Да се оплачем... 2022 - тема 2

• 329 685
  • 4 838
  •   1
Отговори
# 180
Аз му казах и сега го играе сърдит, тая вечер явно няма да си говорим повече.
Може да е дребнаво за лампите, ама той е такъв небрежен за всичко. Освен за играта, която играе де, там е много съсредоточен.

# 181
Леле, Верми, от ся си уточнете нещата, щото аз мъж дето пуши вътре, играе ми на игри и не го дразни мизерията…. ами няма да другаруваме дълго.
Той е живял сам, сега си поставяте правилата на вашия дом. Сядате и говорите. Със сърдене не се случват нещата

# 182
На мен пък като пушач са ми странни хората, които не си изпразват пепелника. Моят никога не е пълен. Макс на четвъртата цигара вътре съм го изпразнила. Аз пуша IQOS, но дори и те ми миришат и ме дразнят. Пуша на прозореца или на балкона. Никога в затворено помещение. Преди с нормалните цигари само навън. То и пушач да си, пушенето вътре, особено нормални цигари, е егати гнусотията.

# 183
Аз му казах и сега го играе сърдит, тая вечер явно няма да си говорим повече.
Може да е дребнаво за лампите, ама той е такъв небрежен за всичко. Освен за играта, която играе де, там е много съсредоточен.

Аз много рядко се дразня на моя мъж, но вчера се подразних от негово действие (по-скоро бездействие). Споделих с дъщеря си и нейният отговор беше “комуникация! Комуникацията е много важна!” и е права; вместо аз да и давам съвет, тя на мен ми дава!

Та и аз да кажа - комуникацията е ключов момент. Вместо да реагираш първично и да се цупиш (както постъпих и аз), му кажи с нормален тон, че има неща, които не са ти приятни и ги изброй. Възможно е също човекът да е забравил лампата светната. Случва се. Помисли си дали не си изнервена по принцип и затова да се дразниш от всичко и да реагираш по-остро. Отново от личен опит говоря. Също така свиквай с мисълта, че не може да има абсолютно идеално съжителство, но ако се дразниш много от този човек, прецени си дали ще може да живееш с него. Ако въпреки всичко го искаш в живота си се опитай да отработваш тези моменти - вместо да се конфронтирате, излез за половин час докато ти мине и тогава говорете.
Аз съм много емоционална и всички тези неща, които ти казвам, не ги прилагам на практика, а бих искала. Добре че мъжът и детето ми са благи душици и ме ядосват рядко, иначе досега да съм ги изгонила. Simple Smile

# 184
Луда седмица. Кога почна, кога свърши..не знам. Малко нямам време за нищо, но пак е по- хубаво от сивото ежедневие. Свикнах на работа. Имам чувството, че малкото дете почти не го виждам.

# 185
Верми, може да го усложняваме за спорта, но е съвсем просто - в началото трябва да получаваме удовлетворение от връзката си на 200 процента. Поне. Да има да приспадаме  и да остане. Не питай как съм толкова наясно Stuck Out Tongue Winking Eye

# 186
Цял ден съм с главоболие. Не минава.

# 187
  • Варна
Много обичам да чета и слушам как даже обесения е умрял от тъпия вирус.

Боли ме гърба, врата, кръста и ръцете, а тя е едва 4 кг.

# 188

Фитнес ти трябва да заякнеш. Мдаа, да те се
свържа ли с Фитнесджията?  Joy

# 189
  • София
Много обичам да чета и слушам как даже обесения е умрял от тъпия вирус.

Знаеш ли, винаги съм толерантна и просто подминавам повечето ти постове, но когато избива цинизъм, не мога.
Тук има много хора, загубили близки от "тъпият вирус". Поне трима съфорумци, писали тук с години. Много близки на пишещи също, както и много, преживяли, но още носещи последствия.
Контролирай се , защото животът, както знаеш не е особено предвидим.

Последна редакция: сб, 05 ное 2022, 00:46 от Reunion

# 190
  • Варна
Вредна и токсична???
Спирам....

# 191
  • Пловдив
Мъжът ми още влачи последствията от ковид. Доказано с ПСР тест и престой в ковид отделение. Две години. Изглежда никога няма да преминат. Той се сдоби с проблеми със сърцето.

# 192
Писна ми от тези болести. Детето беше с ковид, после конюнктивит, после си сцепи главата, а сега е с отит и плаче, че го болят ушите. Това всичко от началото на октомври досега. И все уикенда.

# 193
Снощи си легнах в 12 и днес съм махмурлия. Все едно съм била на дискотека,а не на домашно женско събиране.
ММ иска да ставям и да ходим до строителния магазин да избираме смесител. Нямам грам желание. Единствената ми мисъл е как после пак ще си легна.

# 194
И на мен ми писна яко от болести но...сякаш тепърва се започва този гаден сезон.

Майка ми също вече втора година влачи последствия от ковид. 

Естела....на твоето му се казва "Бай бабо да не те стига". Не бъди толкова убедена в нищо. Тепърва ще се научиш де...

Общи условия

Активация на акаунт