Да се оплачем... 2022 - тема 2

• 327 219
  • 4 838
  •   1
Отговори
# 4 830
  • ново
Ние вече вечеряхме - сьомга и салата айсберг, за десерт по един бонбон от колекцията на Lindt (за тази цена очаквах повече, но аз не съм критерий, защото ям сладко веднъж на високосна). ММ тръгна на работа, ние с дъщеря ми ще ходим до майка по някое време и след президента 😀 ще си лягаме. Утре ще имаме гости за традиционното посрещане на новата година със съседите (имам и имен ден).
Годината като цяло не беше от най-лошите (изключвам това, че си отиде любим човек). Дано следващата да е добра за всички Heart Кой каквото си пожелае “Да бъде!” 😘

# 4 831
  • Бургас
Ябълкова,здраве ви желая!
На всички вас,също!

Новата 2023 г искам да е мирна, спокойна,щедра,добра,здрава и благословена,към всичи ни! 🙏🍀

# 4 832
Нова година сама,тъпо.

# 4 833
  • Бургас
Ооо, била съм сама на Нова година. Ядох, четох книга и спах, какъв кеф 😊
А на теб щом ти е смотано, защо не отиде в центъра на града? Мисля, че във всеки град се празнува тази нощ и макар сама, би ти харесало.

# 4 834
Нова година с роднини, тъпо!

# 4 835
Исках да заведа детето да гледа зарята на центъра. Майка ми и мъжът ми ми омърмориха света. Пак не стана каквото искам. Вече не знам защо изобщо си отварям устата.

# 4 836
Честита нова година 🤗 Да сме живи и здрави, другото се постига.

При мен е след час и се оплаквам, че съм единственната, която не слуша чалга 😭😭😭

# 4 837
Честита да е новата година!
Нела здравето, късмета, хубавото и истинското да са ни спътник и в новата година.
Беше хубава година с много приключения, сбъднати мечти и премеждия. Благодаря, че бяхме заедно и в хубавото и в не толкова хубавото.
Честита да е! Нека е мирна, сплотена и смирена.

# 4 838

Общи условия

Активация на акаунт