Спойлери от реалити предавания - тема 6

• 84 371
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Е, на мен ми казаха, че от Виктория отпада. Човек от екипа го бил заявил. Писах го вече. Сега казваш, че не е вярно ли?

# 631
Е, на мен ми казаха, че от Виктория отпада. Човек от екипа го бил заявил. Писах го вече. Сега казваш, че не е вярно ли?

Това ако е отправено от мен, може да прочетеш отново какво съм написал. Simple Smile

# 632
  • София
Да, сори. Писал си я. Ще чакаме да видим, значи.. Какво да се прави.

# 633
  • София
За териториалната аз си мисля, че пак ще победят Безстрашните, защото им гледам прическите от преиграваната битка на мъжете основно. Жорката си е рошав. Алекса е обрасъл, пък нали някой тук обърна внимание как на един синхрон казал, че искал да се подстриже като отиде на резиденцията.... (цитирам по памет). А те и двамата в друг спойлер ги слагат към финалистите...
Боже, от спойлер в спойлер в спойлер.
Омотах се здраво Rolling Eyes

# 634
Какво мислите има ли шанс според вас другата седмица всички да се обърнат срешу джаферович. Тя ралица нали беше написала нещо от сорта на "ще видите" като и се зададе въпроса за отмъщението а реално човека на когото има да отмъщава е джафа а пък мани каквато и да е не е глупава и помни как джаферович каза че не я иска в племето и че не ставала

# 635
  • София
Ралица и Жени ходеха прегърнати на преиграваната битка. Няма да е това.

# 636
Като се има предвид колко и е капацитета , никакъв шанс .
Ако Ралица се обърне срещу Джафа и си отмъсти за Михаела , половината форум ще и де извини , че я класифицира като най-тъпа !

# 637
Сигурно ще отмъщава на Филип и Гого.Все пак трябва да елиминират на сърбина конкуренцията 🙉

# 638
Относно отмъщението реално те са мъже срещу жени от самото начало и човекът на когото трябва да отмъщава ралица е джафа защото тя заби ножа в гърба от мъжете си се очакваше

# 639
ИВ
Спойлера за Генчо и Женя го потвърди промото: Генчо е капитан, Женя също (по думите и). Още като чух думите на Димо за Генчо и пъзела, навързах нещата, че на капитанската ще има пъзел и спойлера се потвърждава.
Ако капитан на Безстрашни е друг, а не Джафа, тогава спойлера е под въпрос.

# 640
ИВ
Не мисля, че Непобедимите ще видят резиденция. Тя и Вики си го каза в един лайв. 😁
А и последните оцелели явно доста са обрасли, тъй чу току-виж като последна локация оставят не резидинцията, а стопанството (инфлация 🤑).

Доообре, от три места имаше класиране на последните (първите) трима в ИВ 4:
1. Алексата
2. Георги
3. Филип
За Жорката се твърди от брат му (какъвто наистина има), че не е на финал. Тогава този "Георги" да не е другият Георги Trollface Все пак има двама адаши във формата. Т.е. не ми било Жорката на второ място, най ми било Гого? 🤨

Виктория ще е 4-та, Жорката - примерно 5-ти, Рали - някъде там, Женята после...

Последна редакция: сб, 12 ное 2022, 08:19 от Bilyana14.

# 641
  • Морска приказка
Сигурно ли е, че на финалната игра са 4-ма? Моето инфо е  за последните 4-ма, но играта, която се подготвяше на терен на 09.08 беше за трима участника.

# 642
ИВ
Спойлера за Генчо и Женя го потвърди промото: Генчо е капитан, Женя също (по думите и). Още като чух думите на Димо за Генчо и пъзела, навързах нещата, че на капитанската ще има пъзел и спойлера се потвърждава.
Ако капитан на Безстрашни е друг, а не Джафа, тогава спойлера е под въпрос.
Няма как да е друг според мен. Джафа ще е .

# 643
ИВ
Аз пък вярвам на спойлера ,че Джаф е отстранена от Вики във финалните битки. Те още от сега Продукцията насочва натам погледа , че Вики е много силна , дори самата Джаф го потвърди. И пъзели реди Вики и е издръжлива и двама от силните мъже в играта я признават за най- добра.  А и Джаф победена от най- силния си враг ( предполагам сравнението е само с жена) е кой друг да е , тя другите ги командари както си иска.
А за Гого чакам да мине и другата седмица да се успокоя , че няма да падне от Гената. И стискам палци наистина да е на финал.
 Остава и Мани от снимката. Дали не е тя другата седмица ??? Дали Фифо и Гого не са гласували тя да е капитан и общо и с неиния глас да е станала ??? Или Гого и Фифо на съвета нещо с имунитети , допълнителни гласове са я отстреляли??? А дано де, че хич не искам да е Гого др. седмица на елиминации.

# 644
Сигурно ли е, че на финалната игра са 4-ма? Моето инфо е  за последните 4-ма, но играта, която се подготвяше на терен на 09.08 беше за трима участника.
Финалът нали се е играл в крайна сметка на 13.08. (а на 14.08. са преиграваните битки).
Тази игра между трима може да е била битка за спасяване.

Общи условия

Активация на акаунт