гърне да са Smiley
нищо лично

Хаха тази грешка не я бях видял мерси, че ми каза избързах да го напиша и не го видях. Joy

# 363
Времето ще покаже Simple Smile. Аз знам какво съм видяла със собствените си очи, а не вярвам на социалните манипулации по мрежата. Но винаги трябва да си има човек едно на ум. Надявам се силно моята информация да е вярна.

Вземи си очила... Аз някак си повече вярвам на моите очи, и ръце, и уши от на твоите ...

# 364
От сравнително скоро следя темата за Спойлерите, обаче с тази преиграна битка нещо не разбирам. Доказано ли е, че се е играла след датата на финала? В другите сезони имало ли е подобно нещо? При положение, че има много фенове, които ходят лятото и все има някой, който е видял нещо от арената може ли продукцията да си позволи такъв гаф? Отделно ако е трябвало еди кой си да отпадне нареждаш битката така, че това да стане. Далеч по лесно е дори предварително да се подскаже на Алекса каква е битката или да му се даде пъзел, който е редил....Ако Мирела ''първия'' път е победила как може да я накарат да се откаже от това! Логика не намирам....

Последна редакция: вт, 08 ное 2022, 18:31 от hrisi04

# 365
Мдам, сега като се замисля, днес като изхвърчи Мирела, може Женя много да се уплаши, че ще изпусне мъжете ..  и да стреля към Гого.
Мани може да се окаже, че й трябва изведнъж. Ама да видим, ще видим.

Просто си представям как някой от продукцията казва на Жени - "избраха те за капитан, ама утре се прави, че ти е много зле, някой трябва да те замести, че ще има елиминация на капитан!"
Само не знам как Жени е пуснала точно Мирела.

# 366
От сравнително скоро следя темата за Спойлерите, обаче с тази преиграна битка нещо не разбирам. Доказано ли е, че се е играла след датата на финала? В другите сезони имало ли е подобно нещо? При положение, че има много фенове, които ходят лятото и все има някой, който е видял нещо от арената може ли продукцията да си позволи такъв гаф? Отделно ако е трябвало еди кой си да отпадне нареждаш битката така, че това да стане. Далеч по лесно е дори предварително да се подскаже на Алекса каква е битката или да му се даде пъзел, който е редил....Ако Мирела първия път е била как може да я накарат да се откаже от това! Логика не намирам....
Не знам за преигравана, но със сигурност е презаснемана. Всичко се случва, може да са изчезнали кадри, може да са били недобре осветени, да се е изгубил звук, да не са се хванали ключови моменти... все пак е риалити предаване, не олимпиада, така че им е позволено.
Иначе за доказателства - има. Първо, че потребителката го сподели още няколко дни след като го забеляза, второ, че уловиха несъответствия в прическата и брадата на Алекса във вчерашния епизод и промото за днешния.

За днешния епизод си имаме налични всички доказателства:
1. Гаф на НОВА
2. Пейката
3. Сведения на очевидци (в случая знаем, че Алекса не отпада)
4. Промото и накъде гледа Димо

Но пък чакаме с нетърпение утрешната Пейка.

# 367
Хаха както знаете, аз гледам Фермата и само чета какво пишете тук за ИВ, тъй като ми е интересно, но и поради друга причина - баба ми е много запалена по предаването, та гледам да й поднеса някой спойлер от тук, каквото прочета. Преди малко се чух с нея и направо 5 минути ми се оплакваше от Джаферович, как не можела да я гледа, "тази е отврат", "моля те кажи ми кога ще се маха това изчадие" и тн. Joy. Направо се залях от смях като знам и тук колко не я харесвате. По-интересно е обаче като и казах, че Алекса печели - май повече няма да гледа предаването Joy. И тя като вас е голяма фенка на Гого и се надява той да спечели. Това е една от причините да чета тук и спойлери за ИВ и да й казвам какво ще става, тъй като и тя обича да знае напред. Аз обаче може да се опитам да науча нещо за предаването, тъй като получих верни спойлери за миналия сезон на Хелс Китчън от човек, близък до НОВА, затова ако науча нещо, ще ви споделя. (най-вече за Гого Grinning).

# 368
Кажи честно.... наистина ли са казали по Нова,кой ще им гостува..тцтцт...на кафе ли това?
От сравнително скоро следя темата за Спойлерите, обаче с тази преиграна битка нещо не разбирам. Доказано ли е, че се е играла след датата на финала? В другите сезони имало ли е подобно нещо? При положение, че има много фенове, които ходят лятото и все има някой, който е видял нещо от арената може ли продукцията да си позволи такъв гаф? Отделно ако е трябвало еди кой си да отпадне нареждаш битката така, че това да стане. Далеч по лесно е дори предварително да се подскаже на Алекса каква е битката или да му се даде пъзел, който е редил....Ако Мирела първия път е била как може да я накарат да се откаже от това! Логика не намирам....
[/quote]
Не знам за преигравана, но със сигурност е презаснемана. Всичко се случва, може да са изчезнали кадри, може да са били недобре осветени, да се е изгубил звук, да не са се хванали ключови моменти... все пак е риалити предаване, не олимпиада, така че им е позволено.
Иначе за доказателства - има. Първо, че потребителката го сподели още няколко дни след като го забеляза, второ, че уловиха несъответствия в прическата и брадата на Алекса във вчерашния епизод и промото за днешния.

1. Гаф на НОВА
2. Пейката

[/quote]

# 369
  • Буркина Фасо
ей така се прави Smiley

1. Гаф на НОВА
2. Пейката

Кажи честно.... наистина ли са казали по Нова,кой ще им гостува..тцтцт...на кафе ли това?

# 370
И да е на финал Алекса просто се надявам да не е спечелил той. Със сигурност от жените е по-достоен, но от мъжете ми е на последно място.

# 371
От нова не са се изпуснали за Мирела. Сега го върнах и казаха, че ще гостува последния отпаднал от игрите и като следващ гост, Милена Маркова- Маца.

# 372
От нова не са се изпуснали за Мирела. Сега го върнах и казаха, че ще гостува последния отпаднал от игрите и като следващ гост, Милена Маркова- Маца.
Айде, нови зрънца надеждичка...

# 373
Надали ама поне не са виновни тоя път 😁

Айде, нови зрънца надеждичка...

# 374
ИВ
На мене пък ми е чудно тук къде са:
Да, и аз на това се замислих, че може да е снимка на обединеното племе. Вижте, че са 8 човека. Дори и да са повече от 8, те може да са навън, заедно с Джаферович.
Но пък това може изобщо да не е Евгения. Образът е доста лош. А момчето в дъното може да е от екипа. Ако пък наистина бил гадже на Зори - може да са се гаджосали след предаването....
Телефон да са им дали колкото да се фотнат послучай обединението.... и после да са им го взели. Пък самата снимка да са я препратили след приключване на предаването.
Виж ключа вече е странен. Но пък може да е от всичко - от някоя стая, от сервизно помещение...  Те са се навряли буквално в нещо като килер или предверие.... Към което са влезли с въпросния ключ

Абе нагаждам си нещата по снимката, а кой знае от къде е.
Тука трее фърля малко боб, да си врътна едно турско кафе, да погадаем малко като хората, че май хич не ми се отдава по снимка Joy
Възможно ли е това да са финалистите или се размечтах много Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт