Да се оплачем... 2022 - тема 2

• 327 226
  • 4 838
  •   1
Отговори
# 4 785
  • София
И аз кашлях снощи като си легнах, малкия и той цяла нощ буха, сега като стана не кашля толкова. Моят също ме нерви, ама днес го хванах да чисти, да обира прах и да помага, децата и те, няма само аз да се гърбя, я. Моят не купил вратни пържоли, че били свършили, а взел свинско филе. Сега не знам как да го сготвя, да не стане на подметка. Ще гледна некви рецепти в нетЯ.
След малко отиваме на разходка ние, чакам да напече хубаво.

# 4 786
candy corn, сигурна ли си, че пощата не работи?
Принципно днес би трябвало да работят до обяд, стандартното им работно време в събота.

# 4 787
candy corn, сигурна ли си, че пощата не работи?
Принципно днес би трябвало да работят до обяд, стандартното им работно време в събота.

Бях, да, днес работят само централните на 5 места в София..

# 4 788
  • София
Candy corn, може да е от някоя банка, аз получавам такива. От общината също съм имала, във връзка с наследствен имот. Не се притеснявай, едва ли е нещо лошо.
Оплаквам се, че се събудих в 5 и после само дрямах. Трябва да подхващам подготовката, а така ми се лежи ...

# 4 789
  • Варна
Призовките не ги носят от пощата. Нещо банално може да е, дори коледна картичка.
И ние се скарахме още вчера, то може ли иначе. Кумовете ни поканиха на гости, моят отказа, не ми се ходело. Ми скучай сега вкъщи. По-лошо, ще се гледаме криво и нямам търпение тези противни празници да свършат. За малкия ми е жал само, нищо не разбира от посрещане на нова година с настроение.
Купих си и нов телефон, но нещо не ме радва както би трябвало. Не ми се занимава и с него. Искам си стария, само да не забиваше постоянно.

# 4 790
  • Сф
Добро утро. Аз съм наобратно днес. Баницата с късмети беше за закуска, поне сме всички тук. После не мога да я хвана малката. Ще ходи на купон, а после у приятел. Но аз ги знам децата и съм спокойна , пу пу. Направих си и тройката. Това е една чиния за мезета. Пия кафенце вече и гледаме с мм една американска бозичка, ама се заливаме от смях на тъпотиите им, коментираме си тук. След малко излизаме, че то навън лято..Пържоли имам опечени вече, има храна, кой когато му е кеф да си боцка от тройката. Само трябва място в хладилника, че навън на балкона топличко ми се вижда 🤪.
Лъки ..добре си се отървала, още вчера мислих да пиша да не страдаш за оня неуравновесения, да не кажа друго . Позната история. Важното е ,че сега почваш наново с Новата Година! Късмет и здраве желая на всички!
Обикновено съм от групата на оплакващите се от мм, но днес нямам забележка. Дано само не се олее с алкохолеца, че и при нас са филми като има включване. Дип одъртя вече. Аз затова като видя мъж да пие и бягам не с 200, ами ...300. Подаръци няма да си правим. Късмет ми се падна пътешествие и 5*. На него работата и колата ( да плати ремонта де, не друго) 🤣
Весело да ви е и с минимум ексцесии! 🤪🎄
П.п. по нова година , Коледа , честитки като глоби съм забелязала,че идват предимно. Но каквото и да е, преживява се, споко!

# 4 791
  • Бургас
Тъжно ми е да чета за толкова много болни.....
Нека новата година е здрава и спокойна!

# 4 792
Може да е писмо по някоя застраховка ако са завеждани щети, чакат да изтекат 6 месеца и пишат писмо - понеже не ни представихте документ еди кой си да ви кажем, че времето изтече и да го дух@те най-общо казано Simple Smile
Може да е за пенсионен фонд. Не се стресирай излишно.

# 4 793
То въпросът е, че нямам нищо на мое име, нито кола, нито апартамент. Само работя, де. Имам 1 месец пропуснато здравно, докато сменях работа, възможно ли е нещо свързано с това да е?
С любезното съдействие на една съфорумка установихме, че е пратено от централните пощи.. ама дотам, нищо повече.

# 4 794
Ние изпращаме малкия , ще празнува с приятел в съседна държава . Оставаме със съпружието да се вихрим тук. Имаме вход за парти след 21 часА, а в  катедралата в центъра на града ще има тържествен концерт след 19 часА.  Няма да скучаем със сигурност , в този град скуката е немислима. А и ние сме свикнали да сме двамата на НГ от години, и се чувстваме ок с това.  Не си спомням кога последно съм се чувствала по този начин. Оплаквам се, че приказката скоро ще свърши.
Моля се всички болни дечица да се оправят бързо. Момичета , не забравяйте , че и следващата година ще сте с този точно мъж..не си струва да си скапвате от сега настроението. Приемете това което не можете да промените, за ваше добро и за доброто на децата . Желая весело посрещане на всички, и се кръстя и с двете ръце всичко лошо да е останало в старата година , напред да имаме само здрави деца, здрави тела, здрав дух и здрава психика. Така и животът ни ще изглежда далеч по приятен.  Нека сме здрави, и поне в този празничен ден усмивките не слизат от лицата ни. Щом четете това, значи имате причини да сте щастливи. Много харесвам тази група и съм сигурна, че заслужаваме най доброто. Да си го вземем!

# 4 795
Candy, като е дошло на 23 декември, защо не отиде на 29 или 30 декември работите дни да го вземеш или аз нещо не съм разбрала от оплакването ти? Писмото ли е при майката ти или съобщението за него?          Лъки, ти още го обичаш и непрекъснато мислиш за него и,...... преди. Нормално е човек да преживява една раздяла дори и с .............боклук. Ти самата трябва да спреш да говориш и мислиш за този, не търси и веднага  друга връзка, преживей си нащата сама то каквото те чака ще си дойде. Изчисти си съзнанието от миналото, вдигни глава, работи си, гледай си децата и колкото по бързо се откъснеш от този в главата си толкоз по добре за теб. Извинявай, че давам непоискани съвети но някога може и да се съгласиш с мен. Горчив опит имам и за това си позволих. Весела Нова Година ти желая.

Последна редакция: сб, 31 дек 2022, 13:09 от Анонимен

# 4 796
Candy, стресираш се излишно за глупости. За нищо животозастрашаващо няма да получиш информация по пощата, за другото не си заслужават ядовете.
След почивните дни ще го вземеш.

# 4 797
Ние ще сме в приятели, та нищо няма да готвя.

Направих си и тройката.

Това много не го разбрах. Тоест, разбрах го ама съм убедена, че грешно съм го разбрала.
Ако става въпрос за мезета, да ти е вкусно. Ако става въпрос за другото - евала, жено, подобаващо изпращане на годината! 🤪

# 4 798
Аз само двойка направих. Ех Пюре, Пюре, живот си живееш ти!

# 4 799
  • Бургас
Луди-млади!Какви работи са ви в главата!:smiley:

Общи условия

Активация на акаунт