Спойлери от реалити предавания - тема 6

• 84 509
  • 752
  •   1
Отговори
# 345
  • European Union
Но според мен този "спойлер" трябва да го има и в главната тема. Защото преди всичко, това не е спойлер. А и трябва всички да знаят, че около финала е имало преигравания на битки.... При това не се знае дали е само тази.
Това е писано в главната тема, още през август. Тогава скочиха, че това е зверски спойлер и вече всички знаят кои племена остават накрая.

# 346
Нова ТВ харесва това! Май верно ни четат тук, чее така рЕзко директно ги вкарват в студиото... Не знам си кой си път - Алекса е победител, ама вече всякакви съчинения имаме тук. Сега вече е кой кога отпада и кои са на финал.

Последна редакция: вт, 08 ное 2022, 12:02 от karmilla

# 347
Просто не ми побира ума как Алекса ще е на финал и на всичкото отгоре да спечели... Много нагласена история.

# 348
То реално мъже почти не останаха, в тази ситуация е нормално да стигне до финал Алексата. Особено ,че в другото племе е Джаф и тя ще изгони поне още един мъж до финалните битки. Само се моля да не е Гого. Давам и Лефтерчето без и грам да ме жегне. 😁 Като знам ,че и червени ще номинират мъжете си, следващите две седмици ще гледаме мъжки елиминации. И хоп за финалните битки ще има няма 3- 4 мъже. Само стискам палци , ако има изцяло женски двубой, Вики да отстрани Джаф, то никой друг като гледам няма да може. Само ми е интересно каква игра ще е , че Алекса да спечели. Сигурно някоя кърти, носи и блъскай. 😁

# 349
  • София
Ама кой да е финал, ако не Алекса? Той си изигра картите чудесно и хитро. Елиминира Гайтанов още в началото, Чакалов си замина, Лефтеров е пътник, Гого отпада, Валери отпадна, Фифо стига до финал, но отпада. То не останаха. Нито Георги ми допада, нито Алекса. За Генчо съм, макар и да не съм му фен, ама едва ли.

# 350
Макак няма да е победител, накрая ще играе срещу свитата си девойки, та те ще се кланят и гъзят Rage

# 351
  • София
Ама кой да е финал, ако не Алекса? Той си изигра картите чудесно и хитро. Елиминира Гайтанов още в началото, Чакалов си замина, Лефтеров е пътник, Гого отпада, Валери отпадна, Фифо стига до финал, но отпада. То не останаха. Нито Георги ми допада, нито Алекса. За Генчо съм, макар и да не съм му фен, ама едва ли.

Нищо не е изиграл Алекса, ако Елица не му беше оставила кокошките дето му се кланят, Алекса да си беше отишъл вече. Другия момент е с подпирането от продукцията и разни брадвички и му дадоха  двойна  суми грошове  за да прати Веска при червените.

Предполагам тази седмица ще има мъжки елиминации, следващата не е ясно, но когато започнат да играят грошовете, нашето момче ще си има не само грошове, а и разни жокери с които да отърве кожата и да отиде на финал със свитата си.

# 352
Нищо изненадващо, минала си е Мирелка по реда днес:))
Да видим утре все пак кой ще се появи. Може да опитват само да баламосват служителите на Нова, за да се всява някаква интрига:)

# 353
Нищо изненадващо, минала си е Мирелка по реда днес:))
Да видим утре все пак кой ще се появи. Може да опитват само да баламосват служителите на Нова, за да се всява някаква интрига:)
Видяна ли е ?

# 354
Видяна е , чута е Simple Smile

# 355
# 356
Аз залагам на Гого.

Последна редакция: вт, 08 ное 2022, 16:52 от Bilyana14.

# 357
ИВ

Най-вероятно Гого или Мани ще е, ако не са те ще е някой друг жълт сигурно.

Последна редакция: вт, 08 ное 2022, 16:44 от Иван Иванов 726290

# 358
  • Буркина Фасо
ИВ

Най-вероятно Гого или Мани ще е на ако не са те ще е някой друг жълт сигурно.
"Най-вероятно Гого или Мани ще е на ако" ...
може и на гърне да са Smiley
нищо лично

# 359
Хахаха
Пак гаф на Нова … току що обявиха, че утре при Гала ще им гостува поредната отпаднала от ИВ … Мирела някоя си Simple Smile

Последна редакция: вт, 08 ное 2022, 18:57 от rady_plovdiv

Общи условия

Активация на акаунт