Спойлери от реалити предавания - тема 6

• 84 515
  • 752
  •   1
Отговори
# 330
Това е Алекса

# 331
Единственият смисъл, затова, че играта беше ден преди финала, е Мирела също да е била зле и да са я снимали, когато се е оправила. Което потвърждава идеята ми, че се знае кой кога отпада и се следва сценария, нищо не зависи от битките.

# 332
Zaedno, и аз това си помислих, някой да е бил също болен и да се е наложило да прекратят битката... Но не можеха ли следващия ден, ако я прекратят няма да знаят кой печели... Ако е така, 100% е решено предварително кой отпада...

И една луда причина, малко спам, на предната загуба Мирела нали много блъскала и не знам какво още правила след като загуби, а Елица рева, превъртях го, не ми се гледаше... Този път е било по-страшно, 😂😂 хаха 🤣 и не ставало за излъчване....

# 333
  • София
Алекса е.
Ето и доказателството за преиграната в по-късен момент битка.

Алекса от синхрон към играта от снощи.

Алекса уж ден по-късно от промото за днешната битка с Мирела, но с видимо по-дълга коса и брада.

# 334
  • София
Ми много е гадно да ти кажат, утре отиваш на битка която трябва да загубиш и да си тръгнеш.
Щом са я преиграли, значи нещо не е било както продукцията е искала.

# 335
Сигурно първата е била с Джаф и за да не отпадне  многообичаната е трябвало друга жертва. Мирелчето се е предложила без възражения, за да може после кака Джаф да и помогне с инфлуенстърството. 😁

# 336
А защо я преиграват толкова късно?! Вече на финала, викат пак Мирелка и презаписват тази стара битка. Много не виждам смисъл... Сигурно ли е, че е същата битка?

# 337
.

Последна редакция: вт, 08 ное 2022, 14:24 от zaedno

# 338
Да, на нея прилича. Пише Капитанска, има червено и жълто знаме, гуми за катерене... Много интересно и необяснимо.

# 339
  • София
Неприятно гадно ми напомня преиграваната битка от първи сезон.... И като се сетя там кой беше победителя......
Явно само с преигравания на битки се става "победител" в този сезон.
Иди после вярвай, че нямало нищо нагласено.
Ето и в петък, в Надкаста, отдалеч си личеше как Туджаров чете форума, все едно четеше мнения. Но за плочката с папагала на Фифо нищо не каза. Защо ли точно това е "пропуснал" да прочете?
И се заели и двамата да защитават продукцията и да ни убеждават как нямало нищо нагласено.

Но според мен този "спойлер" трябва да го има и в главната тема. Защото преди всичко, това не е спойлер. А и трябва всички да знаят, че около финала е имало преигравания на битки.... При това не се знае дали е само тази.

# 340
Да не би пък Мирелка случайно да е победила Алеко и от формата да са й платили за да се съгласи да преиграят битката за да "отпадне"? Не виждам друга логика иначе...

# 341
Това на снимката си е чист Алехандро😄Колкото до преиграването на игри,нормално.Нали Алекса трябва да е шампион ,а той горкия явно пада ли пада и не помага на продукцията и те затова само игри преиграват😂

# 342
Все повече си мисля, че Алехандро не е победителя. Ще прозвуча като Дяволo, ама твърде ни го набиват на очи. И вчера евала си пое отговорността, но все пак твъъърде много го експлоатират образа му вече. Ще изскочи иззад храста някой неочакван, допреди две седмици бих искала Лефтеров, ама много почна да мрънка и той. И Жоро вече не става, като го дамгосаха и да ви кажа, съвсем се объркАх кой може да е богопомазания- то неопетнени не останаха. Накрая ще викам за Ралица, обаче обикновено за който съм пада скорострелно, та оглеждайте са за нея и Мирела по диваните Grinning

# 343
Идвам с лоша новина. Спойлери от пейката вече няма да има Sad от днес щели да идват вече всички в студиото, май не по ред на отпадане.
Така че Ковид е на ход, ако има инфо и желание:)
От друга страна, тъкмо ще има все пак и някакъв съспенс до края. Поне относно реда на отпадане, защото баш финала си го знаем вече Simple Smile

# 344
  • Вестерос
Поредното доказателство как е подредено всичко и нагласено. Затова и спрях да го гледам..

Общи условия

Активация на акаунт