Спойлери от реалити предавания - тема 6

• 84 384
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
Фермата

А Камелия от кого пада?
Камелия ще падне от самата себе си чрез ниския вот на публиката. 😈

# 616
  • Вестерос
За Генчо и Моркова имаше спойлер. Не ми е даден на мен, някой друг го написа, че ще отпадне Евгени от Моркова.

# 617
Фермата

Може ли да има грешка със спойлерите?
След като Ванчето още не си е тръгнала да е грешка и за Генчо? Много започнах да го харесвам... Наистина не ми се ще да излезе от тоя сопол

е чак па сопол /ма не така с лошото/и  ми е много грубо....аз стискам палци за ВЛАД и вярвам в него-дано победи катаджията...

# 618
Значи Генчо ще е капитан следващата седмица. Как им се е откъснало  от сърцата да го оставят да е той. Май вярно ще отпада от Джафа.

# 619
Значи Генчо ще е капитан следващата седмица. Как им се е откъснало  от сърцата да го оставят да е той. Май вярно ще отпада от Джафа.
Нали трябва да я заредят с грошове 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Толкова очевидно я бутат напред

# 620
ИВ
Другата седмица по всичко изглежда, че резиденцията пак е за жълтите.
И май спойлера, че Генчо пада от Джаферович ще излезне верен.... Тамън решиха Фифо и Гого да я махат, а тя нашата ще забогатее..

# 621
Е, нали Генчо бил последният Непобедим и затова знамето е в него? Откъде дойде това инфо изобщо..

# 622
ИВ
Ако наистина Генчо отпада от Женя, то финалистите ни са Алекса, Вики, Фифо и Гошко. 😌

# 623
Аз пък всеки път "чета" наопаки промотата - ако ми покажат, че падат червените, значи са жълтите и обратното. 9 от 10 пъти съм била права, ама винаги го има тоя един път дето ме изненадва с развоя и е точно това дето са показали.

# 624
  • София
Тея спойлери вече започнаха да ме изнервят. Поне с Гого се оказа неверен!
Сега пък започнах да се чудя на този с Генчо и Жени и пъзела дали е верен...
Почти съм сигурна, че Евгения ще отпадне другата седмица.... И аз като Бенгън си мисля постоянно за оня синхрон.
Друг е въпроса дали ще е на капитанската или на елиминационна...

# 625
Тук идва и това, всички говорят как генчо ще отпадне от джафа, обаче стане ли така значи спойла че гого пада от гената отпада ии моят и на много други хори лъч надежда че гого е финалист оставя

# 626
Спойлера, че Женя бие Генчо на пъзел, да не е от битката за територия.

# 627
Открийте грешният.. Rolling EyesJoy Ако изобщо има отпадане на пореден капитан, де.
Джаферович побеждава Генчо и той отпада.
Генчо побеждава Гого.
Джаферович отпада от враг.

Толкова "спойлери", толкова нещо този сезон..

# 628
Здравейте, тъй като следя темата из късо. Малко да ви припомня
ИВ
1. За Гената - някой просто сподели, че е последния от червените, защото на някаква си снимка там той държал знамето/да може и това да значи, но не е задължително/
2. За Георги - НЕ стига до финал, а отпада малко преди него, т.е. аз го разбирам полуфинал. Така ми беше поднесена информацията./информацията е от брат му/
3. За Кюфтерович - се писаха 3 неща, отпада от Филип/Виктория или Ралица. Един от тримата е вярното, но няма да развалявам драмата Grinning

Ф
От промото за утре вечер - умирам от кеф, морковчето е убил Гената като куцо пиле домат щом реват феновете на Гената Grinning

# 629
Не мисля, че промото е заблуждаващо за ИВ. Генчо и пъзелът явно ще си се гледат, докато безстрашните редят Grinning

Общи условия

Активация на акаунт