Спойлери от реалити предавания - тема 6

• 85 013
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
Нормално си е това с ратаите. И няма нищо общо с обединението. Един от ратаите задължително ще стане първи дуелист, а старите искат да са втори дуелисти, което си е голямо предимство, имайки предвид, че срещу себе си имат млади и добре подготвени противници.
При положение,  че са мнозинство могат да пратят,  когото си поискат на гласуването. Нищо не пречи, поне от кумова срама да беше сложил един стар и един нов

# 661
ф

Моркова печели, Генчо се отказва на последната битка, Иван почти припада 🤣

Фермер е Финци с ратаи Камелия и Иван.
Ооо не, това означава, че следващата седмица на дуел ще е или Мис Америка или Иван, а тъй като и двамата са финалисти, значи ще са победители в дуела. Ужас! Моркова отново ще е застрашен (ако ИванЧО реши да си отмъщава за ГенЧО), при жените според мен най-сетне ще излети Ваня. Старите герои обаче си се наговарят да е мъжки дуелът и другата седмица, което ще е много гадно ако Влади отново е на дуел….

# 662
Ф
Наскоро започнах отново да гледам сезона и сега наваксвам. Може ли някой да ми каже за кои участници се знае, че ще са финалисти ? Simple Smile

# 663
Ф
Нямаше ли спойлер, че морковът побеждава и Калин?
Тогава,  ако Финци е фермер, Яни и Чавдар са финалисти, Радо го гонят заради нарушения на правилата , не остава избор за Иван.
Или дуелът ще е женски или това за 🥕 и Калин не е вярно

# 664
Извинете, но как така Финци ще е фермер? Правилата не бяха ли, че спечелилият дуела ще бъде фермер, т. е. Влад?

# 665
Извинете, но как така Финци ще е фермер? Правилата не бяха ли, че спечелилият дуела ще бъде фермер, т. е. Влад?
Новите нямат право да излъчват фермер две седмици, защото изгубиха общата битка за точки с 5:3

# 666
  • Вестерос
След обединението смениха правилата отпадналия да избира фермера както беше преди.

Калин отпада на последните дуели преди финала.

Ако Иван е дуелист ще дръпне Моркова и ще го отстрани.
Ако е Камелия има опции повече- Нина, Лили, Аксения, Ваня

# 667
Ох вярно, благодаря ви.

# 668
Ф
Както беше по-горе споменато и аз потвърждавам, че Моркова побеждава и Калин. Не го бях пуснал аз този спойлер, но да така е и за този дуел нямам търпение, хихи.

# 669
  • Вестерос
Тогава Моркова отпада последните дуели преди финала

# 670
Ф

Тогава Финци отпада от Иван. Щом Иван е в финалната 6.

# 671
И ако това е вярно (Моркова побеждава Калин) то имаме едно сигурно - Камелия ще е на дуел следващата седмица, защото Иван няма кой да избере (Чавдар и Яни са финалисти, Моркова ще победи Калин по-късно, Финци е фермер, Радо е изгонен от продукцията). Камелия от своя страна също според мен няма голям избор след като знаем, че Аксения отпада преди финала и Веселка и Валерия са финалисти, тоест остават Лили, Нина и Ваня, като аз лично залагам на Ваня след вчерашното сприятеляване на Камелия с Лили.

# 672
Фермата
А аз много се надявам да е верен точно тоя спойлер и Генчо да е чао и то от този, който подценяваше и обиждаше. От дамски пич, както май го бяха наричали хахах ако те бие дамски пич, ти какъв трябва да си по тяхната логика?
Дамски пич с бели чорапки 🤣🤣🤣

# 673
Ф
То беше очаквано че няма да има друг сезон на фермата. Пролетно-есения сезон ще е изцяло мастър шеф и сървайвър, не виждам къде ще се набута и фермата.
Прочетох,че имали договор за още два сезона. Май Дяволо, ако не бъркам го беше написал. Есента е за Фермата.

# 674
Да, и аз го бях мернала някъде из коментарите. А скоро Иван и Андрей обсъждаха страните рекордьори по броеве на Фермата, казаха че ще се стремят към тях.
Ф
То беше очаквано че няма да има друг сезон на фермата. Пролетно-есения сезон ще е изцяло мастър шеф и сървайвър, не виждам къде ще се набута и фермата.
Прочетох,че имали договор за още два сезона. Май Дяволо, ако не бъркам го беше написал. Есента е за Фермата.

Общи условия

Активация на акаунт