Да се оплачем... 2022 - тема 2

• 327 226
  • 4 838
  •   1
Отговори
# 4 815
  • Точно където трябва
С лъжица я бърках, ама тя си беше рядка. Ей, за първи път си давам телефона на детето навън, представляват се тук с една приятелка, 100 пъти казах да внимава и след 2 мин. ъгълчето му е на сол.

# 4 816
Възмущението ми е, че лесно ги изписват, в случая невролог, а проблемът не е тежък! Днес говорихме за някои промени, които да направи..Как ще му се отразят. Дано!

Тук е същинска пролет! Слънчево и топло, само за разходки. Не ми е новогодишно и празнично, но довечера с приятели ще посрещна НГ.

# 4 817
Антидепресанти се изписват обикновено от психиатър. Естествено, че и ЛЛ може да ги изпише, но аз бих се доверила на психиатър за АД, не на невролог.

# 4 818
Възмущението ми е, че лесно ги изписват, в случая невролог, а проблемът не е тежък! Днес говорихме за някои промени, които да направи..Как ще му се отразят. Дано!

Тук е същинска пролет! Слънчево и топло, само за разходки. Не ми е новогодишно и празнично, но довечера с приятели ще посрещна НГ.

Аз не бих отхвърлила мнението му с лека ръка, но категорично бих поискала второ мнение. Може би консултация с психолог също ще помогне. Ако не се лъжа, момчето е студент, в друг град, много драстична промяна в живота му. Може би му е трудно да се адаптира, първата година винаги е по-трудна. 
Ние тук само можем да гадаем, можем да даваме различни гледни точки, но в крайна сметка сме странични наблюдатели.

# 4 819
За мен от както започна Ковид годините са ужасни, няма да изброявам, но все нещастия и в здравословен и в служебен план ни се случват. Детето и ММ са добре, това е важно.

Силно се надявам на една по- спокойна и успешна година, наистина имам нужда от малко слънце и на нашата улица да изгрее.
Както вече споделих ние умишлено си останахме сами с ММ у нас. Тройка няма да има ....

# 4 820
Рози, и аз имам две момчета далеч от дома. Ако мога да съм полезна с нещо, насреща съм. Не е лесно на студентите , малкият ми син мина през безброй препятствия , плюс двугодишна пандемична изолация като бонус, но...оцеля. Къде с наша помощ, къде без... Малко по малко крилата му заякват и виждаш как все по уверено лети към своето късче небе.

# 4 821
  • Сф
Специално се върнах да си видя писанията. Ама младите къде ви е акъла 🤣.
Самоцитирам се "Направих си и тройката. Това е една чиния за мезета. "
Наядохме се като англичаните по никое време. Полягваме малко, после пак! 🍸

# 4 822
Оплаквам се, че купих картофи в мрежа. Ми то това картофи за семе, баба ми такива оставяше.
Едвам обелих колкото за огретена. 

Тази година беше като цяло добра, най после смених работата, вярно с много натоварена такава, но поне обстановката и заплащането са добри.
Успяхме да осъществим планувано пътуване с дъщерята. 
За новата си пожелавам значително по малко болести и повече осъществени планове.

# 4 823
  • Бургас
Гроги съм! Да гледаш болно дете, скучаещо и самотно, и мъж на легло от инсулт се оказва трудно. Все пак наготвих две манджи, сладкиш и ей сега ще наредя масата. Засега съм ги наредила двамата един до друг, легнали да си гукат и съм създала празнична атмосфера с украса, лампички, телевизия, дъра - бъра. Доволни са. После ще ги храня с посочване: "туй ли искаш? Отвори уста, ааааМ".

# 4 824
Рози, може ли да поговорим на лс след празниците Heart

И аз само двойка направих днес Grinning
Весело посрещане на новата година на всички! Отивам на гости на приятни хора, които харесвам, но с високо обществено положение спрямо моето, нали се сещате,  не от онези народните люде Joy ще трябва да си глътна извратеното чувство за хумор и да се държа прилично.

Ябълкова Heart сега прочетох...сила и кураж пожелавам!

# 4 825
  • София
Ние си направихме парти с песни от 90-те (по МТВ), сега гледаме бавачката Макфий. Simple Smile Голям купон.
Казах на щерката да напише късмети. Нашта написала сватба и бебе, на мен сватбата, на нея бебе се падна. Rolling Eyes

# 4 826
Гроги съм! Да гледаш болно дете, скучаещо и самотно, и мъж на легло от инсулт се оказва трудно. Все пак наготвих две манджи, сладкиш и ей сега ще наредя масата. Засега съм ги наредила двамата един до друг, легнали да си гукат и съм създала празнична атмосфера с украса, лампички, телевизия, дъра - бъра. Доволни са. После ще ги храня с посочване: "туй ли искаш? Отвори уста, ааааМ".
Вилна прегръдка от мен ! Желая ти кураж и следващата година да в леля за теб и семейството ти!
След ада, който изживяхме с инсулта на татко ме е страх много от това. Дано мъжът ти се възстанови!

# 4 827
Ябълкова,  пълно възстановяване пожелавам за мъжът ти.

Питата ми е готова, огретена също, ММ наряза мезета, само ще сложа туршия,  салати и сме готови.

# 4 828
Дано е по добра за всички ни Новата година момичета и весело посрещане.

# 4 829
За много години, момичета! В нашата часова зона 2023 вече дойде! Да е мирна, здрава и спокойна!
На всяка от вас желая да има обич, топлина в дома и в сърцето си! Която мечтае за рожба- да бъде! Която търси любовта- да бъде! Която се моли за изцеление- да бъде! Която търси ново поприще и по- добър живот- да бъде!
Желая ви всичко най- хубаво!
Обичайте се най- вече вие самите, не разчитайте на другите😅❤ Радвайте се на всеки ден, не знаем колко са ни отредени:) Не се ядосвайте за глупости само животът и здравето са без цена, всичко останало са просто разходи и ежедневни дела.
Честита Нова Година🎊

Общи условия

Активация на акаунт