Спойлери от реалити предавания - тема 6

• 84 459
  • 752
  •   1
Отговори
# 450
Ееее, тук не съм съгласна! Говори се за Поли и Тими, че е имало "сексове-мексове", но ве са ни го излъчили. Тук задълбахме с падането му и причините. Може да е паднал, но не мисля че е зарад майчето, че иска да скрие мъж на 20 и кусур, че има полов живот.

Последна редакция: ср, 09 ное 2022, 20:16 от karmilla

# 451
  • Sofia
Силно се съмнявам,че Мария се меси във връзките и решенията на сина си.

# 452
  • София
Според мен не е искал да го разнасят по тв, и като се знае как се гаври продукцията  с участниците, не е искал да си го причини и затова е предпочел да напусне.

# 453
Според мен, ако имаше такива договорки нямаше да го има синхрона с Лефтеров как му се случват неща до главатаи щяха да са по-деликатни.

# 454
ИВ
Днешната битка също е преигравана, а снимката от сторито на Генчо, където са всички е от същия ден. Понеже имаше хора, които се чудеха 🤷🏽‍♀️

Последна редакция: ср, 09 ное 2022, 21:36 от A. Marie

# 455
  • София
ИВ
Почвам да си мисля, че наистина ги спускат от покрива 😀. Никой не засича от сумата и време. Единствено разбрах, че вече почват да ги викат в Нова не по реда на отпадането им, а както дойде. Което ми е странно, защото миналата година не беше така.

# 456
  • На морето!
И аз, освен това всички тези локуми, освен некрасиви, нямат и нищо общо с темата.

# 457
ИВ
Онзи ден усещах, че ще отпадне Мирела тази седмица. Другата, за която си мисля, че и е време е Мирослава. Не е спойлер, а логично, но нея едва ли ще я номинират, защото Алекса ще я запази.
Някой нещо да е чул за Лефтеров от кого отпада? Дали няма да го номинира Женя, за да отмъщава за Мирела?

# 458
Все се надявах, че тези презаснемания ще ни изяснят кой е на финал и кой не, но уви.
Някой, който наблюдава повече, забеляза ли нещо интересно? Освен новата прическа на Генчо и раната на коляното на Мани, които уви, не ми дават много информация.

# 459
И аз, освен това всички тези локуми, освен некрасиви, нямат и нищо общо с темата.
Подкрепям! Подобна глупост,изсмукана от пръстите е харесана от 25+ човека.

# 460
Мисля, че следващите са Лефтеров, Мани, Жорката и Гого. Някъде в този ред. Което ми говори, че все пак Гого стига до финалната седмица.

# 461
Победителят Алекса изглежда напълнял, в което не намирам много логика предвид, че уж е стигнал на финал.... хммм, лъч надежда?

# 462
Все се надявах, че тези презаснемания ще ни изяснят кой е на финал и кой не, но уви.
Някой, който наблюдава повече, забеляза ли нещо интересно? Освен новата прическа на Генчо и раната на коляното на Мани, които уви, не ми дават много информация.

Видях коментара ти в другата тема и аз си мисля, че финала е игран на 13.08. Битката от тази вечер е презаснета на 14.08 с капитанската. И на 16.08 Елица е качила снимка в инста от празника на Варна, който е на 15.08 и е написала как бързо се сбъдват споделените мечти и да мечтаем Joy

# 463
И аз моля някой по наблюдателен да каже кой според него е отпаднал и е имал време да си почива до преиграването.

# 464
Вики, Жоро и Гого си ми изглеждат същите, т.е. не ми се вижда да са качили килограми.

редактирам се за да добавя евентуално и Ралица

Генчо, Мира, Алекса, Мани и Жени са по-охранени.

Жоро и Гого обаче са доста лъскави в муцуните, все едно са се барнали.

Общи условия

Активация на акаунт